Quote (The_Outsider @ Wed, Dec 17 2008, 03:45pm)
hmm... ovime si samo pokazao jedan od svojih uradaka koji si radio kroz orginalni photoshop tutaorial / guide te si jos lijepo dodao "matej`s guide" a sve je copy/paste sa orginalnog.
aj dobro... al daj barem prevedi ili dodaj par sitnica koje bi sam mogao netko ubacit da nije 100% po tut-u.
edit: ok ti je ispo sig anyways
prevodit mi se neda jer sam ovo zapravo radio za neke ljude koji su se raspitivali u User Blogs kako radit signaturse...
fala bogu svi znamo engleski

)
dakle jos par tipova ovako nabrzaka da nije sve po tut-u
nemorate sve kroz layere radit bez njih je jednostavnije za pocetak... ja sam layere poceo koristit tek prije koji tjedan a radim u photoshopu ~1 godinu
za pocetak...
ubacis neki background, ubacis render.... (render je slika koja nema pozadinu tj. u PS ces je vidit kao na kockice odozada..... ako nemas render nego npr sliku sa crnom pozadinom uzmi Magic Wand Tool... ok...sad selektiraj pozadinu cijelu, dakle sve osim stvari koju zelis prebacit... Desni klik

select inverse i copy,paste na background)
sad ti render (character) viri van te izgleda kao da strsi...... ok... odi na radial blur i tog charactera zamuti tek tako mrvicu mrvicu mrvicu i dobit ce se dojam da je on spojen sa okolinom...
ako ti je pretesko to.... uzmi brusheve, bijela boja i malo crtkaj oko njega (duzi posao ali ljepse izgleda)
samo oko njega u krug radi nepravilne brusheve travi, rogova, ... itd...
ok sad ti lik potpuno pase uz pozadinu
da bis sve to spojio odi na
Image

mode

lab color

flaten
image

mode

rgb color
(ako ne napravis ovo poslje sa rgb color ostat ce ti sve u crno bijelom brijem)
i to je to
jos se mozes igrat sa
image

adjusments

curves
ili sa
image

adjustmens

hue/saturation
to je to... probajte malo pa pitajte ako di zapinje