sto se tice trzanja, imam geforce 7600gs. sjebo sam se i isao stedit, i da sam dao 300kn vise imo bi gt ili koji klinac vec koji je bar 40% bolji... ovako dobro zakoci kad je gusto. al komp bar nema ventilatora

maticna i graficka pasivne, power mi se nis ne cuje jedino od proca, al jedva. tako da je tisina

sto se cheatova tice, ne igram sa njima. igrao sam morrowind, manijakalno... tako da mi je nacin igre dosta poznat. u morrowindu sam istrazio cijelu mapu (onu u velikom mjerilu koja pokazuje detalje :S), svaku rupu/shrine/kucu sve. ukljucujuci solstheim i mournhold. morrowind je nenormalno dobar toliko knjiga toliko razgovora... zakon. toga mi fali u oblivionu, skoro sve knjige su iz morrowinda osim 4-5 novih, a razgovori... ono 3 reda i sretan si. ja bi radje da su izbacili glasove i ostavili onoliki tekst. al zato mi je swordplay u oblivionu super, hvala bogu mana se regenerira dok si budan...
sto se tice besmrtnosti

breton 50% magic resist greater power + mundane ring 50% magic resist = nikakva carolija ti nis ne moze
escutcheon of chorrol 35% reflect dmg + ring of iron fist 33% reflect dmg + amulet of swords/axes 33% dmg reflect = 102% reflect damage = nemoze ti nikakav mace/sword nista
jedino te strijele ostecuju. a to je tako malo da nije vrijedno spomena

total je komicno. dodje ti boss iz shivering isles i ubije se na tebi u 3 suta lol. a tebi nis... to su sjebali. mozes bit besmrtan bez cheatova..
u morrowindu je bila fora nakeljit preko 100 sanctuary carolije na constant effect + constant effect regen life/stamina. isto neunistivost prakticki.
ako tko ima pitanja, nek se obrati za savjet lol. oko levelanja igre taktike protiv pojedinih neprijatelja... na svemu tome je kacavida gubio sate i sate umjesto da je pisao seminare... steta steta sta je single play only... ne bi nikad diplomirao da je multi...
ps. ako treba saveova imam ja nesto. nije tvoj lik, al ... eto.