Quote (m4tej @ Thu, Oct 15 2009, 01:12pm)
da
ja nekuzim kako radit te transparent sigove
kuzim osnove kako da nesto izlazi i to ali nebi ovako nesto mogo napravit nikada....
tolko brusheva i tolko svega a da neizgleda prenatrpano
....
htio bi vidit neke njezine radove sa borderom di se treba malo trudit i oko backgrounda

pa ubiti ovo je puno puno lakse radit nego sigove sa borderom, jer netrebas pazit na light source, sjene i te gluposti, kolko je ko dobar se vidi po border sigovima, al za nju uopce ne sumnjam da je dobra.. al sema je kod borderless da je full tesko uklopit u size requirements, bitno je kad si gotov da sejvas pod PNG-24(koji je extremno kvalitetan i kb-velik) tak da kroz cjelo vrijeme dok radis sig trebo bi imat na umu da ne pretjeras sa efektima jer ce ti inace ispast daleko van 70 kb il kolko vec.. tako da svaka joj cast da radi tak ljepe borderless sigove, ja nebi imo zivaca za to...
al sve u svemu ti probaj, imam osjecas da bi ti taj stil jebeno odgovarao
E: ubiti radis sve normalno samo bez backgrounda.. tu bi ti mogo jebeno izrazit svoj brush

uzmes tipa ovaj tribal, maknes bjelu, prebacit na transparent background i krenes brushat po njemu, uredis sve, na kraju dodaj jos bubble c4d ili brush, negdi ime tutnes, save pod PNG-24 i gg
This post was edited by Legna on Oct 15 2009 07:07am