Quote (Dr_Feelgood @ 3 Apr 2011 22:38)
a lol, tak sad kad sam pogledao link od nugarda sam vidio da sam se i ja uključio u polemiku ahahahaha
sva srela šta nisam psovao tamo ahahaha
za one kojima se neda kopat i tražit doturove postove evo:
1. Dakle, njemački geopolitičar Schuller ustanovio je pojam BALKAN za područje južno od granica biše Austrougarske
s time da jednu jedinu poveznicu koje to područej ima jesu nerješivi međunacionalini problemi. Uz, dakle pojam balkan
taj njemački intelektualac dodaje pojam BAČVA BARUTA. Taj naziv koristi kao bi dodatno opisao stanje u tom području
koje dakle govri da je dovoljno da se netko poigra vatrom pa da sve eksplodira. Ova teza je sta 100 godina, datira još iz
19. stolječa, sami možemo potpuno potvrditi vjerodostojnost teze uz pomoč najobičnijeg uđbenika iz povjesti za osnovnu školu.
Dakle da ponovim sažeto, ja s balkana nisam, s balkanom se ne poistovječujem, na balkanu ne želim biti a shodno tome -
Ne želim biti član balkanske asocijacije!!!!
2. Pa ako Vi hočete imat balkanski klan nema frke, ali barem možete naučiti da se BALKAN piše baš ovako kako sam ja napisao
a ne kako ste vi napisali BALCAN.
3. Možda bi i imali nekog uspjeha da ste poštovali temeljno načelo pristojnosti. A to znači ako postaš na hrvatski forum onda se
potrudi da ti post bude na hrvatskom jeziku, a ne na engeskom ili sloveskom.
BALAKN?
Uz dužno poštovanje i prijateljske pozdrave . . . NE , HVALA.