Quote (bahamontik @ Tue, 9 Dec 2008, 01:13)
sve stoji super!! ali ono cijelu vjecnost! a mislim stvarno... ma znam da je nemoguce to uopce zamislit ali ono...muke bez kraja arghghg!! da si ne znam sta napravio nije to nitko zasluzio!! Hitlera sam eto naveo kao primjer...i zasto bi to bila pizdarija? sta je to Hitler napravio da bi bio u paklu CIJELU VJECNOST? mislim pricamo kao da ja i ti znamo kako je dolje(ako je to uopce dolje,more bit i u sredini jebe se meni) u paklu...ja se jesam sprdavao jer ja u pizdarije ne vjerujem ali ono!! ko hoce nek izvoli! pogledaj onaj klip koji sam naveo u topicu...barem ces se nasmijat vjeruj mi!
Ma znan razumin te ... uostalom mi neznamo jeli on u palku ili ne ( Mi = Vjernici ali obuhvaca sve ljude ). Mi neznamo jeli iko zapravo u Raju. Za niti jednu drugu osobu nemozemo bit sigurni di je tocno osim jedne.
Ali to ti je opet pitanje perspektive. Kako ti dozivljavas pakao. Ako je tebi ( neznan jeli uzimam te kao primjer ) patnja = bol , ima ljudi koji uzivaju u boli

.
A znan pogleda san

. Ali ovaj bar radi stand up comedy od toga, neki su mrtvi ozbiljni kad ovako nesto govore. Na pocetku ti da tocno onakav opis Boga kakav glupi amerikanci namecu.
"Bog je malo zlocesto dijete koje stoji u nekon mracnon kutku, i samo ceka kad ces sagrijesit da te moze mucit... VJECNO! "

. Vjera u Boga je puno vise nego strah od pakla

.