Evo, docekali smo...

Meni previse smrdi na Oblivion da bi se mogao uzivit potpuno. Nije da ne volim Oblivion... , ali ne valja nesto.
Sustav levelanja je nacelno isti samo sta ide na bazi xpa generalno, pa je to onda jos lakse. Ubijas sa cijevi a po skilovima postar... mislim...
Faca se neda customize kao u obl, nego manje, pa svi likovi izgledaju isto, bedasto...
Trcanje je invalidno, hodanje je popravljeno... skakanje i penjane je sada ok u odnosu na Oblivion.
cripple je fora.
Glasovi su 80% iz obliviona a overseer je scientist iz half lifea 1 rofl. Malo me to dekoncentrira jer me previse podsjeca na druge igre. Trebali su im malo modificirat glas... Neko mi nesto govori a ja mislim kako mi glupi bosmer ide na zivce lol.
Igra je prelagana opcenito, leveli idu prelako i prebrzi cini se,,.. hard normal sve isto izadje.
pozitivno mi je sta se ne stigne bit ekspert u svemu, iako se opet moze bit predobar.
Izgled je ok, al npcs lagano lebde dok se micu, to mi je bezveze. Opcenito valja jos poradit na grimasama i na kretnjama u razgovoru, slabo je to popravljeno, skoro nista.
Definitivno najveci trud se vidi u izgledu terena, odgovara.
Razliciti zavrseci su ok, al da to do kraja komentiram mislim da ih moram nekoliko obavit.
za sada, 4/10, preocito prepravljeni oblivion sa elementima (ne svima) starih fallouta, nista revolucionarno...
mozda ih izvuce zavrsetak.