d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Molim Vas Pomoc > Pomoc
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 28 2009 04:58pm
ljudi molim vas molio bi vas ako mi iko moze da pomogne hackalo mi je accaunt sa 3 lvl 80 full epick
znaci isao sam jedan dan uc u accaunt ono napisat ime i sifru i pise mi this accaunt is now attached to battle net accaunt.
please log in with your battle net account email adress ( example:john.joe@blizzard.com)and password.i sad stvarno neznam
sta je s time nikad se nisam ni isao registrirat tu i nista posli toga pokusao sam vratit pass al reklo mi je da nisam prijavljen na
wow-europe menager nego na taj battle net i nista isao sam vratit accaunt pomocu tajnog pitanja ono da vam posalje na mail i nista kaze da je krivi mail
kasnije sam usao u mail i kaze da mi je kriva sifra i sad ima problem sta mi je mail napravljen vec prije par godina i pokusao sam na net.hr vratit tajno pitanje
al nikako mi nece da odgovore i to mi je veliki problem pa zato vas molim ako bi mi mogao tko pomoci jer zao mi je stvarno imao sam predobre i jake likove i
glupo mi je da se to dogodilo neduznom coviku jer cilo moje vrijeme i trud je otisao nizasto
Member
Gold: 4,018.00
Aug 28 2009 05:03pm
register battle.net i aktiviraj bnet acc i to je to :)
Member
Gold: 10,688.43
Aug 28 2009 06:56pm
Quote (Prokletakuya @ Fri, Aug 28 2009, 11:58pm)
ljudi molim vas molio bi vas ako mi iko moze da pomogne hackalo mi je accaunt sa 3 lvl 80 full epick
znaci isao sam jedan dan uc u accaunt ono napisat ime i sifru i pise mi this accaunt is now attached to battle net accaunt.
please log in with your battle net account email adress ( example:john.joe@blizzard.com)and password.i sad stvarno neznam
sta je s time nikad se nisam ni isao registrirat tu i nista  posli toga pokusao sam vratit pass al reklo mi je da nisam prijavljen na
wow-europe menager nego na taj battle net i nista isao sam vratit accaunt pomocu tajnog pitanja ono da vam posalje na mail i nista kaze da je krivi mail
kasnije sam usao u mail i kaze da mi je kriva sifra i sad ima problem sta mi je mail napravljen vec prije par godina i pokusao sam na net.hr vratit tajno pitanje
al nikako mi nece da odgovore i to mi je veliki problem pa zato vas molim ako bi mi mogao tko pomoci jer zao mi je stvarno imao sam predobre i jake likove i
glupo mi je da se to dogodilo neduznom coviku jer cilo moje vrijeme i trud je otisao nizasto

tl:dr

vidim da je nes sa accom..

moja iskrena sucut
Member
Gold: 8,707.00
Aug 28 2009 07:45pm
sinko nemožemo ti pomoči!!! ali ti budi velik!!! i dostojanstven!!!! nemoj uokolo žicat i plakat!!! nego IZVRŠI SEPUKU !!!!!
lipo uzmi mač u ruku i sebi isparaj sva criva!!!!! umri ka čovik !!! ka pravi čovik!!!! bolje je umrit ka pravi čovik nego živit ka plakeža i žicar!!! tako kako ti živiš.....ubij se!!!!
Member
Aug 28 2009 07:47pm
i još nešto - NITKO NIJE NEDUŽAN!!!! zapamti to!!!!
Member
Aug 30 2009 09:50am
Quote (Dr_Feelgood @ Sat, Aug 29 2009, 01:47am)
i još nešto - NITKO NIJE NEDUŽAN!!!! zapamti to!!!!

aj ns, uvik nešt pametuješ tu.....
Member
Gold: 41.72
Aug 30 2009 09:58am
Quote (Dr_Feelgood @ Sun, Aug 30 2009, 03:50pm)
aj ns, uvik nešt pametuješ tu.....

vouch
Member
Gold: 0.00
Aug 30 2009 10:01am
Quote (Prokletakuya @ Fri, Aug 28 2009, 11:58pm)
sta je s time nikad se nisam ni isao registrirat tu i nista  posli toga pokusao sam vratit pass al reklo mi je da nisam prijavljen na

il ti je neko ko ti je znao acc i sifru popalio acc spojivsi tvoj wow acc na battle net acc ili si frisko pao na onu fintu da ti je acc pod istragom pa si poslo acc informacije na fake mail (nesto.blizzard) frend je isto tako nedavno osto bez acca..

nisam previse skuzio ovo sa mailom sta si napiso al u svakom slucaju trebo si dobit mail da je tvoj acc spojen sa bnet accom i tamo imas broj telefona da se zalis da ti vrate acc... iako tesko da ce upalit, al probaj..
Member
Gold: 4,018.00
Aug 30 2009 10:01am
Quote (Dr_Feelgood @ Sat, Aug 29 2009, 01:45am)
lipo uzmi mač u ruku i sebi isparaj sva criva!!!!! umri ka čovik !!! ka pravi čovik!!!! bolje je umrit ka pravi čovik nego živit ka plakeža i žicar!!! tako kako ti živiš.....ubij se!!!!

to to to to sve tako napravi kako on kaze
Member
Gold: 7.18
Warn: 100%
Aug 30 2009 10:46am
Quote (Dr_Feelgood @ Sat, 29 Aug 2009, 03:45)
sinko nemožemo ti pomoči!!! ali ti budi velik!!! i dostojanstven!!!! nemoj uokolo žicat i plakat!!! nego IZVRŠI SEPUKU !!!!!

^^
Go Back To Hrvatski Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll