d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > ... Engleska Bit će Zemlja Proleterska... > Amo, Vamo Rezultate Na Sunce!
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Sep 11 2008 12:17pm
Quote (becke @ Thu, 11 Sep 2008, 19:45)
Hrvata od sva 3 naroda ionako ima najmanje u BiH...
I 2 entiteta su previse, i mrzim sto uopste postoje, unistise nam ionako sjebanu drzavu...
Vise entiteta = vise sranja, al jebes nas kad ne mozemo zivit zajedno u cjelovitoj drzavi...
Na BHT (jedna od rijetkih televizija koja pokriva cijeli prostor BiH) voditelji vijesti i slicnih emisija pricaju na sva 3 jezika, cak je i pregled programa na cirilici (da imate (Hrvati) kakvo deseto pismo vjerovatno bi i na tom bilo)...

Pitaj Dragana (draganwtf), da li se osjeca ugrozeno...
On je ono sto se kod nas zove Bosanski Hrvat, ali ovo bosanski ionako svako ziv izostavlja, pa se tako oni iz RSa zovu Srbima, a ustvari su Bosanski Srbi...
Malo je pravih Hrvata (rodjenih u Hrvatskoj) u BiH...

Btw. u Hercegovini ce prije Bosnjaci postati manjina nego Hrvati, tamo kao Bosnjak jedva posao mozes naci...

+

Ne mogu vjerovati da se svaka jebena tema na ovom podforumu mora preobrazit u politicku...
Ako vam je do jebene politike zavrsavajte politicke nauke i idite u stranke, pa nek vam narod jebe mater svaki dan...

+

Miroslav 'Ciro' Blazevic je Bosanac, rodjen je u Travniku...

+

Zajeba me Hrvatska na kladionici... biggrin.gif

eto.. kad bi bili svi ko ovaj fini dJecko biggrin.gif u BIH bi umjesto trave Kanabis rasto drool.gif

+ i mene su sjebali sleep.gif

+ ciro im je obecao da ce ako budu igrali ko jedan , a ne do sad ko kokos sa tri glave, dobit po jednu veeeeeeliku cokoladu mikado biggrin.gif

+ jeben forum pravo biggrin.gif bolje da bude ex-yu pa da se prepiremo po vetrenjace icon_pointr.gif onda bi barem mogo spamat do sutra happy.gif

This post was edited by Draganwtf on Sep 11 2008 12:19pm
Member
Gold: 1,750.00
Sep 11 2008 12:20pm
I ja bi Mikado... biggrin.gif

Ali Ciro je rekao da cu dobiti samo ako zaigram za repku... biggrin.gif
Member
Gold: 8,707.00
Sep 11 2008 12:23pm
Quote (leona @ Thu, Sep 11 2008, 05:46pm)
ugl!

popusili smo debelo!

nije mi jasno šta si ti to popušila?

tongue.gif
Member
Gold: 0.00
Sep 11 2008 12:24pm
isto sta i ti

sad jasno?

biggrin.gif
Member
Sep 11 2008 12:26pm
Quote (leona @ Thu, Sep 11 2008, 06:24pm)
isto sta i ti

sad jasno?

biggrin.gif

wink.gif
Member
Gold: 0.00
Sep 11 2008 12:28pm
smile.gif
Member
Gold: 5,010.00
Sep 11 2008 12:37pm
Quote (becke @ Thu, 11 Sep 2008, 19:45)
Hrvata od sva 3 naroda ionako ima najmanje u BiH...
I 2 entiteta su previse, i mrzim sto uopste postoje, unistise nam ionako sjebanu drzavu...
Vise entiteta = vise sranja, al jebes nas kad ne mozemo zivit zajedno u cjelovitoj drzavi...
Na BHT (jedna od rijetkih televizija koja pokriva cijeli prostor BiH) voditelji vijesti i slicnih emisija pricaju na sva 3 jezika, cak je i pregled programa na cirilici (da imate (Hrvati) kakvo deseto pismo vjerovatno bi i na tom bilo)...

Pitaj Dragana (draganwtf), da li se osjeca ugrozeno...
On je ono sto se kod nas zove Bosanski Hrvat, ali ovo bosanski ionako svako ziv izostavlja, pa se tako oni iz RSa zovu Srbima, a ustvari su Bosanski Srbi...
Malo je pravih Hrvata (rodjenih u Hrvatskoj) u BiH...

Btw. u Hercegovini ce prije Bosnjaci postati manjina nego Hrvati, tamo kao Bosnjak jedva posao mozes naci...

+

Ne mogu vjerovati da se svaka jebena tema na ovom podforumu mora preobrazit u politicku...
Ako vam je do jebene politike zavrsavajte politicke nauke i idite u stranke, pa nek vam narod jebe mater svaki dan...

+

Miroslav 'Ciro' Blazevic je Bosanac, rodjen je u Travniku...

+

Zajeba me Hrvatska na kladionici... biggrin.gif

Imam dosta prijatelja iz BIH (većinom Hrvati) koji su ovde došli sredinom devedesetih, u Bosnu idu za Božić ako im je baba živa ako je umrla onda više uopće neidu.
Izgubili su bosanski akcent, totalno su se integrirali u društvo, imaju svoje kuće i radno mjesto, više ih se nikako ne može razlikovat od Hrvata iz Hrvatske.
Ti momci su podrijetlom većinom iz srednje Bosne (Travnik, Novi Travnik, Nova Bila, Vitez..)

Za desetak godina kad broj Hrvata u BIH bude minoran, Republika Srpska će biti etnički čista iako je skoro i sada već, a po svim današnjim tendencijama to će se dogodit u Federaciji.

Tad situacija postaje jasna, dva naroda na već entitetski odvojenom teritoriju. Srpska proglašava neovisnost Rusi ih naravno podržavaju. A Federacija postaje nacionalna država bošnjaka.

Nakon par godina Karadžićeva tvorevina se pripaja Srbiji. A na Federaciju će gledat ka na Iran u srcu europe i nećete moć dobit vizu ni za otić na zahod negdje u Europi a kamoli Americi.

To je moje mišljenje o budućnosti Bosne bez trećeg naroda.
Member
Sep 11 2008 12:50pm
Quote (nugard @ Thu, Sep 11 2008, 06:37pm)
Imam dosta prijatelja iz BIH (većinom Hrvati) koji su ovde došli sredinom devedesetih, u Bosnu idu za Božić ako im je baba živa ako je umrla onda više uopće neidu.
Izgubili su bosanski akcent, totalno su se integrirali u društvo, imaju svoje kuće i radno mjesto, više ih se nikako ne može razlikovat od Hrvata iz Hrvatske.
Ti momci su podrijetlom većinom iz srednje Bosne (Travnik, Novi Travnik, Nova Bila, Vitez..)

Za desetak godina kad broj Hrvata u BIH bude minoran, Republika Srpska će biti etnički čista iako je skoro i sada već, a po svim današnjim tendencijama to će se dogodit u Federaciji.

Tad situacija postaje jasna, dva naroda na već entitetski odvojenom teritoriju. Srpska proglašava neovisnost Rusi ih naravno podržavaju. A Federacija postaje nacionalna država bošnjaka.

Nakon par godina Karadžićeva tvorevina se pripaja Srbiji. A na Federaciju će gledat ka na Iran u srcu europe i nećete moć dobit vizu ni za otić na zahod negdje u Europi a kamoli Americi.

yap, tamo treba brzo naselit još jedno 3-4 naroda i otvorit još jedno 6-7 entiteta.
prvo treba naselit japance, i to zbog toga da ima neko ko če raditi, ovi šta su sad tamo očite ne vole radit !!!
drugo treba naselit jedno po miljuna židova, da ima ko davat kredite raji jer oni sad teško i šibice mogu kupit !!
treče odmah nakon ovih treba naselit i još jedno po milijuna amerikanac da zapovjedaju ovima šta su več tamo i onima šta će tek doči!!
četvto treba naselit i šveđane!! tako da kad se šveđanke šetaju po ulici da ljudi imaju šta vidit!!!!!
i ofc svako od ovih po jedan entitet, a ovi ostali entiteti su za rezervu, nek toga samo ima, od viška glava ne boli tongue.gif

Member
Gold: 1,040.00
Sep 11 2008 01:04pm
Quote (nugard @ Thu, 11 Sep 2008, 20:37)

ovdje si djelimicno upravu icon_pointr.gif rep srpska je poprilicno cista.. osim u nekim jestima uz granicu sa hrvatskom na savi i u popovu polju[ granica sa hrvatskom i crnom gorom]

ovdje se ne slazemo nikako biggrin.gif icon_pointr.gif rep srpska moze proglasit autonomiju / neovisnost do sutra.. ali to ce samo rusija priznat wink.gif a u federaciji ne moze postati nacionalna drzava bosnjaka jer u cijeloj hercegovini [ 3 kantona] vecina su hrvati tako da bez njih nema politike/vlade i ostalih sranja wink.gif a u TUZLI [gdje ja zivim] multinacionalna stranka SDP vlada od kraja rata i tako da i tu ne odlucuju samo bosnjaci ili hrvati..

rep srpska se nikad nece pripojit srbiji jer vec su im oduzeli glavna obiljezja drzave: policiju vojsku a uskoro i finansije i sud wink.gif a sto se tice federacije tu ne zivi samo jedan nareod nego 3 naroda.. ali jedan je u vecini tj bosnjaci wink.gif

a posto vecina vas ne zna zasto je potpisan djeton evo ja cu vam pojasnit wink.gif
Dejton je potpisan prije svega da se zaustavi rat u 4 drzave.. poslije toga najvaznija tacka dejtona je da BIH i ostale drzave srbija hrvatska i crnagora ostanu u granicama koje su donjete na drugom zasjedanju avnoja
treca tacka: nijedan entitet [federacija ili rep srpska] NE MOGU proglasiti samostalnost/nezavisnost/autonomiju i time se sprijecilo daljnje komadanje drzave!

buducnos BIH je kao jedna drzava.. i ljudi se sve vise okrecu multinacionalnim Strankama jer znaju da su ih ovi ostali supci [SDA SNSD i HDZ] pokrali vise nego ikad jer su oni bili na vlasti!

i jel dosta bosne na ovom Hrvatskom forumu ?? sleep.gif mozda da se pocnete baviti manjinama u hrvatskoj kao npr srbima?? biggrin.gif

EOD
Member
Sep 11 2008 01:08pm
i jel dosta bosne na ovom Hrvatskom forumu ?? sleep.gif mozda da se pocnete baviti manjinama u hrvatskoj kao npr srbima?? biggrin.gif

s njima smo se več pozabavili i riješili sve tongue.gif
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll