Quote (Dr_Feelgood @ Jun 20 2010 01:31am)
je meštre !!! to je to!!! taj je ustvari samo jedan zagorski selak s ciljem: wannabe von Habsburg!!!! ništa drugo! a komunizam za njega je samo bija poluga da dođe do toga, na tom putu nije štedija nikoga... po mom sudu taj se uvalija u komunizam zbog dvije stvari. prva je novac (moč)! zato šta je staljin i nkvd dava dobre novce za šuplju priču!!! a joža je bija meštar u prodavanju šuplje priče. moga si lipo živit na visokoj nozi samo zato šta si bija ruski špijun.druga i ne manje važna stvar je pička!! valjda je to međuratno vrijeme išla dobro ta priča o komunizmu i revoluciji kod pičaka, tako da je joža odma usvojija to i počeja sebe prodavat kod pički ka revolucionara i altruista iako u suštini nije bija ni jedno ni drugo. još jedan detalj, osobno mislim da je njega bolija kurac šta puši kastro, nego sva svjetska elita uključujuči i elitu podzemlja je palila te kubanske cigare ( eo samo dvojice kao primjer Churchill, Capone) pa odma i on ka pravi snob se priključija....uopče ta dimenzija snoba kod njega je apsolutno vidljiva i čudi me da nitko nije stavija naglasak na to. mislim nitko od ovih šta su se bavili njegovom biografijom. potpuno je naglašen snobizam kod njega. sad da nebi ispalo da ovdje vrijeđam tita - samo dajem svoje mišljenje o njemu. ali da malo okrenem ploču pa da malo svijetla bacim na ovih 6 naroda (hrvati, srbi, muslimani,makedonci, slovenci i crnogorci) i 22narodnosti (pun mi je kurac ovih 6 prije tako da me nije niti volja nabrajat još i ove 22 podvrste majmuna) kojima je isti bio Car (apsolutni vladar, gospodar života i smrti)! aj nek mi neko proba objasnit kakvi su to ljudi kojima ovakav vlada 35 godina? koja to vrsta stoke mora biti kad im osoba tipa Joža vlada i prodaje šuplju priči punih 35 godina. pa čak niti to nije dosta nego jo i nakon smrti taj ustvari ostaje uzor svim budučim vladarima nakon raspada tvorevine koju je on de facto sam stvorio! pa nevjerojatno!!! svi su mrzili austrougarsku iz dna svoje duše a on im je uspio uvalit upravo tu austrougarsku s njim samim kao carem. na kraju moram mu se poklonit samo zbog jedne njegove sposobnosti, to je naravno manipuliranje. taj je jednostavno bio doktor toga. nevjerojatan lik.sve živo je uspija izmanipulirat, prvo ovih 6 naroda i 22 narodnosti pa onda istočni i zapadni blok. kad je nih skuva onda se bacija na ove takozvane nesvrstane, napravija neku udrugu diktatora, plemenskih poglavica i ljudoždera (Idi Amin), navuka te polupismene neznalice da njega proglase duhovnim vođom i svima skupa da naziv Pokret Nesvrstanih. ahahahahaha, luda kuća. jednostavno rečeno taj Joža je bio lik koji je uspija prevarit (zajebat, prevest žedne preko vode) 5 milijardi ljudi. ima tu još detalja jer lik je zbilja osebujan, ali o tome drugom prilikom.
btw bahamontiče čestitam ti na novom avataru ahahahahahaha, ali franjo ipak nije bija toliko sposoban ka joža (a i nije bija ubojica ka on)....
doktore upravo si dobija nobelovu nagradu za VOLJU !