d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Filmovi
Prev18910111214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Feb 11 2011 03:41am
Quote (nugard @ Feb 10 2011 11:49pm)
onda ako već nisi upisa ekonomski fakultet, kad upišeš, reci na nekom makroekonomskom kolegiju da zeitegest filmovi daju vrlo kvalitetne ideje i rješenja za probleme kapitalističkog sustava

ne namjeravam tamo dalje ić ^^
ruku na srce, dosadno u pičku materinu....
promašena škola moram reć, al nisam imao drugog izbora osim ić u neke fizikalije ...

anyway, tema je meni jaka full, i malo kad to čitaš i gledaš oko sebe, skužiš da ima nešto u tome...
nemora biti sve baš tako ofc, al u svakoj laži pola istine :)
Member
Gold: 169.00
Feb 11 2011 05:02am
Quote (bahamontik @ Feb 11 2011 02:08am)
jesan Nesi! taj mi film takodjer nije sjeo jer sve osobe s kojima je glavni aktor pricao ili ih intervjuirao i nisu neke previse sposobne osobe izuzev onog svecenika iz Vatikana! ruku na srce ako hoces dokumentirano srati po katolickoj crkvi onda nadji par pravih klerika filozofa pa sa njima malo dubioznije udji u raspravu pa se stvari jako brzo promijene!!! "Religlious" je samo dobar pokusaj slicno kao i Zeitgeist,samo mi je Zeitgeist izvrstan tehnicki kao dokumentarac a ovaj....fijasko! ima par nelosih baza ali je definitivno morao naci malo pametnije klere a ne tek tako ulazit u rasprave s debilima! istina,ovako je naglasio da su ovi debili,ali da su religiozni vodje toliki debili ne bi religija opstala koliko je opstala! bilo koja...sto se tice kvalitetnog dokumentarca(bar po meni) Cocain Cowboys prednjaci od relativno novijih,sve je vrlo realno i evidentirano koliko god izgledala basna glavnog aktera i pripovjedaca!!! rotfl ali stvarno je sve manje vise istina,osobno sam provjeravao! i smijao se!

ps...ej Nugard nemoj previse napadat Mateja! pusti ga,svatit ce! dite je jebaga,taman 18 napunio! uffff kako sam se ja tada radovao Kabanici i Preobrazaju(jer su kratke :D) od lektire a kamoli da mi je tad netko servira Zeitgeist!! pa bio bi jos ludji! :D :D

jebate preobražaj , to je najgluplja lektira , zapravo najgluplja knjiga koja je svjetski poznata.
Vi koji je hvalite ste retardiraniji od samog kafke.
pritvori se u kukca i sere kako mu je život bezvezan. Pa svaki dan gledan debele emo krave koje mogu biti glavni lik te pripovjetke i uopce mi nisu zanimljive.
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Feb 11 2011 05:35am
Quote (OnlyInMemories @ Feb 11 2011 11:02am)
jebate preobražaj , to je najgluplja lektira , zapravo najgluplja knjiga koja je svjetski poznata.
pritvori se u kukca i sere kako mu je život bezvezan. Pa svaki dan gledan debele emo krave koje mogu biti glavni lik te pripovjetke i uopce mi nisu zanimljive.

glupa je al ima poruku....

lik se preobrazio u kukca i vise mu nece zivot bit isti, ikada
ali on i dalje razmislja kako da se osovi na noge da bi dosao na posao

govori ti o danasnjici koja je tako sastavljena da svatko od nas ima besmislenu rutinu koju prati i kako smo robovi ovog glupog sustava :)
Member
Gold: 7,557.95
Feb 11 2011 05:42am
Quote (OnlyInMemories @ Feb 11 2011 11:02am)

kad je stavis u vrijeme u koje je nastala i nije tako losa sta su sve suicidalni postratni pisci pisali u tom periodu ekspresionizma! ja sam u srednjoj bio fasciniran koliko je ekspresionista umrlo pomracena uma ili su se ubili pa sam se samo smijao na nastavi! Kafka je isto dio njih pa mi je zatp sve to bilo fascinantno! a i koje dite ne voli knjigu odnosno crticu od 50 ili 60 strana??? nakon onih sapunica sto smo prije morali citati ovo ti dodje kao melem na ranu! bolio je mene kurac tada za knjige i lektire! samo sam zelio radit sranja po skoli i pit i lokat i zajebavat se! i da mi se vratit bio bi jos gori i radio bi jos veca govna!! fuck yeah!!! iako ja ne bih definitivno Kafku svrstao u red retardiranih! :D sto se tice debelih emo kravi TWO THUMBS UP(iako iman i ja 120 kila ali i metar i 90) ipak nisam emo! ja sam alko!!
Member
Gold: 0.00
Feb 11 2011 06:48am
''Pjesma leda i vatre'' e to su knjige, manite se ovih pametnih knjiga :D
Member
Gold: 8,707.00
Feb 11 2011 10:21am
Quote (bahamontik @ Feb 11 2011 02:08am)
jesan Nesi! taj mi film takodjer nije sjeo jer sve osobe s kojima je glavni aktor pricao ili ih intervjuirao i nisu neke previse sposobne osobe izuzev onog svecenika iz Vatikana! ruku na srce ako hoces dokumentirano srati po katolickoj crkvi onda nadji par pravih klerika filozofa pa sa njima malo dubioznije udji u raspravu pa se stvari jako brzo promijene!!! "Religlious" je samo dobar pokusaj slicno kao i Zeitgeist,samo mi je Zeitgeist izvrstan tehnicki kao dokumentarac a ovaj....fijasko! ima par nelosih baza ali je definitivno morao naci malo pametnije klere a ne tek tako ulazit u rasprave s debilima! istina,ovako je naglasio da su ovi debili,ali da su religiozni vodje toliki debili ne bi religija opstala koliko je opstala! bilo koja...sto se tice kvalitetnog dokumentarca(bar po meni) Cocain Cowboys prednjaci od relativno novijih,sve je vrlo realno i evidentirano koliko god izgledala basna glavnog aktera i pripovjedaca!!! rotfl ali stvarno je sve manje vise istina,osobno sam provjeravao! i smijao se!

ps...ej Nugard nemoj previse napadat Mateja! pusti ga,svatit ce! dite je jebaga,taman 18 napunio! uffff kako sam se ja tada radovao Kabanici i Preobrazaju(jer su kratke :D) od lektire a kamoli da mi je tad netko servira Zeitgeist!! pa bio bi jos ludji! :D :D

šta si se ti tako uspalija odma? naravno da nije ništa revolucinarno objaljeno u tom cajtgajstu, međutim po prvi put je to rečeno i uslikano na velikom ekranu!!!! naravno da iza tog filma stoji hrpa ljevičara koju karakterizira vrlo uski kut gledanja. naravno da netriba popušit njihova rješenja jer se radi o klasičnoj komunističkoj porpagandi (agitprop), međutim dijagnoza je potpuno točna. živiš u društvu (globalnom društvu) kojeg kontroliraju oni koji kontroliraju sredstvo razmjene (novac). i kako to več biva, oni koji znaju s novcem i razumiju se u trgovinu su ti koji vladaju nad nama tj. kroje nam kapu.
kako su, večina tih koji se razumiju u trgovinu i znaju s novcem etnički židovi, onda se stiče dojam da je film izrazito antižidovski. što opet netreba čudit jer komunisti gdjegod su to mogli konfiscirali su židovima njihovu imovinu. što je bio slučaj i kod nas...
da dovršim ovo govno - film je dobar utoliko ukoliko si shvatio da hrvatska postoji samo na papiru a u stvarnosti premijer hrvatske je samo servis neke druge više instance koju uopče neznanima kako se živi tu. ministar gospodarstva nije hrvatski ministar gospodarstva nego lokalni izvrštelj volje nekoliko međunardnoh fondova. a ovaj guverner narodne banke hrvatske je samo figura koja osigurava dobre prinose tim istim međunardnim fondovima...
da na kraju potegnem i vodu - ovo "međunardnim" čitaj židovsko anglikanski!!!
šta se tiče ovo oko crkve i napada na katoličku crkvu, bah uopče me nije briga ionako religija sama po sebi je iracionalna a s iracionalnim ne želim imat nikakvog posla...
Member
Gold: 7,557.95
Feb 11 2011 06:11pm
Quote (Dr_Feelgood @ Feb 11 2011 04:21pm)
šta si se ti tako uspalija odma? naravno da nije ništa revolucinarno objaljeno u tom cajtgajstu, međutim po prvi put je to rečeno i uslikano na velikom ekranu!!!! naravno da iza tog filma stoji hrpa ljevičara koju karakterizira vrlo uski kut gledanja. naravno da netriba popušit njihova rješenja jer se radi o klasičnoj komunističkoj porpagandi (agitprop), međutim dijagnoza je potpuno točna. živiš u društvu (globalnom društvu) kojeg kontroliraju oni koji kontroliraju sredstvo razmjene (novac).  i kako to več biva, oni koji znaju s novcem i razumiju se u trgovinu su ti koji vladaju nad nama tj. kroje nam kapu.
kako su, večina tih koji se razumiju u trgovinu i znaju s novcem etnički židovi, onda se stiče dojam da je film izrazito antižidovski. što opet netreba čudit jer komunisti gdjegod su to mogli konfiscirali su židovima njihovu imovinu. što je bio slučaj i kod nas...
da dovršim ovo govno - film je dobar utoliko ukoliko si shvatio da hrvatska postoji samo na papiru a u stvarnosti premijer hrvatske je samo servis  neke druge više instance koju uopče neznanima kako se živi  tu. ministar gospodarstva nije hrvatski ministar gospodarstva nego lokalni izvrštelj volje nekoliko međunardnoh fondova. a ovaj guverner narodne banke hrvatske je samo figura koja osigurava dobre prinose tim istim međunardnim fondovima...
da na kraju potegnem i vodu - ovo "međunardnim" čitaj židovsko anglikanski!!!
šta se tiče ovo oko crkve i napada na katoličku crkvu, bah uopče me nije briga ionako religija sama po sebi  je iracionalna a s iracionalnim ne želim imat nikakvog posla...

a s iracionalnim ne želim imat nikakvog posla..

HM....rekao je covjek koji igra Diabla2!!! e pa ja sam iracionalan isto a s menom imas posla!
Member
Gold: 8,707.00
Feb 11 2011 08:15pm
ahahahaha da, ali je razlika u tome šta se religija shavaća ozbiljo a tebe shvaćam neozbiljno ahahahaha
Member
Gold: 83,231.00
Feb 12 2011 03:54am
daj doktore napisi nesto normalno, a ne te romane, od 95'-e nisan procita tvoj post :D

Quote (OnlyInMemories @ Feb 11 2011 12:02pm)

pa nije to najgluplja lektira, nego se kaze ''MENI se ne svidja''

daj doktore napisi nesto normalno, a ne te romane, od 95'-e nisan procita tvoj post :D

Member
Gold: 5,010.00
Feb 12 2011 07:46am
što se tiče preobražaja, nije to baš da se on pritvori u kukca i da na kraju umre, ima između redaka tu neke metafore i implicitnih poruka
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev18910111214Next
Add Reply New Topic New Poll