Quote (leona @ Fri, 10 Oct 2008, 00:51)
aj muci cicijo
ja ti tamo branim fikusa a ti meni ovako!

ocajan si

prekrasna si
Quote (Dr_Feelgood @ Fri, 10 Oct 2008, 02:50)
nevjerojatni ste!
s kojom samo lakoćom sve izvrnete naopako pa to je prosto nevjerojatno.
romantika je tako jedna preljepa stvar/pojava/pojam da san se mora uključiti u raspravu.
to je, može se reč, nešto najljepše šta se događa u životu svakog pojedica. ali kad ste počeli opisivat šta za vas to predstavlja, ja san doslovno puka.
nisan moga virovat da to vi tako trivijalno doživljavate i opisujete. možda neznate, ali cilu jednu umjetnost ste stavili pod noge i počeli udarat iz sve snage po tome. jednostavno nisan uspija uopće dokučit šta je to za vas ljepo, kako vi definirate/doživljavate ljepo. i nekako san doša do zaključka da vi uopče neznate šta je ljepo.a to ljepo bi tribalo bit nešto rafinirano, nešto što je umjetnost. pa san proba objasnit da to nemože bit prdež ispod deke niti ubijanje mačke.nego jedan profinjeni osječaj ushita i ljubavi. no vi to sve degradirali u navijačko ludilo. jedino je jedna gospođica rekla da romantično može biti cviječe , kad se pokloni cviječe, i bila potpuno u pravu, to je jedan dobar primjer dobrog pristupa i ljepog ponašanja. ali izgleda da ne želite odustat, nego i dalje udarate, ali ovaj puta po fizici, pa opalili po relativizmu, pa njevjerojatno, jednostavno ka šta bager uleti pa ruši tako i vi po terenu fizike koja ima tako čvrsto postavljene definicije, di nema ni mrvice prostora za bilo kakvu promjenu temeljnih zakona. pa dajte, nemojte. tamanite i rušite po igrici nemojte u pravom životu. razumijem da ste mladi, da nemate iskustva ali ipak mislim da ste dovoljno stari da znate šta nevalja- šta nije ljepo. moja namjera je bila tek da pokušam ukazat vama mlađima , šta je romantika, šta je to romantično, nije mi bila namjera da nekoga tu * poklopim*, sprdam ili omalovažavam. ispričavam se za ovih nekoliko teških rječi šta san izreka u jednom postu prije, bija san puka, i nisan se uspija suzdržat. sorry, nadan se da neču više imat takve izlete.
aj, sad, uživajte u životu ali na jedan bolji, ljepši način, nemojte ljepotu i ljubav banalizirat.
romantika nije umjetnost.
romantika je to sta san se ja diga prije po ure, opra zube, umija se i sad me cura zove da dolazi i donit ce mi kruv, salamu, jogurt i mliko da ja nemoran izlazit bezvz
This post was edited by Titan_st on Oct 10 2008 02:27am