Quote (Bolesnik @ Dec 10 2009 01:29am)
Predpostavila sam da misli da sam musko, pa je gay sto sviram te instrumente. Bila u krivu ili u pravu, i u tom slucaju ne vidim u cemu je problem, imam svakako vise kvaliteta nego on.
Neutemeljeno seres. Neovisno o ukusu, sigurno neces rec da je ceca kvalitetnija od Fernanda Sora. Mozes ti cecu volit kolko oces, ne umanjuje da je to sranje kvaliteta.
I umjesto da trosim vrijeme na radjenje myspace-a i fejk reklamiranje, radje cu vjezbat. Ja se tebi nemam sta dokazivat.
Ja sam svoje rekla, vise se nemam namjere najebavat sa velikim muskarcinama ovdje, a vi serite kolko vam je volja. Pozdrav

eh pocuj obrazovana glazbenice ... pa nemozes usporedivat neku cecu i tehniku pjevanja ili ti growl, scream itd.
Mislim zabole me kurac sta slusas sta ti valja sta nevalja al onakve izjavu su ti malo glupaste bez obzira sta ti mislis vjeruj mi.
a sta se tice drugog;
pa ko ti sta sere, ja pitam samo kako nalazis gaže, dogovaras koncerte ako nemas demo cd / album / myspace / nesto ? fejk reklamiranje?
pa daj upisi na myspace ime bilo kojeg benda ( bio mainstream mtv band ili neki alternativni subgrupacija band ) vidjet ces da se svi time sluze i nije bas beskoristan.
ja dok sam se aktivnije bavio glazbom 99% gaza nasli preko kontakata sa myspacea.(
http://www.myspace.com/pangealternative )
al vidim da si tvrd orah pa sta cemo se raspravljat ti najbolje znas o svemu ionako