Ja isto imam firefox, a iskreno najvise zbog tabova i google bara ili kako vec se to zove

. on je to imao kad explorer nije i ja se vise nisam vracao. operu sam stavio jednom pred jedno 3 godine i nije mi se svidjalo.
Al mislim da je to kod mene samo zato jer sam lijen navikavat se na drugo.
a sta se orbova tice, sta cu im ja. Ja volim sivilo lol.
njaguar sigurno potajno radi u operi i smislio je jsp da impresionira tajnicu generalnog direktora. i sve radi da bi mu tajnica generalnog direktora dala. ali ona ne bi njemu jer direktor to vec namiruje pa se sjetio da ce se bolje "priblizit" direktoru ako sav income od fg poklanja njegovoj zeni. e sad, kako direktorova zena ima ljubavnika, onda se zapravo događa kontra efekt; zena trosi na tajne sastanke, pa direktor manje dobiva redovno, i onda mora vise pritisnut tajnicu. sad kad skuzi za koji mjesec da je taktika kriva ce ukinut fg i u ladder slasher ce se pojavit novi boss monster "evil elbow the manager" koji ce bit unique po tome sta mu se pokazuje brojcano koliko ima hp.

Al kako tajnica redovno igra ls, onda ce ona kad vidi novog monstera sve shvatit i skuzit da je pokemon err njaguar muskarac njenog zivota. pa ce oni skupa pobjec u Klondike i zivit sretno do kraja zivota, pravi american dream. Hranit ce sobove svaki dan i pomalo ce filtrirat pijesak dok ne nadju zlato. kako ona ne zna kuhat ce narucivat iz mcdonaldsa svaki dan happy meal sa plisanim dinosarum. Al stvar s operom nije gotova. kad padne jsp, opera ce izgubit 67% korisnika, jer vise nece imat zasto drzat operu kad nema orbova. a sta je najgore glavni programer ce dat otkaz jer je on zapravo voajer, i dolazio je na posao samo da gleda kako direktor zabavlja tajnicu. i onda ce opera propast, i sav nas fg. tko zna sta ce bit kad ja narastem.
pljuvanje koje slijedi cu stoicki izdrzat