d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Sp U Rukometu 2009.
Prev178910Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Feb 2 2009 06:48am
Quote (eddy_hc @ Sun, Feb 1 2009, 08:23pm)
Ja vas stvarno ne razumim.

To da su suci donili par krivih odluka,to sve stoji, ali mi smo tribali se dovest u situaciju da te odluke nemaju veze sa rezultatom.
Pa mi nismo dali gol 10 min.
Ivan Čupić je možda dobio 2 baluna u drugom poluvremenu, a njega je jedinog išlo.
Niko ne spominje suce koji u prvom poluvremenu nisu sudili i Francuzima 7 metara kad su trebali.
Ali kao i nakon svakog poraza, opet govorim:
Koliko bi se mi okretali sucima da smo pobijedili?
Niko ih se nebi sitija.
Svaka čast momcima, dali su sve od sebe.
Treba Francuzima skinit kapu i to je to.

To je sve od mene.

ti uvijek moras srat jelda
kako nisu krivi?
par krivih odluka? jesi li ti jebeno normalan? jesi uopce gledao tekmu

jebote led, šprem lezi ozlijedjen a ovaj nece zaustavit utakmicu?

to tebi normalno?

Svaka cast deckima na srebru, ali sta mislis zasto im je dosla kriza od 10 min? zbog sudaca eto zasto
francuzima se tolerirale svakakve grubosti i u napadu i u obrani
Karabatic i Dinart cuda radili nasim igracima i samo jednom svaki dobio iskljucenje po 2 minute
sramota

ide Duvnjak, digne se za sut, karabatic mu opizdi sljagu po faci
nist

ide Lac, ovaj ga drzi, povlaci, cupa, sta sve ne
nist

ide metlicic, Karabatic ga uhvati s obje ruke i drzi ga tak
nist

ide Ivano, Karabacit ga laktom po grlu (ako sam dobro vidio)
i naravno da nije dobio iskljucenje...

This post was edited by Kennoth on Feb 2 2009 06:52am
Banned
Feb 2 2009 06:53am
Quote (Dr_Feelgood @ Mon, Feb 2 2009, 01:14am)
pff, ko vam je kriv, šta lipo niste potplatili suce. heh, nego još kontra, kao bore se protiv mita u korupcije eh.

e al treba se zapitati
kako sudacki tim koji je bio rezerva moze suditi finale

kako je to moguce? gdje to ima?

i da dodam, kakva smo mi to nacija kad organiziramo prvenstvo a nemamo nikakvog utjecaja na izbor sudaca u finalu
ja vas uvjeravam, da su francuzi ili njemci organizatori, ne bi oni to tako olako pustili
pa valjda mozemo na nasem terenu nekako lobirati za druge suce, imamo ugled u svijetu, mislim nije mi jasno uopce
mozda se foteljasi na celu saveza ili nisu potrudili ili ih nije bilo briga

This post was edited by Kennoth on Feb 2 2009 07:04am
Member
Gold: 0.00
Feb 2 2009 09:01am
Quote (Kennoth @ Mon, 2 Feb 2009, 13:48)

Svaka cast deckima na srebru, ali sta mislis zasto im je dosla kriza od 10 min? zbog sudaca eto zasto

nisam vidija ni jednog suca da je uhvatija za ruku nekog od naših igrača kad je iša pucat.
reka sam da su suci zasrali,ali nisu glavni krivac za poraz.
ako to nemožeš skužit,žao mi je.
Member
Gold: 8,707.00
Feb 2 2009 10:07pm
Quote (bahamontik @ Mon, Feb 2 2009, 12:42am)
ma suci su krivi! kriv je dan i noc! svi su krivi osim ekipe,slusajte me svi! arena je kriva! a suci su nas sjebali maximalno,sramota! Danska je kriva isto! i Rusija isto ali sta su suci napravili to je previse!

ček, ček, šta ti lupetaš?
suci nemogu biti krivi!!! krivi možemo bit mi šta nismo podmitili suce!!!
oni jadni stoje i čekaju ko če ih prvi podmitit, a ovi glupi hrvati ne kontaju ništa. nego se još furaju na neko poštenje i slične gluposti. heh koji klošari. ja da san sudac ja bi sudija još više za francuze. imate sriču šta su danci pristojni pa uopče nisu puno zatezali za francuze.
a naprotiv recimo da san ja sudac i da me neki pametan hrvat podmitio ja bi odma na prvo karabatića na klupu dvi minute i eto ga.
kasnije bi svi govorili kako je sudac koji je vodio utakmicu imao potpun nadzor i autoritet!!!
i gle čuda nije karabatić na klupu, nego metličić koji eto slučajno kapetan. ahahahahaha. aj dosta bando sljepaca, nečete me vi učit šta sam vlastitim očima sam vidio....
Member
Gold: 8,707.00
Feb 2 2009 10:23pm
Quote (Kennoth @ Mon, Feb 2 2009, 12:53pm)
e al treba se zapitati
kako sudacki tim koji je bio rezerva moze suditi finale

kako je to moguce? gdje to ima?

i da dodam, kakva smo mi to nacija kad organiziramo prvenstvo a nemamo nikakvog utjecaja na izbor sudaca u finalu
ja vas uvjeravam, da su francuzi ili njemci organizatori, ne bi oni to tako olako pustili
pa valjda mozemo na nasem terenu nekako lobirati za druge suce, imamo ugled u svijetu, mislim nije mi jasno uopce
mozda se foteljasi na celu saveza ili nisu potrudili ili ih nije bilo briga

šta sad tebi nije jasno?
to je moguče i ima u hrvatskoj!!! eto kako i gdje!!!
to kakva smo mi nacija svjedoči da u finalu nekog minornog prvenstva (koje usput budi rečeno je glavna senzacija godine za tako neku malu i klošarsku naciju poput naše) možemo biti pokradeni a bez da neko zucne da nas je pokralo! jer onaj ko zucne je moron, majmun, kreten, neznalica,
vjerojatno ču ionako priskrbit sebi i još koji epitet osim nabrojenih nakon ovog posta.
bilo kako bilo, meni osobno je žao jer ja osobno nisam mazohist, nevolim da me neko zakida i za najmanju sitnicu. i vrlo rado bi tog koji me pokuša
zakinut za najmanju sitnicu šakom među oči. sry, nismo svi isti....
Member
Gold: 7,557.95
Feb 3 2009 03:10am
Quote (Dr_Feelgood @ Tue, Feb 3 2009, 04:23am)
šta sad tebi nije jasno?
to je moguče i ima u hrvatskoj!!! eto kako i gdje!!!
to kakva smo mi nacija svjedoči da u finalu nekog minornog prvenstva (koje usput budi rečeno je glavna senzacija godine za tako neku malu i klošarsku naciju poput naše) možemo biti pokradeni a bez da neko zucne da nas je pokralo! jer onaj ko zucne je moron, majmun, kreten, neznalica,
vjerojatno ču ionako priskrbit sebi i još koji epitet osim nabrojenih nakon ovog posta.
bilo kako bilo, meni osobno je žao jer ja osobno nisam mazohist, nevolim da me neko zakida i za najmanju sitnicu. i vrlo rado bi tog koji me pokuša
zakinut za najmanju sitnicu šakom među oči. sry, nismo svi isti....

samo si ispao moron, majmun, kreten, neznalica!! ma jeli ti sebe cujes?? kako te nije sram?? temelje za ulazak u EU ti potkopavas??? pa mi trebamo bit ponizni i pokorni pogotovo naspram velikih Francuza!!! sramoto...pa ja ne znam!
Member
Gold: 10,688.43
Feb 3 2009 03:27am
Member
Gold: 8,550.00
Feb 3 2009 03:47am
Bitno da Smrdnader pije alkohol a zabranjen je na sportskim borilištima.
Member
Gold: 10,688.43
Feb 3 2009 04:32am
Quote (Titan_st @ Tue, Feb 3 2009, 09:47am)
Bitno da Smrdnader pije alkohol a zabranjen je na sportskim borilištima.

sok od jabuke
Banned
Feb 3 2009 06:51am
Quote (The_Outsider @ Tue, Feb 3 2009, 11:32am)
sok od jabuke

pišalinu
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev178910Next
Add Reply New Topic New Poll