d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Nešto Najromantičnije što Sam Ikad Vidjela > Da Se Rasplačeš
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 231.25
Oct 8 2008 12:20am
Ne kuzim kako uspijete pronaci onako nesto. Kako to ide, kako?
Kad netko nadje tako nesto, to govori dosta o psihologiji istog.

Ili se sprdate ili je to bolest.

http://www.youtube.com/watch?v=fd_nopTFuZA

Member
Gold: 8,707.00
Oct 8 2008 05:31am
Quote (nugard @ Wed, Oct 8 2008, 12:57am)
bože sačuvaj, neki freak show iz osamdesetih...

hahah možda tebi izgleda ka freak show, ali je glazba odlična a annie lennox izgleda još bolje wink.gif
Member
Gold: 0.00
Oct 8 2008 05:35am
A mi me gusta
Como tu te me pegas
Como te me entregas (Como tu no hay otra igual)
Que corra por la mia
Y que quiera ser mia de noche y de dia (No hay otra igual)
Que de mi se enamore
Y que no me abandone
Y siempre me perdone (Co tu no hay otra igual)
Que por mi sienta deseo
Con verme de nuevo
Y que se sonria cuando la veo

This post was edited by leona on Oct 8 2008 05:36am
Member
Gold: 5,010.00
Oct 8 2008 06:07am
Quote (Dr_Feelgood @ Wed, 8 Oct 2008, 13:31)
hahah možda tebi izgleda ka freak show, ali je glazba odlična a annie lennox izgleda još bolje wink.gif

cile osamdesete se baziraju na curama sa kratkom ili zalizanom kosom, u muškim odjelima sa kravatom a po meni tu definitivno nema nikakve romatnike, razlog tome je što je osamdesetih godina homoseksualizam u americi postao mainstream, a feminizam se već prije nametnuo kao ideološko-političko opredjeljenje, pa su se ti trendovi odrazili i na modu tj. stil odjevanja...

devedesete su ženstvenost i romantiku vratile u "modu"

Member
Gold: 0.00
Oct 8 2008 06:17am
da, za vrime prvog svijetskog rata, zenama se nisu smili vidit niti gleznjevi, bile su do brade zakopcane. imale su jako dugu kosu koju nisu smili sisat! znaci govorimo o pocetku 90ih

u tvornici se dogodila revolucija kada su zene rasparale haljine do kolina, odrizale kosu na kratko wink.gif

hail.gif
Member
Oct 8 2008 06:34am
Quote (nugard @ Wed, Oct 8 2008, 01:07pm)
cile osamdesete se baziraju na curama sa kratkom ili zalizanom kosom, u muškim odjelima sa kravatom a po meni tu definitivno nema nikakve romatnike, razlog tome je što je osamdesetih godina homoseksualizam u americi postao mainstream, a feminizam se već prije nametnuo kao ideološko-političko opredjeljenje, pa su se ti trendovi odrazili i na modu tj. stil odjevanja...

devedesete su ženstvenost i romantiku vratile u "modu"

nugard nadmasio si samog sebe. ovo je dovoljno komplicirano da se ni ne isplati citat do kraja biggrin.gif

definitivno, romantika, homoseksualizam, amerika, mainstream, feminizam, nametnuo, ideološko-politički, opredjeljenje, moda, stil... sve u istoj recenici!
omg a post nije ni editiran!

uh oh. imah 2 iz toga u gimnaziji. jedva... necu se vise dirat u te posle biggrin.gif

This post was edited by Kacavida on Oct 8 2008 06:43am
Member
Gold: 5,010.00
Oct 8 2008 06:41am
Quote (Kacavida @ Wed, 8 Oct 2008, 14:34)
nugard nadmasio si samog sebe. ovo je dovoljno komplicirano da se ni ne isplati citat do kraja  biggrin.gif

definitivno, romantika, homoseksualizam, amerika, mainstream, feminizam, nametnuo, ideološko-politički, opredjeljenje, moda, stil... sve u istoj recenici!
omg a post nije ni editiran!

da studiraš sociologiju, ovo bi ti bila pizdarija tongue.gif

This post was edited by nugard on Oct 8 2008 06:43am
Member
Oct 8 2008 09:16am
Quote (nugard @ Wed, Oct 8 2008, 12:41pm)
da studiraš sociologiju, ovo bi ti bila pizdarija  tongue.gif

gle, tema je romantika, a ne od koga dolazi, sama pjesma je vrlo romantična, annie lennox nije gay nego straight isto tako oje i dave njezin parter kojeg se može vidit u spotu. o guštima je nemoguče diskutirat. za mene osobno se radi o jednoj od najboljih pjesama pop-a ikad izvedenih. možda ti se ne sviđa taj stil glazbe, ali nemora svak djelit to mišljenje. samo sam dotićnoj godpođici htio pojasnit da recimo glazba može bit vrlo romantična i da može budit emocije, to je bila jedina namjera moga posta.
da se nebi previše zamarali s onim smečem od filma od kojeg su dali link.
aj dobro, evo onda link di se može čut jedna izvrsna skladba od največeg meštra od glazbe koji ikad živija na ovome planetu:

http://www.youtube.com/watch?v=zSaYnQD7EpY

Šostaković ofc
i njegova skladba koja vjerojatno najromantičniji komad ikad napisan i izveden ...
Member
Oct 8 2008 11:11am
Quote (Dr_Feelgood @ Wed, Oct 8 2008, 04:16pm)
gle, tema je romantika, a ne od koga dolazi, sama pjesma je vrlo romantična, annie lennox nije gay nego straight isto tako oje i dave njezin parter kojeg se može vidit u spotu. o guštima je nemoguče diskutirat. za mene osobno se radi o jednoj od najboljih pjesama pop-a ikad izvedenih. možda ti se ne sviđa taj stil glazbe, ali nemora svak djelit to mišljenje. samo sam dotićnoj godpođici htio pojasnit da recimo glazba može bit vrlo romantična i da može budit emocije, to je bila jedina namjera moga posta.
da se nebi previše zamarali s onim smečem od filma od kojeg su dali link.
aj dobro, evo onda link di se može čut jedna izvrsna skladba od največeg meštra od glazbe koji ikad živija na ovome planetu:

http://www.youtube.com/watch?v=zSaYnQD7EpY

Šostaković ofc
i njegova skladba koja vjerojatno najromantičniji komad ikad napisan i izveden ...

ahh da waltz2 jazz album. samo ostatak (tipa hrpa simfonija) i nije bas nesto... huh.gif
jazz album je cijeli supre, al malo ga zna previse kaoticno ulovit na momente pa mi ne ide od njega sve.
Member
Oct 8 2008 11:48am
Quote (Kacavida @ Wed, Oct 8 2008, 05:11pm)
ahh da waltz2 jazz album. samo ostatak (tipa hrpa simfonija) i nije bas nesto...  huh.gif
jazz album je cijeli supre, al malo ga zna previse kaoticno ulovit na momente pa mi ne ide od njega sve.

a čuj, za njega shvatiti i slušat tribalo bi bit glazbeno potkovan, ono, bar 4 razreda glazbene škole ako ne i više.
a za njegove simfonije tribali bi imat i koju godinu više ako baš neaš muzičku akademiju. bilo kako bilo, ovaj komad je tako dobro napravljen da eto čak i ovim šljakerima na pokretnoj vrpci se može svidit a istovremeno nije tek običan pop nego vrhunska glazba uz to još i vjerojatno iznimno je romantičan wink.gif
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll