d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Grom Grom > ....
Prev13456Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 14.49
Aug 11 2008 04:17pm
Quote (nugard @ Mon, 11 Aug 2008, 21:37)
Prijatelj mi studira u Zagrebi i kaže da ne vidi sunca po tri miseca. Ako ne pada kiša onda je oblačno bez sunca. sleep.gif

A mi na rivi pijemo kavu, siječanj, veljača, sunce udre, cvike na glavu, skoro možeš u kratke rukave oko podne. cool.gif

Bure svake godine ima manje, i na nju utječe ovo globalno zatopljenje, ove godine je nije bilo sve skupa 20 dana.  smile.gif

Al ga ovaj sere sleep.gif mislim taj tvoj frend sleep.gif

Member
Gold: 5,010.00
Aug 11 2008 05:14pm
Quote (Tim_lopovaMIKI @ Tue, 12 Aug 2008, 00:17)
Al ga ovaj sere sleep.gif mislim taj tvoj frend  sleep.gif

a slušaj, kad je u dalmaciji skoro pola zime sunčano, teško mu padaju sivi zagrebački dani.. onda mu se i tri tjedna bez sunca čine ka 3 godine..
Member
Gold: 231.25
Aug 11 2008 05:46pm
By the sea
Dont you love the weather
By the sea
Well grow old together
By the seaside
Pam pam pam
By the beautiful sea
Member
Gold: 650.00
Aug 12 2008 02:51am
Istina, po zimi u Dalmaciji s izuzetkom vecih gradova koma. Nema ni macke na cesti.

A ono o igrackom kadru, Nugard nisi u pravu.
U dinamu je igralo puno vise Srba nego u Hajduku. Janjanin, braca Cvetkovic, ali nije to sustina.
Beara je otisao u Zvezdu (a prvo ga je odbio Lang iz Dinama) i do danas mu to nisu u Splitu oprostili. To je zalosno i primitivno jer su ga sami indirektno potjerali.
A Prosinecki? Najbolje godine dao Zvezdi a u Zagrebu docekan kao narodni heroj.
A sukob na utakmici Dinamo Zvezda je prvi takav u Zagrebu a u Splitu se to smatralo normalnim. Bilo je nekoliko puta sukoba s vojskom kad je igrao Partizan i bacali su se u more auti sa srpskim tablicama.
Ali Zagreb je bio puno kulturnija sredina gdje se to nije ocekivalo. Bez uvrede Splitu ali smatrali su se uz Skoplje najprimitivnijim i najopasnijim trenom.
Member
Gold: 1,784.00
Aug 12 2008 03:39am
Quote (nugard @ Mon, Aug 11 2008, 11:37pm)
Prijatelj mi studira u Zagrebi i kaže da ne vidi sunca po tri miseca. Ako ne pada kiša onda je oblačno bez sunca. sleep.gif

A mi na rivi pijemo kavu, siječanj, veljača, sunce udre, cvike na glavu, skoro možeš u kratke rukave oko podne. cool.gif

Bure svake godine ima manje, i na nju utječe ovo globalno zatopljenje, ove godine je nije bilo sve skupa 20 dana.  smile.gif

al ti frend sere....to nema nigdje...taj nije vidio Zagreba
Member
Gold: 0.00
Aug 12 2008 04:11am
Quote (t0nc3k @ Tue, 12 Aug 2008, 10:39)

L O L. Toncek sereš opake gluposti.
Member
Gold: 5,010.00
Aug 12 2008 06:51am
Quote (Dalmos @ Tue, 12 Aug 2008, 10:51)
Istina, po zimi u Dalmaciji s izuzetkom vecih gradova koma. Nema ni macke na cesti.

A ono o igrackom kadru, Nugard nisi u pravu.
U dinamu je igralo puno vise Srba nego u Hajduku. Janjanin, braca Cvetkovic, ali nije to sustina.
Beara je otisao u  Zvezdu (a prvo ga je odbio Lang iz Dinama) i do danas mu to nisu u Splitu oprostili. To je zalosno i primitivno jer su ga sami indirektno potjerali.
A Prosinecki? Najbolje godine dao Zvezdi a u Zagrebu docekan kao narodni heroj.
A sukob na utakmici Dinamo Zvezda je prvi takav u Zagrebu a u Splitu se to smatralo normalnim. Bilo je nekoliko puta sukoba s vojskom kad je igrao Partizan i bacali su se u more auti sa srpskim tablicama.
Ali Zagreb je bio puno kulturnija sredina gdje se to nije ocekivalo. Bez uvrede Splitu ali smatrali su se uz Skoplje najprimitivnijim i najopasnijim trenom.

za ta 4 dinamova igrača šta si nabroja, ja ću tebi četri hajdukova trenera

Aleksandar Tomašević
Milovan Ćirić
Dušan Nenković
Petar Nadoveza
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Aug 12 2008 07:18am
Quote (Rakshasas(KD) @ Sun, 10 Aug 2008, 16:25)
Ma neman ja nista protiv Zagreba, meni je oke gori, al nemos usporedjivat more i UMJETNO jezero...

jebo more kad u splitu smrdi po govnima
Member
Gold: 650.00
Aug 12 2008 07:45am
Tu si u pravu, i bilo je i u Hajduku jos Srba (Borisa Dordevic) samo sam ti htio reci da nije Dinamo bio igracki slabiji jer nisu u njemu igrali Srbi nego iz drguga 2 razloga.
Objektivni: U okruzenju nije imao bazu kao Hajduk jer su stanovnici planiskog pojasa uz Jadran (ukljucujuci i CG) nevjerovatno talentirani za sport. To neki cak smatraju svjetskim fenomenom.
Naravno da ima izuzetaka, jer je po meni najbolji nogometas svih vremena s ovih prostora bio Vukas (Zagrebcanin).
Subjektivni: Uglavnom nije imao dugotrajnu upravu i to cvrste ruke, pa gore spomenutog Vukasa iz Dinama s kojim je iso na pripreme otjera Welf da mu mali ne konkurira. Ova danas je mozda i najduza. Hajduk je imao srece sa Kiriginom.

I jos nesto. Kup Velesajamsih gradova nije danasnji kup UEFA. U tom kupu su igrali iz Juge uvjek Dinamo i Vojvodina jer su Zagreb i Novi Sad bili u udruzenju Velesajamskih gradova. I klubovi su igrali bez obzira na plasman u ligi.
Iako ne osporavam da je to veliki uspjeh i da je Dinamo te godine izbacio jake momcadi. Posebno je tada bio jak Eintraht Frankfurt.
A ta ista momcad je imala 5 bodova fore u prvenstvu Juge 3 kola prije kraja i Zvezda dobije sve tri utakmice ( i njih u Zagrebu) i uzme im pvenstvo. A pobjeda je bila samo 2 boda.

Ali necemo vise o tome. Danas je Dinamo neuporedivo bolje organiziran i jaci od Hajduka.
Member
Gold: 41.72
Aug 12 2008 07:59am
Quote (t0nc3k @ Tue, Aug 12 2008, 09:39am)

da sam bar ja na njegovom mjestu sad.gif

jebo more kad u splitu smrdi po govnima

neznam ja di labudovi lete i seru oko jaruna ili na moru

This post was edited by Usc_abaddon on Aug 12 2008 08:00am
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev13456Next
Closed New Topic New Poll