d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Nakon Smrti?
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,010.00
Dec 9 2008 09:42am
Pitanja religije i morala su vrijednosno utemeljena, a vrijednosti su stvari koje nisu podložne promjenama kao stavovi ili mišljenja.

Tako da rasprava o tome najčešće vodi prema nigdje.
Member
Gold: 0.00
Dec 9 2008 10:31am
Različita su vjerovanja.

Ja recimo vjerujem u Dženet i Džehenem, to je tako u Islamu i ja sam musliman.Dženet predstavlja Vječni Raj a Džehenem Vječnu Vatru (pakao).

Nakon smrti, čovjek se susreće sa Allahom (Bog u kojeg vjeruju ljudi Islamske vjeroispovijesti) te biva nagrađen/kažnjen za sve što je počinio u životu.

Duga je to priča ali uglavnom to je u suštini.
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Dec 9 2008 10:53am
bahamontik, ima nesto u tvom postu. Mislim, koliko god zla da je netko napravio, goriti cijelu vjecnost? wink.gif

A evo pogledajte samo post iznad. Ima puno religija i puno pakla, i bas zato znam da nijedan nije pravi (da ne duljim, ko je shvatio, shvatio je ^^)
Member
Gold: 405.35
Dec 9 2008 11:35am
Quote (Kennoth @ Tue, 9 Dec 2008, 17:53)
bahamontik, ima nesto u tvom postu. Mislim, koliko god zla da je netko napravio, goriti cijelu vjecnost? wink.gif

A evo pogledajte samo post iznad. Ima puno religija i puno pakla, i bas zato znam da nijedan nije pravi (da ne duljim, ko je shvatio, shvatio je ^^)

Aj da te pitan nesto. Sta je za tebe pakao? Iako nisi sposoban za to odgovorit jer nisi vjernik, pa prema tome nevjerujes u pakao, pokusaj mi dat svoj dojam. Ovo sta san podeblja me zaintrigiralo.

I Btw, sve ovo skin kod se ja rapravljan, nadan se da na to gledate kao raspravu a ne svadju lol smile.gif wink.gif .
Member
Gold: 41.72
Dec 9 2008 11:39am
Quote (Zajeb @ Tue, Dec 9 2008, 05:35pm)
Aj da te pitan nesto. Sta je za tebe pakao? Iako nisi sposoban za to odgovorit jer nisi vjernik, pa prema tome nevjerujes u pakao, pokusaj mi dat svoj dojam. Ovo sta san podeblja me zaintrigiralo.

I Btw, sve ovo skin kod se ja rapravljan, nadan se da na to gledate kao raspravu a ne svadju lol smile.gif wink.gif .

parlaonicaaa laugh.gif
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Dec 9 2008 11:43am
Quote (Zajeb @ Tue, Dec 9 2008, 06:35pm)

Pa odgovorio sm na bahamontikovu misao, jer je on rekao goriti. A sta je za mene pakao? Ne zelim biti melodramatican, ali pakao je na Zemlji, pa ga ne treba traziti nigdje drugdje
Member
Gold: 7,557.95
Dec 9 2008 03:07pm
Quote (Zajeb @ Tue, Dec 9 2008, 05:35pm)

naravno da svadja treba postojat...zato raspravljamo na forumima! ali ne mrznja(to je ogromna razlika)..ja se ne slazem s nekim i super...to je svadja OLITIGA DISKUSIJA! ti svoje argumentiras i ja svoje! divota...nemoram crtat da je boatstvo u raznolikosti(raznolikost misljenja)! ja ne mislim o paklu jer ne vjerujem da to postoji! jednostavno! meni je brat fratar inace...stric fratar i nikad se nismo posvadili oko toga,sloboda misljenja i meni je drago da i oni postuju moje misljenje! opet jednostavno...DIPLMACY LIVES FOREVER!! pijanac ja!
Member
Gold: 6,821.00
Dec 9 2008 03:23pm
Quote (bahamontik @ Tue, 9 Dec 2008, 23:07)
naravno da svadja treba postojat...zato raspravljamo na forumima! ali ne mrznja(to je ogromna razlika)..ja se ne slazem s nekim i super...to je svadja OLITIGA DISKUSIJA! ti svoje argumentiras i ja svoje! divota...nemoram crtat da je boatstvo u raznolikosti(raznolikost misljenja)! ja ne mislim o paklu jer ne vjerujem da to postoji! jednostavno! meni je brat fratar inace...stric fratar i nikad se nismo posvadili oko toga,sloboda misljenja i meni je drago da i oni postuju moje misljenje! opet jednostavno...DIPLMACY LIVES FOREVER!! pijanac ja!

to je rasprava, ne svadja. smile.gif
Member
Gold: 8,707.00
Dec 10 2008 08:40am
Quote (bahamontik @ Tue, Dec 9 2008, 09:07pm)

šta si ti zabrija po ovim egzstencijalim temama? šta život, šta smrt? šta stime? šta se nije bolje pozabavit kako potrišit vrime prije smrti?

regana je pita novinar dok je on bija kandidat 1980 taman pred kraj kampanje 20 dana prije izbora. što vi gospodine regan mislte kako riješit krizu u nikaragvi?
regan je ispalio ko iz topa: o tome ču razmišljat kad budem predsjednik!!! sad razmišljam kako postat predsjednik!!!(izvrstan odgovor)
smrt? - o tome ču razmišljat kad budem mrtav!!!!! za sad sam živ!
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Dec 10 2008 08:43am
Quote (Dr_Feelgood @ Wed, Dec 10 2008, 02:40pm)
šta si ti zabrija po ovim egzstencijalim temama? šta život, šta smrt? šta stime? šta se nije bolje pozabavit kako potrišit vrime prije smrti?

regana je pita novinar dok je on bija kandidat 1980 taman pred kraj kampanje 20 dana prije izbora. što vi gospodine regan mislte kako riješit krizu u nikaragvi?
regan je ispalio ko iz topa: o tome ču razmišljat kad budem predsjednik!!! sad razmišljam kako postat predsjednik!!!(izvrstan odgovor)
smrt? - o tome ču razmišljat kad budem mrtav!!!!! za sad sam živ!

hehe
yupp
uzivajmo u ovozemaljskim dobrima
d2 ftw happy.gif
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll