d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Najgluplji Fejsbuk Statusi > Moran Ovo Podilit Sa Drugima...
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 20.00
Jun 5 2009 03:04pm
1.
Antonia Lučić....a većeras SHOW FUCKING program.... joj mene joj, joj mene joj, woooohoooo pukla sam brate!!!! I'm soooo happy :) :P ;) ;*

2.
Ivana Katić  .....//.."..Russian Roulette is not the same without a gun..And baby when it's love..if it's not rough..it isn't fun..fun.."..//.....

3.
Petra Jelavić Mitrović  fensy se vratila iz filipovičke..jadno moje dijete..nikad više kod one lude!!!! a i jadna gazdarica...curke ima bit da neće vanka...jaoooo nama neradnicima...uvik smo free i uvik puni para...hahahhahahaahahhah ja bi vaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :((((((

4.
Andrea ツ Kacunko  ...svit je pun zmija otrovnica ...u opasnosti sam jer dvi najotrovnije zive u mojoj blizini..-otrov sire putem sms poruka al je bezopasan za sve dobre ljude...na sricu dame moje al otrovale ste samo sebe MI VAS SE NE BOJIMO!!!!
Ivana Jukic lipa moja..ko tebe dira..samo javi ja stižen s protuotrovom :*
Andrea ツ Kacunko
ljube za takve nema protuotrova... mogu se samo nadat da ce se ugrist za jezik :) :)
Kristina Lažeta
pa normalnooooo.....
a zmije se kolcom tuku, ja cu baseball palicu ponit...

5.
Tea Tomasovic  **...a ja, nisan sa ove planete.,Ja san čudno dijete, nosin čudne epitete,iman čudne sklonosti. Mama, oprosti...**http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWE
Member
Gold: 5,010.00
Jun 5 2009 03:06pm
ok je topic, al mislim da je bolje da budu samo statusi, bez osobnih imena i prezimena, nije korektno prema ljudima
Member
Jun 5 2009 03:06pm
6.
Nikolina Mladinov  seksiPiLan,i tako atraktivan..i tako eLegantan..napravi mi sina pod svjetLima casina..

7.
Kristina Barbir  danas napravila marendu iznenadila sam samu sebe...nema veze što ukucani još vise na wc-u bitno da sam se ja najela pozzz.svima na fejsu i onima na wc-u :PPPPPP
Ivana Bojkic hihihihhi ****LEGENDOOO**** 4ever 2gether

8.
Mia Bašić  Ne odnosi srce moje ko da je tvoje jer tu gdje je zapelo uvijek se zaplelo u tvoje ruke ne vracaj moje stvari u zivot stari jer tamo gdje nestajem ne znaci da prestajem tebe voljeti Zali, Boze, sto se nista u mom srcu ne mijenja kad sve je razbij

9.
Antonia Lučić  Znaju me svi, prodajem dusu zbog tebe, zbog njeznosti, zbog ljubavi, zbog nas. Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci, A ŽELIM TE I ZOVEM TE!!! Aaaaaaa woooo :) Ekipa i dalje nastavlja u istom ritmu!!!

10.
Ena Bajić  ♥ ♥ ♥ music ♥ ♥ ♥ ♥ love ♥ ♥ ♥ sex ♥ ♥ ♥ ♥ alcohol♥ ♥ ♥ ♥ friends ♥ ♥ ♥
Member
Gold: 336.02
Jun 5 2009 03:09pm
Quote (nugard @ Fri, Jun 5 2009, 10:06pm)
ok je topic, al mislim da je bolje da budu samo statusi, bez osobnih imena i prezimena, nije korektno prema ljudima

al nije to to onda... :D
Member
Jun 5 2009 03:11pm
Ovo je poseban post o najvećoj ***KRALJICI***, inače svaki status od svakih 5 minuti dođe.. počne sad tradicionalnom rečenicom "Let's go to ČASNE"..

11.
Silvana Kraljica Prlj Šarić  **let`s go to ČASNE**...http://www.miss-mr-hrvatske.hr/mister/default.asp?id=76... KRALJICE I CELEB...hahahahaha

12.
Silvana Kraljica Prlj Šarić  *let´s go to ČASNE*...HERBAFAST+VENOTREX...još gingko forte i draga službeno si postala BABUSKARA...e da napomenem - **torta od jagoda**

13.
Silvana Kraljica Prlj Šarić  *let´s go to ČASNE*...učila sam od tebe i sada glumim ljubav kome hoću...♥ ♥ ♥

14.
Silvana Kraljica Prlj Šarić  *let´s go to ČASNE*...ja bi neštooooooooooo...**nisam ti ništa kupila je nažalost nije bilo broja XXXL**hahahahahaha

15.
Silvana Kraljica Prlj Šarić  *let´s go to ČASNE*...˝zdravlje ćete sačuvati ako jedete ono što ne želite,pijete ono što ne volite i radite ono što radije ne biste činili˝...zato će KRALJICE večeras jest,pit i radit ono šta vole i žele,pa dok duramo,duramo...♥ ♥ ♥

ako oćete još kraljičinih statusa.. dodajte je na FeJsBuKu ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *** + **** *+ * ******

This post was edited by Razakel on Jun 5 2009 03:12pm
Banned
Gold: 56.00
Warn: 30%
Jun 5 2009 04:00pm
A baneri glupih osoba na msnu?
Member
Gold: 169.00
Jun 5 2009 04:42pm
Nemos virovat imam neke osobe koje i ti imas :)

Oni koji me imaju mogu vidit da ja imam najgluplje statuse ikada ^^
Member
Gold: 0.00
Jun 5 2009 06:00pm
fala bogu nisi me stavia iga :D
Member
Gold: 7,557.95
Jun 5 2009 09:22pm
a ja sam osta vec bez par accova na fejsu ali ovaj novi mi traje već neko vrijeme! zadovoljan sam progresom ali ovi gore...opet neman riječi! a nikad ne znaš koliko je netko popio! ili kolko ima godina! ili ne znam šta?
Member
Gold: 2,250.22
Jun 5 2009 11:35pm
Sto i to rade na fejsu ?

( hackanje acca ) ?
Go Back To Hrvatski Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll