lijepo nema šta!!!!
iskreno, mislio sam da če te dat neke odgovre u stilu nonlifera koji vise na netu 24/7 ali eto ugodno ste me iznenadili

dao bih kometar na jednu konstataciju tu koja mi je nekako zapela za oko.
kaže čovjek odi u švabiju tamo češ dobit 7-8 puta više.
e moj sinko da je moj ćukondida iša u švabiju ja bih danas bio debeli glupi švabo!
ja se ponosim svojim pretcima oni nisu napuštali svoju rodnu grudu neću ni ja!
oni su se stolječima tu borili sa svim i svačim i živili su lošije od mene pa zašto bih ja danas otišao i izdao tu borbu?
neznam za tebe ali ja imam obiteljsko stablo od 1649. i što sad? zar ja da budem taj šupčić koji če otići?
za sendvić više? da postanem sluga tuđoj državi? da moja djeca neznaju materinji jezik?
za koga ja radim ako radim u njemačkoj? jeli radim za ponos i slavu svojih predaka od kojih mnogi izgiboše od mletaka turaka nijemaca i talijana?
(sa srbima sam imao sreče - nitko nije poginuo). zar da prodam vlastito ime za eure?
dakle mladi gospodine, ima stvari koje su važnije od novca i komfora. znam da si mlad i neiskusan ali ako ti nitko ništa ne kaže nečeš nikad ni naučit!
koliko če meni njemčka platit za to šta mi sin kaže: Guten tag!
ili onaj moj susid koi je u australiji pa njegov sin njemu kaže: Hey pa' what r u doing?
misliš li da se njegovi pretci ponose s njim da njegov sin je sluga od Her Majesty?