Quote (Cheso @ Sat, 23 Feb 2008, 16:42)
moj prijatelj popravlja pojacala ako imas pokvareno on ti ga popravi, a napravio je i par svojih pojacala koja isto super rade, takodjer brijem da moze sredit neko pojacalo, ako oces dam ti broj pa ga nazovi i pitaj... a za bas ducan za kupit pojacalo to mos nac bez beda .... imas i polovna prek novina.
pa cuj aj daj dogovorit cemo nesto - ak nis ne kosta posalji mi broj i neke info (kak da liku objasnim ko sam i sl.

Quote (The_Outsider @ Sat, 23 Feb 2008, 19:08)
ovisi kolko mislis izdvojit...
po meni najbolje sobno gitarsko pojacalo ti je roland micro cube... cijena ti je oko 900 kn ali pojacalo je mrak... radi na adapter/moze i na baterije...
ima 6 integriranih boss-ovih efekata + 6 vrsta drive-ova ( mt-2 distorzija, ds-1 ...) a od efekata tremolo, flanger,phazer i delay i jos neke brije...
mozes naci takva pojacala u oglasnicima po cca 400-500 kuna u super stanju ( takve stvari se ne kvare)
raspitaj se malo na www.glazbeni-forum.com ako neko prodaje ja sam vidio jedno prije 10 dana...
ili druga solucija ti je rabljeni/novi fender frontman 15W
novo = ~ cca 1000 kn
rabljeno cca 300 kn

a ako mozda oces:
ja prodajem ovo :
http://examby.googlepages.com/stingerstp100gor.jpg/stingerstp100gor-full.jpg
75 wata ti ima... super za sobu, garažnu svirku cak i za neku manju gažu

cijena = 1000 kn
pojacalo ti je kao novo
to je ti recimo jeftinija verzija marshalla ~~
full ok za jamanje po sobi

sretno
zgodne informacije hvala ti puno

ovo tvoje mi djeluje malo preopako za lupetanje jednom tjedno po gitari - ne daje mi se tolko novaca
a ova dva gore navedena cemo probat potrazit - polovno ofc
naime najbitnija mi je informacija od nekog (kao recimo ti sad) ko je imao prilike svirat na tome - da ne ispadnem totalno glup da dodjem pitat