Quote (nugard @ Feb 10 2011 11:49pm)
onda ako već nisi upisa ekonomski fakultet, kad upišeš, reci na nekom makroekonomskom kolegiju da zeitegest filmovi daju vrlo kvalitetne ideje i rješenja za probleme kapitalističkog sustava
Quote (nesius @ Feb 10 2011 10:04pm)
Pogledaj "Religlious" ili tako nešto slično... Seru isključivo po religiji,i uglavnom s pravom.
Btw, HI ALL

jesan Nesi! taj mi film takodjer nije sjeo jer sve osobe s kojima je glavni aktor pricao ili ih intervjuirao i nisu neke previse sposobne osobe izuzev onog svecenika iz Vatikana! ruku na srce ako hoces dokumentirano srati po katolickoj crkvi onda nadji par pravih klerika filozofa pa sa njima malo dubioznije udji u raspravu pa se stvari jako brzo promijene!!! "Religlious" je samo dobar pokusaj slicno kao i Zeitgeist,samo mi je Zeitgeist izvrstan tehnicki kao dokumentarac a ovaj....fijasko! ima par nelosih baza ali je definitivno morao naci malo pametnije klere a ne tek tako ulazit u rasprave s debilima! istina,ovako je naglasio da su ovi debili,ali da su religiozni vodje toliki debili ne bi religija opstala koliko je opstala! bilo koja...sto se tice kvalitetnog dokumentarca(bar po meni) Cocain Cowboys prednjaci od relativno novijih,sve je vrlo realno i evidentirano koliko god izgledala basna glavnog aktera i pripovjedaca!!! rotfl ali stvarno je sve manje vise istina,osobno sam provjeravao! i smijao se!
ps...ej Nugard nemoj previse napadat Mateja! pusti ga,svatit ce! dite je jebaga,taman 18 napunio! uffff kako sam se ja tada radovao Kabanici i Preobrazaju(jer su kratke :D) od lektire a kamoli da mi je tad netko servira Zeitgeist!! pa bio bi jos ludji!

:D