Quote (Kennoth @ Wed, Jan 7 2009, 02:29pm)
Jebes mi mater, ja sam zatvorio jedan jedini i to kod Kvatcha, ostale jednostavno nisam nasao. Da, breton sam jer imaju jako puno mane za castat, a mundane mislim daje 15% magic absorb i jos spell reflection ako se sjecam
e sad to je stvarno cudno

inace vrata se otvaraju na osnovi vjerojatnosti na predodredjenim lokacijama. jednostavno kada dodjes u taj sektor, imas 25% ili 50% ili 0% sanse da ce se vrata stvorit. Ako igras bez da ikada odes u kvatch, vjerojatnost je 0%. kada zatvoris vrata u kvatch-u i odpratis martina do cloud ruler temple ti je 25%. kada obavis sa baurusom quest u imperial city da skupis knjige vjerojatnost je 50%, i to traje dok martin ne otvori portal u camorans paradise, poslije toga je 25% opet. to ostaje dok ne zavrsis main quest i onda je opet 0%. Lokacija ima gomilu za vrata tako da je vrlo cudno da se nisu otvorila dalje.
meni je zapelo na x9, putovao sam na lokacije milijun puta i nisu se vrata vise pojavila. mislim, ali to nije potvrdjeno, da se vrata u camorans paradise racunaju kao oblivion gate, pa igra ne otvara dalje jer mora rezervirat jos jedna zadnja za main q.
inace, transdescent sigil stone ti je prakticki najbolji enchantment sto se tice oklopa, sa fortify health/mana (30/50). nagruvas se toga i ima mane kolko oces. kapa ruke noge cipele cuirass 250 mane, samo itemi.
high elf ima najvise mane, iako je njegov bonus relativno lako uhvatljiv jer je prekilav sa onih -50% u magic resist, pa treba nabildavat iteme u tom smijeru, a ne pumpat manu.
mundane ring daje 50% u magic resist, i zato je super item. sa bretonom dobivas 100% magic resist. kako pobogu to nisi vidio. necu ni pitat kakve level-ups si imao onda. jao jao.

mislim malo mi je cudno da ti je igra dopizdila a ocito nisi otkrio ni 10%. igraj dalje. much to learn you still have.
sori al komicno je. igram OBLIVION a zatvorio sam 1 (jedan) OBLIVION gate. i to me uopce ne muci

e, probaj ubit umbru na lvl 1 ili 2. meni je jedino zao sta su prakticno svi drugi protivnici/npcs leveled. dobro osim onih panjeva u areni al oni su total prelagani.