d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Duhovi I Strašne Priče Brr > Enter
Prev1891011Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Mar 5 2009 10:55am
Quote (Kennoth @ Thu, Mar 5 2009, 04:36pm)
Ak nisu oci, onda je do mozga sad.gif

bice da je

ti imas veliku salastu glavu pa i veliki mozak

a i ja sam nekad bio pametan ali golman.....puno puta te lopta strefi u glavu.....
a i puno puta po glavi dobijes....... kad se pogas na koncertima pa te lupi martom u glavu (ask indy for more infos)

tongue.gif
Member
Gold: 169.00
Mar 5 2009 03:57pm
Quote (m4tej @ Thu, Mar 5 2009, 03:46pm)
c-c-c

na sta su ljudi spremni kad nemogu nac djevojke.....jebat postu
c-c-c

hahahahaha
svaka cast za ovu biggrin.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Mar 6 2009 09:19am
Ima jedna prica sta su mi starci pricali,

Dakle Dida mi je umra i bili mi na pokopu sve,idemo mi kuci u split,i ja i brat ofc vec spavamo u autu smile.gif negdje dole kod dubrovnika,meni stara i stari vide neke noge u na cesti kako prolaze,gornji dio tijela se nije vidio al bile su neke noge sa kratkim gacama ...i neki auto je dolazio iz drugog traka... noge samo nestale nasred ceste ...

ovo je istina 100 %...

vozaci kad voze auto puno amo rec 8 + sati bez prekida,mogu im se pocet prividat stvari kuce ili tako nesto nasred ceste..al ovo su mi stara i stari vidili smile.gif !
Member
Mar 6 2009 09:59am
Quote (Hasordin @ Fri, Mar 6 2009, 03:19pm)
Ima jedna prica sta su mi starci pricali,

Dakle Dida mi je umra i bili mi na pokopu sve,idemo mi kuci u split,i ja i brat ofc vec spavamo u autu smile.gif negdje dole kod dubrovnika,meni stara i stari vide neke noge u na cesti kako prolaze,gornji dio tijela se nije vidio al bile su neke noge sa kratkim gacama ...i neki auto je dolazio iz drugog traka... noge samo nestale nasred ceste ...

ovo je istina 100 %...

vozaci kad voze auto puno amo rec 8 + sati bez prekida,mogu im se pocet prividat stvari kuce ili tako nesto nasred ceste..al ovo su mi stara i stari vidili smile.gif !

na sprovodima uvik bude prsuta i domacega vina , da nisu popili koju vise ? biggrin.gif
Member
Gold: 2,252.12
Mar 6 2009 10:34am
Quote (OnlyInMemories @ Fri, Mar 6 2009, 04:59pm)
na sprovodima uvik bude prsuta i domacega vina , da nisu popili koju vise ? biggrin.gif

hehe tongue.gif
Member
Mar 6 2009 10:35am
Quote (OnlyInMemories @ Fri, Mar 6 2009, 03:59pm)

sta si pametan konju jedan ...bude prsuta jel ?? i vina ?? o bogati u kojoj ti to obitelji zivis ?? jedva cekas da ti neko umre a ? wink.gif e pa nije bas tako da ima svega i da je slavlje smile.gif...al mene bolio kurac nisam bas didu puno puta vidio smile.gif
Member
Mar 6 2009 10:36am
Quote (Hasordin @ Fri, Mar 6 2009, 04:35pm)
sta si pametan konju jedan ...bude prsuta jel ?? i vina ?? o bogati u kojoj ti to obitelji zivis ?? jedva cekas da ti neko umre a ? wink.gif e pa nije bas tako da ima svega i da je slavlje smile.gif...al mene bolio kurac nisam bas didu puno puta vidio smile.gif

jebiga , prsut je prsut
Member
Mar 6 2009 10:41am
Quote (OnlyInMemories @ Fri, Mar 6 2009, 04:36pm)
jebiga , prsut je prsut

http://www.youtube.com/watch?v=cRm4qrYPOWc

This post was edited by Hasordin on Mar 6 2009 10:42am
Member
Mar 6 2009 11:54am
Quote (Tim_lopovaMIKI @ Thu, Jan 8 2009, 12:29pm)
Eh sad.. Evo vam jedne istinite priče kojoj je moj frend posvjedočio, a i dosta ljudi iz kvarta.
To se dogodilo prije 5-6 godina. Slavio se njegov 14. ili 15. rođendan, i naravno, u jednom dijelu rođendana
netko je došao na ideju da se prizivaju duhovi. Posjedali su se u krug, ugasili svjetlo, upalili svijeću i počeli blebetati
bezvezne riječi dozivanja. Završili su s time i počeli se smijati jer se nije događalo ništa.
I tako, nakon nekog vremena zafrkancije u kući, došli su na ideju da idu šetati po kvartu.. oko 1 - 1:30 ujutro..
Svi su redom izašli iz kuće i išli na šetnju po kvartu. Prolazili su kraj osnovne škole, uskim putićem koji je bio neosvjetljen, do njega je dopiralo
svjetlo samo iz daljine, od uličnih lampi udaljenih 200-ak metara. Putić je prolazio kraj nogometnog igrališta.
Kako su išli tim putićem, netko od njih se ukipio i problijedio ko' krpa. Ostali su stali, pogledali u smjeru u kojem je gledao ovaj problijedjeli i što su vidjeli?
Blizu sredine igrališta visoka blijeda spodoba u crnoj kukuljici vrišteći se vrtjela oko svoje osi, a oko nje je trčalo nešto crno,
četveronožno, bijesnog izgleda. Potrčali su ja mislim koliko im je dragi Bog nogama dozvolio i stali tek nakon što su bili sigurni da više ne vide igralište.
Vraćali su se prema kući slavljenika, i došli na raskrižje njegove i ulice, i ulice kojom su došli. Nasred raskrižja, crn auto, otvorena sva vrata i gepek,
upaljena sva svjetla i žmigavci, u autu mrak, ali ulične lampe su potvrđivale da u autu nema nikoga. Kako mi je on pričao,
svatko od njih počeo se osvrati i pogledom prelaziti po prozorima obližnjih kuća, ne bi li vidio koje upaljeno svjetlo u sobi nekog stanara. Ali.. nigdje nikog budnog osim njih.
Kaže da je sva sreća da nisu ulazili, niti se približavali previše tom autu - tko zna što je moglo biti..
Otišli su kod slavljenika doma, i naravno, nisu izlazili iz njegove kuće do jutra.. Iz prevelikog straha.
unsure.gif

sto sve covjek moze slagati da sarmira curu ....
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Mar 6 2009 11:57am
Quote (OnlyInMemories @ Fri, Mar 6 2009, 04:36pm)
jebiga , prsut je prsut

ahaha asu
bas si kralj ^^
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1891011Next
Add Reply New Topic New Poll