d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Ivo Sanader, Bez Dr.
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 83,279.00
Apr 7 2008 02:42pm
Quote (nugard @ Mon, Apr 7 2008, 06:37pm)
Pročitaj slobodnu ili jutarnji.

Preporučam Tomića, Jergovića, Senjanovića, Mosora, Pilića, Jadrijević-Tomasa, Klauškog.. Sve ljevičari + mrze Hrvatsku.

Više od pola današnjih novinara tih novina je započelo i brusilo se u Feralu.

pa eto ti jutarnji, tezi pro hdz
Member
Gold: 5,010.00
Apr 7 2008 02:51pm
vecenji je hdz, jutarnji sdp
Member
Gold: 10,688.43
Apr 7 2008 04:32pm
Quote (nugard @ Mon, Apr 7 2008, 08:51pm)
vecenji je hdz, jutarnji sdp

ima nesto u tome rolleyes.gif

heart.gif jutarnji
Member
Gold: 405.35
Apr 8 2008 02:13am
Quote (yankiman @ Mon, 7 Apr 2008, 15:07)
/e Zaboravija san..

Ocete bolje uvjete.. Europu .. A nebi surađivali sa hagon (nebi ni ja mater in jeben)

Ali jedno je povezano sa drugim...

Gotovina je Jedan od najvećih domoljuba i sugurno mu neće se bit teško žrtvovat za dobrobit Hrvatske,iako je velika nepravda šta je u hagu...

I još dosta naših heroja....

NEK SE ZNA

Ko si ti dite moje drago da odredjujes ko ce se zrtvovat za Harvatsku a ko ne...
Kako mos to rec? Unistit jednome coviku zivot za sta? Ti i takvi kao to baratate generalima ka kartama, veliki hrvatine a boli vas kurac sta covik trune u zatvoru.
Sta ima veze on je domoljub, bolje da on trune nego ja jel? Pravo Pro-Hrvatsko misljenje...
I ko je reka da bi tija u EU? Medjutim tvoj dragi "poliglot" bi tija, i zato picka neda referendum o ulasku u EU jer se boji da ga narod nebi odjeba.
Hrvatska DEMOKRATSKA Zajednica... a demokracije nigdi...

Member
Gold: 83,279.00
Apr 8 2008 02:32am
Quote (Zajeb @ Tue, Apr 8 2008, 10:13am)
Ko si ti dite moje drago da odredjujes ko ce se zrtvovat za Harvatsku a ko ne...
Kako mos to rec? Unistit jednome coviku zivot za sta? Ti i takvi kao to baratate generalima ka kartama, veliki hrvatine a boli vas kurac sta covik trune u zatvoru.
Sta ima veze on je domoljub, bolje da on trune nego ja jel? Pravo Pro-Hrvatsko misljenje...
I ko je reka da bi tija u EU? Medjutim tvoj dragi "poliglot" bi tija, i zato picka neda referendum o ulasku u EU jer se boji da ga narod nebi odjeba.

vouch

eno ti i zerp, kreteni potpisali neki ugovor i sad se izvlace na sve moguce nacine

This post was edited by Rakshasas(KD) on Apr 8 2008 02:34am
Member
Gold: 5,010.00
Apr 8 2008 04:25am
Quote (Zajeb @ Tue, 8 Apr 2008, 09:13)

Netočno.

Referendum o EU će održati, zato jer je ustavno propisan.

This post was edited by nugard on Apr 8 2008 04:29am
Member
Gold: 435.00
Apr 8 2008 04:26am
najrađe bi posla u kurac i tebe i generale....

al neću generale (jer ih cjenin) pa ću ZAJEBU samo tebe...

tija bi reć da mi puca za generale kad vidin kolko je mladih momaka poginilo na 1. crti i kolko ih je ranjeno (ostalo invalidima)...

ako nisi svijestan toga onda neznan di živiš ni odakle si...

i sad je preveliki problem da se 1 general žrtvuje za dobrobit nacije (nemora dobrobit značit EU)

cjenin više svakog Hvatskog Vojnika I Generala od tebe jer san u takvom okruženju odrasta i živija...

i sad mi ti prodaješ priče i pričaš vulgarno...

PA GOSPODINE ZAJEBU POPUŠI TI MENI KURAC
Member
Gold: 405.35
Apr 8 2008 05:24am
Quote (nugard @ Tue, 8 Apr 2008, 11:25)
Netočno.

Referendum o EU će održati, zato jer je ustavno propisan.

Netočno.
Prije 2 miseca se odrza Saziv Hrv. Sabora na kojem je odluceno da se nece odrzati referendum wink.gif
Ali za Ustav imas pravo... samo je problem sta niko nepostuje ustav smile.gif

Quote (yankiman @ Tue, 8 Apr 2008, 11:26)
najrađe bi posla u kurac i tebe i generale....

al neću generale (jer ih cjenin) pa ću ZAJEBU samo tebe...

tija bi reć da mi puca za generale kad vidin kolko je mladih momaka poginilo na 1. crti i kolko ih je ranjeno (ostalo invalidima)...

ako nisi svijestan toga onda neznan di živiš ni odakle si...

i sad je preveliki problem da se 1 general žrtvuje za dobrobit nacije (nemora dobrobit značit EU)

cjenin više svakog Hvatskog Vojnika I Generala od tebe jer san u takvom okruženju odrasta i živija...

i sad mi ti prodaješ priče i pričaš vulgarno...

PA GOSPODINE ZAJEBU POPUŠI TI MENI KURAC

Da ti cijenis generale nebi bi tilo svejedno da se makar 1 zrtvuje, sjenis ti samo svoj dzep kao i svi HDZ-ovci

Znam ja dobro, i bolje nego sta ti mislis, koliko je ljudi poginilo i koliko je ranjeno, ali tebi ocito nije doboljno to... NEEEE ti bi tija jos... svi generali tribaju pomrit uz one momke, to je prava Hrvatska jel?

To koliko ti koga cijenis se vidi po dvojim komentarima i izjavama, netribas ti meni zaklapat oci.

Ja pricam vulgarno? Procitaj svoj post jos 1 put, dovoljan dokaz kucnog odgoja, i tvog takozvanog "Okruzenja di si odrasta" .

This post was edited by Zajeb on Apr 8 2008 05:25am
Member
Gold: 435.00
Apr 8 2008 05:31am
Quote (Zajeb @ Tue, Apr 8 2008, 12:24pm)
Da ti cijenis generale nebi bi tilo svejedno da se makar 1 zrtvuje, sjenis ti samo svoj dzep kao i svi HDZ-ovci

Znam ja dobro, i bolje nego sta ti mislis, koliko je ljudi poginilo i koliko je ranjeno, ali tebi ocito nije doboljno to... NEEEE ti bi tija jos... svi generali tribaju pomrit uz one momke, to je prava Hrvatska jel?

To koliko ti koga cijenis se vidi po dvojim komentarima i izjavama, netribas ti meni zaklapat oci.

Ja pricam vulgarno? Procitaj svoj post jos 1 put, dovoljan dokaz kucnog odgoja, i tvog takozvanog "Okruzenja di si odrasta" .

Momče hvataš se za slamke...

Budi ti meni pozdravljen i živija...

Member
Gold: 8,707.00
Apr 8 2008 07:07am
easy boys!!!
smirite se. važno je zadržat razinu komunikacije u kojoj neče bit psovanja ili nekoh drugih vulgarnosti.
morate shvatiti da je hrvatska mala zemlja a hrvatski narod mali narod.
tome treba dodat da nemamo neku veliku silu za zaštitnika.
račan je bio u poziciji da zavlači izručenje i to je radio, a sanader nije mogao jer su prijetile sankcije.
dakle morao ga je dat u haag. druge opcije nije bilo. razlog je jednostavan. nemože se 4,5 milijuna hrvata stavit
u izolaciju i u daljnje zaostajanje i vjerojatno na prečac u katastrofu radi 3 čovjeka.
matematika je tu suhoparna i okrutna: Potrebe mnoštva nadilaze potrebe trojice pojedinaca.
svakom je potpuno jasno da ta optužnica nema veze ni sa čim, jedino s politički montiranim procesom postoji sveza.
shvatite da iz ovih krvavih događanja europa i svijet moraju izači čisti a jedini krvcu su ta 3 tu balkanska naroda.
uostalom kao što je poncije pilat prao ruke tako to danas tadi carla.
kao što je poncije mogao zaustaviti ubojstvo nevinog čovjeka tako je mogla i ta europa zaustaviti rat kod nas ali nisu.
no oni su u poziciji sile i mogu oprat ruke tako šta če nas optužit.
u takvoj situaciji nama je najvažnije osigurat normalno funkcioniranje hrvatske države te radit na jačanju njezine pozicije u svijetu.
i na tome se radi. to dug proces i zahtjeva konsenzus među svim političkim akterima.
ali ako se dobro radi nakon 15-20 godina mogu se vidjet rezultati. ne preko noči ili u jedan dan.
vama savjetujem da se ne ložite oko ovoga, jer jedini moguči rezultat toga može bit da če te dobit čir na želudcu.
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll