d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Ko Voli Slusati Metal?
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Dec 9 2009 06:29pm
Quote (Legna @ 9 Dec 2009 18:52)
jer zene nemogu bit gay

Predpostavila sam da misli da sam musko, pa je gay sto sviram te instrumente. Bila u krivu ili u pravu, i u tom slucaju ne vidim u cemu je problem, imam svakako vise kvaliteta nego on.

Quote (The_Outsider @ 9 Dec 2009 17:10)
pa kako glazbeni obrazovana osoba moze pljuvat po nekoj tehnici pjevanja?
ako ti se ne svida jedna stvar a ako mislis da je tako nesto kretenarija zali boze truda koji su ulozila u obrazovanje.

a ako nastupas i zaradujes od glazbe pa daj neki link?myspace? nesto ? da cujemo kako ti ide.

Neutemeljeno seres. Neovisno o ukusu, sigurno neces rec da je ceca kvalitetnija od Fernanda Sora. Mozes ti cecu volit kolko oces, ne umanjuje da je to sranje kvaliteta.
I umjesto da trosim vrijeme na radjenje myspace-a i fejk reklamiranje, radje cu vjezbat. Ja se tebi nemam sta dokazivat.

Ja sam svoje rekla, vise se nemam namjere najebavat sa velikim muskarcinama ovdje, a vi serite kolko vam je volja. Pozdrav :)
Member
Gold: 0.00
Dec 9 2009 08:01pm
Quote (Bolesnik @ Dec 10 2009 01:29am)
Predpostavila sam da misli da sam musko, pa je gay sto sviram te instrumente. Bila u krivu ili u pravu, i u tom slucaju ne vidim u cemu je problem, imam svakako vise kvaliteta nego on.

Neutemeljeno seres. Neovisno o ukusu, sigurno neces rec da je ceca kvalitetnija od Fernanda Sora. Mozes ti cecu volit kolko oces, ne umanjuje da je to sranje kvaliteta.
I umjesto da trosim vrijeme na radjenje myspace-a i fejk reklamiranje, radje cu vjezbat. Ja se tebi nemam sta dokazivat.

Ja sam svoje rekla, vise se nemam namjere najebavat sa velikim muskarcinama ovdje, a vi serite kolko vam je volja. Pozdrav :)

ja svejedno mislim da si kuronja
Member
Gold: 7,557.95
Dec 9 2009 08:40pm
Quote (Bolesnik @ Dec 10 2009 12:29am)

ufff! napeto je...osoba koja se zove Bolesnik pokusava bit ozbiljna! ja te ne mogu svacat ozbiljno...aje malo jos produbite diskusiju!!! aje se snimi kako sviras stvarno pa da cujemo malo!! iskreno me zanima(nisam bio ironican niti pokusavam zafrkavat)...stvarno me zanima!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Dec 9 2009 10:39pm
čudno kako su na cro subu sve sami stručnjaci i specijalci za sto kuraca
Member
Gold: 10,688.43
Dec 10 2009 06:37am
Quote (Bolesnik @ Dec 10 2009 01:29am)

eh pocuj obrazovana glazbenice ... pa nemozes usporedivat neku cecu i tehniku pjevanja ili ti growl, scream itd.
Mislim zabole me kurac sta slusas sta ti valja sta nevalja al onakve izjavu su ti malo glupaste bez obzira sta ti mislis vjeruj mi.

a sta se tice drugog;
pa ko ti sta sere, ja pitam samo kako nalazis gaže, dogovaras koncerte ako nemas demo cd / album / myspace / nesto ? fejk reklamiranje?
pa daj upisi na myspace ime bilo kojeg benda ( bio mainstream mtv band ili neki alternativni subgrupacija band ) vidjet ces da se svi time sluze i nije bas beskoristan.
ja dok sam se aktivnije bavio glazbom 99% gaza nasli preko kontakata sa myspacea.( http://www.myspace.com/pangealternative )

al vidim da si tvrd orah pa sta cemo se raspravljat ti najbolje znas o svemu ionako :)

Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Dec 10 2009 07:35am
Quote (Bolesnik @ Dec 10 2009 12:29am)
imam svakako vise kvaliteta nego on.

Neovisno o ukusu, sigurno neces rec da je ceca kvalitetnija od Fernanda Sora.

:rolleyes:
(nisam uobražena, sad sam savršena)

uspoređuješ cecu sa growlom?
sad vidim...pa ti stvarno imas mnogo vise znanja od svih ovdje O.o
Quote (Legna @ Dec 10 2009 02:01am)
ja svejedno mislim da si kuronja

this
Quote (The_Outsider @ Dec 10 2009 12:37pm)
al vidim da si tvrd orah pa sta cemo se raspravljat ti najbolje znas o svemu ionako :)

žene....najpametnije su
Member
Gold: 25.00
Dec 10 2009 08:17am
Member
Gold: 7,557.95
Dec 10 2009 08:34am
Quote (JavaXtreme @ Dec 10 2009 04:39am)
čudno kako su na cro subu sve sami stručnjaci i specijalci za sto kuraca

eo ja sam zavrsio muzicku akademiju u Zagrebu! nije bas neka skola aje ali eto neki kurac sam kao naucio!!! wohohoho! jean nula za mene! i Ceca je genijalna sluso sam je za stolom kako peva,vjerujte mi ne bi bas ostali ravnodusni da je cujete! to sto ona snima sa strane pizdarije da zaradi to je njen plus jer joj ne smetaju predrasude sta ce drugi govorit o njoj! ima puno ljudi koji su super muzicari a kad ih slusate na cd-ovima rekli bi totalno smece!!! u narodnoj muzici ima genijalne muzike kao sta i u klasici ima sranja,i u metalu ima govana i genijalne muzike! ne vaja samo diskriminirat! cak dapace narodnjacki bandovi se tehnicki najpotkovaniji ljudi muzicari koje sam upoznao!!
Member
Gold: 10,688.43
Dec 10 2009 09:17am
evo jedna topic related;

http://www.muzika.hr/clanak/24213/vijesti/napokon-metallica-u-zagrebu.aspx

""2004. godina bila je nesretna za hrvatske fanove Metallice, ali 2010. je godina za ispiranje gorkog okusa - 'Kill 'em All'.""
haha xD

bolje da su stavili na kraju " the day that never comes " :D

Member
Gold: 35.00
Dec 10 2009 10:46am
Ajde ajde, sta ste napali curu :P

Nego, jesi ti ona sto je zarucena i ima decka od 18 godina'
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll