Quote (Loza @ Fri, 15 May 2009, 21:50)
Sta ima odi ko protiv Hajduka ja iden na utakmice i sve i na domace i na gostujuce i nema odi ko imat sta protiv i ako ima ne triba tu srat o njemu ne seremo ni mi o Dinamu , sta je dinamo je jucer prekjucer bia puno bolji a pogledaj malo realno Dinamo - Rijeka 4 - 1 ofc za dinamo dode rijeka i dobije hajduka 2-1 dinamo - varteks 6-2 ili 6-1 i dode varteks i dobije hajduka sta mamic nije gurnia koju kintu ma serem im se gori a najvise na mamica mogu mi popusit kurac svi ne mislim sada na vas tu i to srry ako se malo grubo izrazavam ali gleda se rezultat ali pogledaj malo Zagreb koji ima 1-2 miljun stanovnika sa okolicom a Split 300 tisuca ljudi ko napuni vise stadion nama ima vise ljudi na poljudu kada igra hajduk-croatia sesvete nego kad igra dinamo - hajduk gori skoro pa pogledaj realno ko tu voli dinamo a ko hajduk i sta je mamic je smrad ali je lukav proda je za masne pare eduarda,corluka,modrica i kupia neke redikule svi losi osim samira meni.
I pogledaj po hajdukove momcadi bosanci nego zasto cu sada ic na hajduka nego da radim huliganizam ko in jebe mater ne placa nama hajduk gostovanja ka boysima mamic ne boj se .
Sta ce pandza , linic , jurica buljat , kalinic , tomasov , seric u hajduka popisan se na njih mater in jeben i Ibricic je bosanac al igra sa srcen a ne ovi redikuli za pare mater in jeben .
A štaš se nervirat..
Di bi došli kad bi počeli koliko Zg ima stanovnika, a koliko Split.. Koliko Zg ima love, a koliko Split, koliko navijača/gledatelja ovi.. koliko oni..
Dobro se zna ko je u prednosti u kojim područjima..
Sve ti govori kad Rijeka slavi pobjedu nad Hajdukom kojemu je to 5. poraz zaredom pivajuću Rijeka je šampijon ili npr. Cibalia nam da gol iz slobodnog u 93. minuti pa pivaju skupa sa 50 ljudi na tribini još po ure na rezultat 1-1 ne bi da su ligu prvaka osvojili, tako i Osijek.. Varteks... itd itd...
This post was edited by Razakel on May 16 2009 07:36am