d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Balkane, O Balkane Moj > Neš Ti U Eu Nikada
123Next
Closed New Topic New Poll
Retired Moderator
Gold: 1,355.27
Trader: Trusted
Feb 11 2008 01:13am
Dakle dragi moji...
Ovo je jednostavno prestrašno.
Iskreno nikad nisam uzeo vremena da proučim subforume na drugim jezicima pa da vidim jel' i ostatak svijeta na toj razini primitivizma kao NEKI (i naglašavam neki) pristutni na ovom našem subforumu.
Iskreno morao sam par dana odmorit glvau od ovih budalaština, no nakon što sam proučio sve ove teme napravljene preko vikenda... nemam riječi.
Da ne bi ispalo da samo pljujem, ima ljudi koje ću ovom prilikom i navesti, koji razmisle (neki i dobro) što i kada napisati ili u krajnoj liniji ne spamaju besmisleno:

kacavida
nugard
vitanius
frozensc

ljudi "on the edge" :

solved
tpol
titan_st

Ostali ili imaju premalo postova ad bi ih mogao ocjineiti ili su u onoj grupi zbog koje i ovaj post nastaje.
Nisam siguran da neki ljudi znaju uopće čemu subforum može služiti (korisno), ali djeco draga ja vas sada ne mogu školovati.
Sve što nekima treba je malo samodiscipline i suzdržanosti prije odgovora na nečiji post.
A to je nekad jaaako teško - vjerujte mi znam to.
AH dužan sam još jedno pojašnjenje:
Ja nisam otvorio ovaj subforum, niti ga ja mogu i želim zatvoriti.
Čovjek kojem možete zahvaliti ili ga mrziti zbog hrvatskog subforuma je Paul Taulborg aka njaguar
Ne vjerujm iskreno da se čovjek zamara sa činjenicom koliko smo mi svi skupa ovdje odrasli ili ne
Np ipak: ako se ovdje može skupiti postova, može se i fino podići warn lvl pa stoga moj posljednji pokušaj apela na sve a pogotovo na one koji nisu navedeni na ovoj listi.
URAZUMITE se djeco draga
Pozdrav
Lac
Member
Gold: 255.00
Feb 11 2008 02:28am
Hej, nemoj sada dodge.
Tvoja ideja, stoga i tvoj problem (donekle, jel).

I jednostavno je, ako netko pravi probleme - prijaviš ga, i dobije warn (il w/e).
Nemoj mislit da je diplomacija najbolje oružje protiv onih koji krše pravila na ovom sajtu
Member
Gold: 8,550.00
Feb 11 2008 03:41am
Odustajem, očito da su ovdi svi prepametni i došli su bit isključivo ozbiljni iako je ovaj cili forum baziran na igri, ponavljam IGRI
Kad budete malo više vrimena provodili vanka a ne izključivo isprid ekrana onda cemo opet pricat, HNF ikome

Uživajte smile.gif

Hm baš gledam join date 90% ljudi 2007, paly i cingy kraj 2006. i svi su toliko pametni i toliko znaju o jsp

This post was edited by Titan_st on Feb 11 2008 03:45am
Member
Gold: 5,010.00
Feb 11 2008 05:10am
Quote (Titan_st @ Mon, 11 Feb 2008, 10:41)
Odustajem, očito da su ovdi svi prepametni i došli su bit isključivo ozbiljni iako je ovaj cili forum baziran na igri, ponavljam IGRI
Kad budete malo više vrimena provodili vanka a ne izključivo isprid ekrana onda cemo opet pricat, HNF ikome

Uživajte smile.gif

Hm baš gledam join date 90% ljudi 2007, paly i cingy kraj 2006. i svi su toliko pametni i toliko znaju o jsp

On je na jsp-u od 2005, a ostali su 2007.

Ima 6k postova a mi oko u prosjeku niti 600...

I na kraju savjetuje nam da više vremena provodimo vanka a ne isključivo isprid ekrana.

Miriše mi na kontradikciju.
Member
Gold: 7,171.00
Feb 11 2008 05:16am
naj veci problem je u tome, da ljudi, koji se tu nalaze, neznaju kaj da vele.

mislim ono, kaze da je ovaj forum za hrvate, koji dodu sim, a neznaju engleski tak dobro, da bi razumili rules.

kaze da je subforum pomoc za druge iz iste drzave. kaze da se tu mogu ideje i misli izmjenit.

kaze da se mogu ljudi dogovarat da se nadu negdje za neki parti ili festival.

kaze ako zivis u inozemstvu, da vidis par hrvata koji se bave istom igrom, koje ovdje mozes malo bolje upoznat nego na hrv-1.

ja kazem, da jednostavno nema dosta ljudi iz hrvatske na ovom forumu, da bi mogle dobre ideje nastati i nivo se podignuti.

mozda je i problem u starosti ove drage djece.

osim toga... kaj su dobre ideje?

ima nekih, koji bas i ne vole pricat o sebi.

tu na forumu je ovak i onak nivo jako niski, aj npr. pogledaj blogs section.

raj za +1...

onda je ovaj forum jos mila majka spram tome.
Retired Moderator
Gold: 1,355.27
Trader: Trusted
Feb 11 2008 05:51am
@rageofaeon - a šta da ti ja kažem sad na to tvoje: moj problem? sumnjam
@titan_st - hvala bogu da odustajes - iskreno ne znam koji ja klinac glumim u rukavicama s tobom kad si sad i sam pokazo na kojoj si razini - jion date: pfff smile.gif
@nugard - i meni
@solved - kvaliteta >>> kvantiteta - ako se nema šta pametno reć onda je šutnja zlato, ovako imat 70% postova koji vrijeđaju jedni druge je i više nego besmisleno
Member
Gold: 650.00
Feb 11 2008 09:59am
Ne treba pretjerivati u nicemu.
Nije ovo urednistvo enciklopedije i ne mora biti sve ozbiljno. I istina je da je bazirano na igri izabavi. Ali nije ni podrucje za vrijedanje i prostote.

A ukusi i podrucja interesa su razliciti i niko nema pravo ocjenjivati tuđe. Može mu se ne sviđati ali je to njegov problem

U krajnjem slucaju svak moze citati samo ono sto mu je interesantno.
Member
Gold: Locked
Feb 11 2008 11:44am
Quote (PalysFort @ Mon, Feb 11 2008, 07:13am)
Dakle dragi moji...
Ovo je jednostavno prestrašno.
Iskreno nikad nisam uzeo vremena da proučim subforume na drugim jezicima pa da vidim jel' i ostatak svijeta na toj razini primitivizma kao NEKI (i naglašavam neki) pristutni na ovom našem subforumu.
Iskreno morao sam par dana odmorit glvau od ovih budalaština, no nakon što sam proučio sve ove teme napravljene preko vikenda... nemam riječi.
Da ne bi ispalo da samo pljujem, ima ljudi koje ću ovom prilikom i navesti, koji razmisle (neki i dobro) što i kada napisati ili u krajnoj liniji ne spamaju besmisleno:

kacavida
nugard
vitanius
frozensc

ljudi "on the edge" :

solved
tpol
titan_st

Ostali ili imaju premalo postova ad bi ih mogao ocjineiti ili su u onoj grupi zbog koje i ovaj post nastaje.
Nisam siguran da neki ljudi znaju uopće čemu subforum može služiti (korisno), ali djeco draga ja vas sada ne mogu školovati.
Sve što nekima treba je malo samodiscipline i suzdržanosti prije odgovora na nečiji post.
A to je nekad jaaako teško - vjerujte mi znam to.
AH dužan sam još jedno pojašnjenje:
Ja nisam otvorio ovaj subforum, niti ga ja mogu i želim zatvoriti.
Čovjek kojem možete zahvaliti ili ga mrziti zbog hrvatskog subforuma je Paul Taulborg aka njaguar
Ne vjerujm iskreno da se čovjek zamara sa činjenicom koliko smo mi svi skupa ovdje odrasli ili ne
Np ipak: ako se ovdje može skupiti postova, može se i fino podići warn lvl pa stoga moj posljednji pokušaj apela na sve a pogotovo na one koji nisu navedeni na ovoj listi.
URAZUMITE se djeco draga
Pozdrav
Lac

KRATKO I JASNO...... NABIJEN TE NA KURAC I BOLI ME KURAC STA SI TI ODE ŠERIF NA CRO FORUMU..... KAD SAN VOTA PROTIV SVI SU SE PRAVILI PAMETNI..... ZANIMA ME OCE LI OD SADA PA U BUDUCNOST ODI NASTAT 1 KVALITETAN I ZANIMLJIV POST ( Isključujući Nugarda ofc )
nije e-rage neko irl rage..... glumi doma ženi šerifa ako možeš ( a sumnjan da moš wink.gif
toliko o cro forumu moj zadnji post ode
Member
Gold: 0.00
Feb 11 2008 11:49am
Quote (PalysFort @ Mon, 11 Feb 2008, 08:13)

kacavida
nugard
vitanius
frozensc

uvrijeden sam i ocekujem ispriku biggrin.gif
nadi jedan post di sam ja spamma topic na ovom subforumu.ako nades,ispricavam se.
Member
Gold: 6.65
Feb 11 2008 02:50pm
sorry for o/t ali ja sam spamer a titan nije?
bas ti hvala lacy...
Go Back To Hrvatski Topic List
123Next
Closed New Topic New Poll