d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Nakon Smrti?
Prev15678911Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 336.02
Dec 8 2008 12:50pm
Quote (sid_hr @ Mon, Dec 8 2008, 07:22pm)
zato jer je razmisljanje ograniceno jos uvijek u toj dobi..
ne kazem da je to lose, naprotiv tak i mora bit smile.gif

da a u srednjoj skoli bi sigurno citali neku knjigu kja se zove mali princ...... to mi zvuci vise koda je za 3. raz...
Member
Gold: 0.00
Dec 8 2008 01:45pm
hmm? jesi procita knjigu uopce..... varas se... to uopce nije u nikojem smislu djecja knjiga.... ako jesi onda je procitaj ponovo jer pisano je u prenesenom znacenju koju tada, u osnovnoj skoli niko ne svaca dovoljno jasnoi...

'... ono sto je u pustinji lijepo je to što se negdje u njoj skriva izvor....'

This post was edited by leona on Dec 8 2008 01:45pm
Member
Gold: 8,707.00
Dec 8 2008 03:21pm
Quote (bahamontik @ Mon, Dec 8 2008, 09:44am)
eo sta ja mislim...dragi Bog pazi na sve nas i ako budemo dobri idemo u raj i tamo je lijepo a ako budemo zlocesti idemo u pakao(mada nikad necu shvatit sto to toliko mozes napravit lose da cijelu vjecnost provedes u "paklu"...pa ni Hitler jadan nije zasluzio to,mislim ne par godina nego vjecnost!!!)...tako da moramo jako pazit sta cemo napravit....treba dusu spasit!! ma daj...VJERUJTE MI NA RIJEC SVE MOZE BIT ALI OVO NIJE GARANT! MA KAKAV RAJ I PAKAO!

http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

wooot?

hitler je u paklu 1000%. naime, nije iša nedijon na mise, nije se ispovida na vrime, nije da 100 kn za lokalnu crkvu, nije dava popu pare za 3 kraja i počinija je samoubojstvo i btw mislim da židovi lože vatru ispod kotla u kojem su on gering i ostalo društvo.... tongue.gif
Member
Dec 8 2008 03:27pm
Quote (leona @ Mon, Dec 8 2008, 08:45pm)
hmm? jesi procita knjigu uopce..... varas se... to uopce nije u nikojem smislu djecja knjiga.... ako jesi onda je procitaj ponovo jer pisano je u prenesenom znacenju koju tada, u osnovnoj skoli niko ne svaca dovoljno jasnoi...

'... ono sto je u pustinji lijepo je to što se negdje u njoj skriva izvor....'

procitat cu je kad pocnu praznici, mozda odma isti vikend da je se rijesim..... pa cu onda rec sta mislim o njoj..
sadasnje misljenje icon_pointr.gif dobro je, ima samo 100 str. biggrin.gif
ode to u 2 dana....
ak smo tolko zapeli za temu mozemo onda lupit topic o tome, a ne tu u topicu o smrti picati o malo princu i ostalim....
Member
Gold: 405.35
Dec 8 2008 05:16pm
Quote (bahamontik @ Mon, 8 Dec 2008, 10:44)
eo sta ja mislim...dragi Bog pazi na sve nas i ako budemo dobri idemo u raj i tamo je lijepo a ako budemo zlocesti idemo u pakao(mada nikad necu shvatit sto to toliko mozes napravit lose da cijelu vjecnost provedes u "paklu"...pa ni Hitler jadan nije zasluzio to,mislim ne par godina nego vjecnost!!!)...tako da moramo jako pazit sta cemo napravit....treba dusu spasit!! ma daj...VJERUJTE MI NA RIJEC SVE MOZE BIT ALI OVO NIJE GARANT! MA KAKAV RAJ I PAKAO!

http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

Nemoj govorit pizdarije ako sta je hitler napravija da bi bija u paklu. Ljudima koji su zivi zapaljeni tih 5 minuta dok su gorili je izgledalo ko vjecnost. A da ne govorin o logorima.
Ti imas svoje misljenje o smrti ( koje je btw posprdno prema meni ali nema veze dozivija san i gore stvari ) i ja ga postujen.
Ne zelin ulazit u raspravu snikin o ovoj temi ali govorit ovakve gluposti...
Member
Gold: 7,557.95
Dec 8 2008 06:13pm
Quote (Zajeb @ Mon, Dec 8 2008, 11:16pm)
Nemoj govorit pizdarije ako sta je hitler napravija da bi bija u paklu. Ljudima koji su zivi zapaljeni tih 5 minuta dok su gorili je izgledalo ko vjecnost. A da ne govorin o logorima.
Ti imas svoje misljenje o smrti ( koje je btw posprdno prema meni ali nema veze dozivija san i gore stvari ) i ja ga postujen.
Ne zelin ulazit u raspravu snikin o ovoj temi ali govorit ovakve gluposti...

sve stoji super!! ali ono cijelu vjecnost! a mislim stvarno... ma znam da je nemoguce to uopce zamislit ali ono...muke bez kraja arghghg!! da si ne znam sta napravio nije to nitko zasluzio!! Hitlera sam eto naveo kao primjer...i zasto bi to bila pizdarija? sta je to Hitler napravio da bi bio u paklu CIJELU VJECNOST? mislim pricamo kao da ja i ti znamo kako je dolje(ako je to uopce dolje,more bit i u sredini jebe se meni) u paklu...ja se jesam sprdavao jer ja u pizdarije ne vjerujem ali ono!! ko hoce nek izvoli! pogledaj onaj klip koji sam naveo u topicu...barem ces se nasmijat vjeruj mi!

This post was edited by bahamontik on Dec 8 2008 06:14pm
Member
Gold: 231.25
Dec 9 2008 01:30am
Ja ne znam sto bude poslije. Tesko je prihvatiti nekakvu beztjelesnu egzistenciju iako kao takva ona predstavlja vrhunac evolucije...
A da li se to dogodi kada umres,.. ne znam, ali nadam se da nista nije vjecno, jer koliko god se dobro zabavljali vjecnost ipak dosadi,.. cak i onima u raju. smile.gif
Member
Gold: 405.35
Dec 9 2008 03:39am
Quote (bahamontik @ Tue, 9 Dec 2008, 01:13)
sve stoji super!! ali ono cijelu vjecnost! a mislim stvarno... ma znam da je nemoguce to uopce zamislit ali ono...muke bez kraja arghghg!! da si ne znam sta napravio nije to nitko zasluzio!! Hitlera sam eto naveo kao primjer...i zasto bi to bila pizdarija? sta je to Hitler napravio da bi bio u paklu CIJELU VJECNOST? mislim pricamo kao da ja i ti znamo kako je dolje(ako je to uopce dolje,more bit i u sredini jebe se meni) u paklu...ja se jesam sprdavao jer ja u pizdarije ne vjerujem ali ono!! ko hoce nek izvoli! pogledaj onaj klip koji sam naveo u topicu...barem ces se nasmijat vjeruj mi!

Ma znan razumin te ... uostalom mi neznamo jeli on u palku ili ne ( Mi = Vjernici ali obuhvaca sve ljude ). Mi neznamo jeli iko zapravo u Raju. Za niti jednu drugu osobu nemozemo bit sigurni di je tocno osim jedne.

Ali to ti je opet pitanje perspektive. Kako ti dozivljavas pakao. Ako je tebi ( neznan jeli uzimam te kao primjer ) patnja = bol , ima ljudi koji uzivaju u boli smile.gif .

A znan pogleda san biggrin.gif . Ali ovaj bar radi stand up comedy od toga, neki su mrtvi ozbiljni kad ovako nesto govore. Na pocetku ti da tocno onakav opis Boga kakav glupi amerikanci namecu.

"Bog je malo zlocesto dijete koje stoji u nekon mracnon kutku, i samo ceka kad ces sagrijesit da te moze mucit... VJECNO! " tongue.gif . Vjera u Boga je puno vise nego strah od pakla wink.gif .
Member
Gold: 650.00
Dec 9 2008 08:33am
Pitali Marka Twena bi li u raj ili palkao a on kaze:

Ma vjerujem da je u raju ljepse ali cijela moja skvadra je u paklu.
Member
Dec 9 2008 08:34am
Quote (Dalmos @ Tue, Dec 9 2008, 03:33pm)
Pitali Marka Twena bi li u raj ili palkao a on kaze:

Ma vjerujem da je u raju ljepse ali cijela moja skvadra je u paklu.

u raju je ljepo al u paklu je ekipa happy.gif
ko ono: na moru je dobro al na popravnom je ekipa

This post was edited by miso8 on Dec 9 2008 08:50am
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev15678911Next
Add Reply New Topic New Poll