d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Mafijaski Atentati > Yap
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 16,530.00
Oct 27 2008 03:35pm
Quote (Rakshasas(KD) @ Mon, 27 Oct 2008, 21:37)
Sid ti si pre 1337 da bi i to neko SMIJA napisat biggrin.gif

hahahahhaha
Member
Gold: 6,821.00
Oct 27 2008 05:59pm
Quote (Rakshasas(KD) @ Mon, 27 Oct 2008, 22:37)
Sid ti si pre 1337 da bi i to neko SMIJA napisat biggrin.gif

mislis 31337 tongue.gif
ma lol ja sam kreten koji mora pol dana bit za kompom radi posla, a usto sam i ovisan mal o ls tongue.gif
moram opet pocet pit cesce biggrin.gif
Member
Gold: 8,550.00
Oct 27 2008 06:57pm
Sid majka !
Member
Gold: 7,557.95
Oct 28 2008 08:19am
Quote (Kacavida @ Mon, Oct 27 2008, 06:53am)
kojih to vas par? od kada ste vi? ako ti je onaj datum proizvodnje u profilu tocan onda bolje suti i pokri se usima. rodio si se kada je rat zavrsio, i o tome sta je franjo ucinio dobro a sta nije, nemas pojma.
ako nije, onda cinjenica da ne zelis napisat svoju godinu rodjenja govori dovoljno o tome koliko si stabilna osoba i koliko tvoje misljenje ima tezine i argumenata.

da...sigurno sam ovdje ostavio pravi datum rodjenja! oces i broj moba i adresu?? a to sto ti i dalje reagiras na moje provokacije meni previse govori o tebi! hm...jao djeco djeco!( decooooooo decoooooooooo)!
Member
Gold: 5,010.00
Oct 28 2008 08:25am
usporedit adresu i broj mobitela sa godinom rođenja je kretenski
Member
Gold: 8,707.00
Oct 28 2008 09:21am
bahamontik oče reč da ne daje svoje podatke na net.
i da se bolje razumijemo čovjek ima malo više godina nego šta stve vi procijenili, a s tim godinama i iskustva naravno.
dr. franjo je osoba koja je bila predsjednik u jedno vrlo teško vrijeme, to vrijeme je tražilo teške odgovore od njega
a on u svom tom vremenu je propustio biti velik. jednostavno je na moralnoj razini pao dok na materijalnoj je pokazo puno više uspjeha i zanimanja.
ne samo on nego i nevenka i stjepan i ona dvojica Košutića. dakako odma su se tu u ekipu priključili razni sateliti. fina skupina. neki bi to nazvali oligarhija.
neki drugi pak to su nazvali put povratka u feudalizam. šta se tiče floskule sa je on izborio slobodu hrvatskom narodu mislim da ne treba previše dokazivat suprotno. to je samo gubitak vremena. no opet nekako on je meni osobno bio guba. s kojom lakočom se on nosio s gotovo izgubljenom situacijom je bilo prosto nevjerojatno. a moran priznat da da je bio bolji od rowana atkinsona u pravljenju grimasa, grimase su inače poznato diplomatsko oruđe. vjerujem da su svi strani diplomati nakon nekoliko grimasa počeli kolutat očima. sva sreča šta smo imali matu granića da poboljša dojam, to je jedan fin i pristojan gospodin koji u svom izlaganju odma prelazi na stvar i na jedan smiren i tolerantan način argumentira vlastita stajališta. ovo sve nabrojeno za matu, franjo nije bio....
Member
Gold: 6,821.00
Oct 28 2008 09:24am
Quote (Dr_Feelgood @ Tue, 28 Oct 2008, 17:21)
bahamontik oče reč da ne daje svoje podatke na net.
i da se bolje razumijemo čovjek ima malo više godina nego šta stve vi procijenili, a s tim godinama i iskustva naravno.
dr. franjo je osoba koja je bila predsjednik u jedno vrlo teško vrijeme, to vrijeme je tražilo teške odgovore od njega
a on u svom tom vremenu je propustio biti velik. jednostavno je na moralnoj razini pao dok na materijalnoj je pokazo puno više uspjeha i zanimanja.
ne samo on nego i nevenka i stjepan i ona dvojica Košutića. dakako odma su se tu u ekipu priključili razni sateliti. fina skupina. neki bi to nazvali oligarhija.
neki drugi pak to su nazvali put povratka u feudalizam. šta se tiče floskule sa je on izborio slobodu hrvatskom narodu mislim da ne treba previše dokazivat suprotno. to je samo gubitak vremena. no opet nekako on je meni osobno bio guba. s kojom lakočom se on nosio s gotovo izgubljenom situacijom je bilo prosto nevjerojatno. a moran priznat da da je bio bolji od rowana atkinsona u pravljenju grimasa, grimase su inače poznato diplomatsko oruđe. vjerujem da su svi strani diplomati nakon nekoliko grimasa počeli kolutat očima. sva sreča šta smo imali matu granića da poboljša dojam, to je jedan fin i pristojan gospodin koji u svom izlaganju odma prelazi na stvar i na jedan smiren i tolerantan način argumentira vlastita stajališta. ovo sve nabrojeno za matu, franjo nije bio....

ak vec hoces ispast pametan ili stagod ti je cilj (bez uvrede), neki ljudi citaju tu pa malo gramatike bi pomoglo tongue.gif
Member
Gold: 8,707.00
Oct 28 2008 09:42am
ne, ne trudim se ispat pametan, ni na kraj pameti mi to nije.
samo se eto izjašnjavam šta mislim. to barem nebi trebalo biti uvredljivo- iznošenje vlastitog suda.
šta se tiče gramatike rekao sam več o tome u 2 odgovora. meni je moja gramatika baš super ^^
Member
Gold: 0.00
Oct 28 2008 09:54am
Quote (Dr_Feelgood @ Tue, 28 Oct 2008, 16:42)
ne, ne trudim se ispat pametan, ni na kraj pameti mi to nije.
samo se eto izjašnjavam šta mislim. to barem nebi trebalo biti uvredljivo- iznošenje vlastitog suda.
šta se tiče gramatike rekao sam več o tome u 2 odgovora. meni je moja gramatika baš super ^^

i m eniJ em oJa gR AmatIk a ba Šs Upe R!

tvoja gramatika ima veze sa normalnom isto koliko i ova gore.
a kad bi po tvom bilo gramatika ne bi postojala,nego bi svak pisa po svom.
Member
Gold: 16,530.00
Oct 28 2008 09:57am
per ikur ac datis eneus iri!!!
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll