d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > After Training > What Should I Do?
Prev1567
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,707.00
Feb 19 2009 07:58pm
Quote (bahamontik @ Fri, Feb 13 2009, 10:59pm)
i 10 bozjih zapovijedi i ostalih trkeljarija kojih se malo tko drzi!! Stari Zavjet je ipak najjaca komedija u povijesti!!!! pocevsi od Jone koji je spava u velikoj ribi tri dana,do milostivog Boga koji je pobio sve prvorodjence Egipatske,pa nadalje koji je osobno ili preko Samsona napravio genocid nad Filistejcima i pobio sve zitelje Jerihona jer rekao je Joshui "nemoj da ko prezivi slucajno"...jadni Onan kojeg je ubio zbog drkanja,jadna djeca koja su se rugala celavoj ženi pa je dragi Bog nahuskao medvjede da ih rastrgaju ili je kad su bjezali iz Sodome zenu pretvorio u stup soli????? molim???? rastvorio more da Mojsije more pobjec iz Egipta???jebate...wow...nije mogao Mojsiju normalno doci i govorit s njim nego se pretvorio u goruci grm??? molim??? jebala te sizofrenija Mojsije...kakav Bog...danas bi dobio drzavni smjestaj u ludari sa specijalnom kosuljom koja ipak nije armani...ili kako je Noa uspio strpat sve zivotinje u arku...i to po dvoje...to je kao "neka metafora" jelda...ROTFL!!! ako kusas jabuku jao vama....upozoravam vas...pazite...ajme kako ste pogrijesili ta je jabuka bila sveta???? u pocetku bijase mrak i stvori Bog svijetlo??? hm...super....reka je Ricky Gervais,pa i nisu bas isli u detalje a???  ili jos bolja od Carlina: ako sagrijesis gorit ces cijelu vjecnost u paklu,ali Bog te voli,i treba mu novac.....jeste da je Bog ali nekako uvijek ima problema sa tim novcem!!! jebate LEMOZINA!!!

EVO GA KURWA PRZEMICEK....PREVEDI OVO!!!

ahahaha jedva si dočeka da opleteš po vjeri jeli hahahaha.
i?
jeli ti sad lakše?
šteta šta san malo zaksnija na ovo eh.
inače tih 10 zapovjedi su natuknice za budale i naivce!!!
btw
iman ja bibliju doma, svoju, a postala je moja onog trenutka kad san je ukra lokalnom župniku iz njegovog ureda, hahahaha
ima još žig od župe na njoj, hahahaha, naravno da san ima razlog za taj čin, mora san vidit šta neprijatelj piše u svojim dokumentima da ga mogu lakše razjebat, hahahaha, i moram još nešto priznat, ta knjiga je zbilja loš prozni uradak, a ona jedina pjesma šta je unutra tzv pjesma nad pjesmama je brate čisti trash, škart, uistinu dno dna poezije eh
ahahahahahaha
Member
Gold: 7,557.95
Feb 19 2009 10:52pm
Quote (Dr_Feelgood @ Fri, Feb 20 2009, 01:58am)
ahahaha jedva si dočeka da opleteš po vjeri jeli hahahaha.
i?
jeli ti sad lakše?
šteta šta san malo zaksnija na ovo eh.
inače tih 10 zapovjedi su natuknice za budale i naivce!!!
btw
iman ja bibliju doma, svoju, a postala je moja onog trenutka kad san je ukra lokalnom župniku iz njegovog ureda, hahahaha
ima još žig od župe na njoj, hahahaha, naravno da san ima razlog za taj čin, mora san vidit šta neprijatelj piše u svojim dokumentima da ga mogu lakše razjebat, hahahaha, i moram još nešto priznat, ta knjiga je zbilja loš prozni uradak, a ona jedina pjesma šta je unutra tzv pjesma nad pjesmama je brate čisti trash, škart, uistinu dno dna poezije eh
ahahahahahaha

ma....ja se uvik pokusavan salit ali malo sam pretjera...priznajen...ispadnem glup ali stas...popijes malo pa seres...debilni dalmos koji dodje u Zg pa sere...sry Nugard ili bilo ko koga san onako proba uvrijedit,dite malo hihihiihhi!!!!!!!

This post was edited by bahamontik on Feb 19 2009 10:56pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Feb 20 2009 04:36am
daj ajde koljete me hahahaha...
Member
Gold: 8,707.00
Feb 20 2009 07:43pm
Quote (bahamontik @ Fri, Feb 20 2009, 04:52am)
ma....ja se uvik pokusavan salit ali malo sam pretjera...priznajen...ispadnem glup ali stas...popijes malo pa seres...debilni dalmos koji dodje u Zg pa sere...sry Nugard ili bilo ko koga san onako proba uvrijedit,dite malo hihihiihhi!!!!!!!

aj, aj šta se sad praviš mutav, priznaj da si anarholiberal komunističke provenijencije, hahahaha
hm,
ukratko po definiciji nekih laika koji imaju direktan link s bogom ti si u stvari žuto-zeleno-crvena sotona oliti vrag tj đava!!!
aj sa mi je malo lakše kad znan koji si tongue.gif hahaha
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1567
Add Reply New Topic New Poll