d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Signature Area
Prev1323334353667Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 9 2009 12:45pm
Quote (m4tej @ Thu, Jul 9 2009, 06:40pm)
pogledo sam 1 tut u zivotu :D
ostalo sve sam istrazujem
prelijen sam za to gledat i krast tudje ideje mi se opcenito se svidja :/
hehe, ovi sigovi u profilu super =)

nije to lose pogledat malo jer je stilova za radit sigs beskonacno, ima toliko raznolikosti i drugacijih nacina... uvijek ce se izmislit neka nova shema, nepostoji nitko tko moze pogledat moje ili tvoje sige i rec kak sam su radeni, jer svatko radi specificno, zato je ljepo pogledat pokoji drugi stil i cestitat covjeku a mozda i ponesto naucit ofc.. :)

razlog zasto ja nebi piso tut je zato jer ima dosta stvari koje nezelim podjelit sa drugima... a ako se netko vec potrudio podjelit svoje tajne sa drugima nevidim razlog zasto ne pogledat malo.. :D
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jul 9 2009 12:48pm
Quote (Legna @ Thu, Jul 9 2009, 06:45pm)
nije to lose pogledat malo jer je stilova za radit sigs beskonacno, ima toliko raznolikosti i drugacijih nacina... uvijek ce se izmislit neka nova shema, nepostoji nitko tko moze pogledat moje ili tvoje sige i rec kak sam su radeni, jer svatko radi specificno, zato je ljepo pogledat pokoji drugi stil i cestitat covjeku a mozda i ponesto naucit ofc.. :)

razlog zasto ja nebi piso tut je zato jer ima dosta stvari koje nezelim podjelit sa drugima... a ako se netko vec potrudio podjelit svoje tajne sa drugima nevidim razlog zasto ne pogledat malo.. :D

THIS!!!!!!!!!!!!

haha
jebes tutove :D
sve solo al neide uvjek =) treba otkrit koji tool pase uz sta i tk....
neide svaki blur uz svaki highlight itd.... =]
zato meni iz onog tvog rada sta si mi objasnjavao nista nije bilo jasno...dupe-glava :D
imas previse C4Dova u sigovima za moj ukus.....ja sam to 3 put u zivotu koristio... :)
brush FTW
Member
Jul 9 2009 01:23pm
Quote (m4tej @ Thu, Jul 9 2009, 07:48pm)
THIS!!!!!!!!!!!!

haha
jebes tutove :D
sve solo al neide uvjek =) treba otkrit koji tool pase uz sta i tk....
neide svaki blur uz svaki highlight itd.... =]
zato meni iz onog tvog rada sta si mi objasnjavao nista nije bilo jasno...dupe-glava :D
imas previse C4Dova u sigovima za moj ukus.....ja sam to 3 put u zivotu koristio... :)
brush FTW

kuzim te, ja ti koristim najvise splatter i smoke brush, oboje zbog explosion effecta, a c4d koristim jer volim dodavat 3d effecte u sig, od c4d koristim tu i tamo kakav abstract ili bubble c4d, ostalo pretezno ni ne valja, a to su sitnice koje se nemogu brushem izvest, a tipa one sve crte sta izlaze iz rendera radim sa pen tool, inace meni su najbolji sigovi kad radis effecte od rendera, iako je to extremno zahtjevno, napravit cu jedan takav sad koji dan pa cu postat tu bas da vidis.. :D

btw ja nisam mislio tuts tipa ''Smudge sig!!'' vec one tipa ''How i made this sig'' to su pretezno vise pro tuts i uvjek ima nesto zanimljivo...
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jul 9 2009 01:34pm
Quote (Legna @ Thu, Jul 9 2009, 07:23pm)
kuzim te, ja ti koristim najvise splatter i smoke brush, oboje zbog explosion effecta, a c4d koristim jer volim dodavat 3d effecte u sig, od c4d koristim tu i tamo kakav abstract ili bubble c4d, ostalo pretezno ni ne valja, a to su sitnice koje se nemogu brushem izvest, a tipa one sve crte sta izlaze iz rendera radim sa pen tool, inace meni su najbolji sigovi kad radis effecte od rendera, iako je to extremno zahtjevno, napravit cu jedan takav sad koji dan pa cu postat tu bas da vidis.. :D

btw ja nisam mislio tuts tipa ''Smudge sig!!'' vec one tipa ''How i made this sig'' to su pretezno vise pro tuts i uvjek ima nesto zanimljivo...

aha aha....razumijem =)
e ti su mi zajebani sto su nacinjeni od brdo rendera pa svaki render oce svoj efekt...ufff
al varas se da se neke sitnice nemogu brushem izvest....
zamisli sad brush kakav oces...od oblika sise pa do aviona mig35 ili koj vec xD
sve ima.....sve mozes.....samo treba puno vremena i strpljenja...
sa C4Dovima je puno lakse dobiti dubinu siga kao tvoj trenutni sig recimo....ali veca mi je zabava sa brushevima :D

e:/ najfucking epic sig na cijelom d2jspu xD

This post was edited by m4tej on Jul 9 2009 01:38pm
Member
Gold: 336.02
Jul 9 2009 01:43pm
Quote (m4tej @ Thu, Jul 9 2009, 08:34pm)
aha aha....razumijem =)
e ti su mi zajebani sto su nacinjeni od brdo rendera pa svaki render oce svoj efekt...ufff
sa C4Dovima je puno lakse dobiti dubinu siga kao tvoj trenutni sig recimo....ali veca mi je zabava sa brushevima :D

nema tu zabave ako oces sto prije prodat sig :D
ugl., nema neke filozofije, ako prodajes sig, pitas lika sta oce u njemu, napravis tako da se podudara s ponudom koj kupac nudi, te ak mu se nesvidja sig trazis g da ti kaze sto nevalja....
aj odo ja sad nest iskombinirat za nekog lika ;)
Member
Jul 9 2009 01:52pm
Quote (m4tej @ Thu, Jul 9 2009, 08:34pm)
aha aha....razumijem =)

e:/ najfucking epic sig na cijelom d2jspu xD
http://i26.tinypic.com/20kt9gy.jpg

e bas tako kako je miso reko, neisplati se za nekog drugog tolko drkat po sigu, recimo ovaj sig koji trenutno imam nema niti jedan c4d! sve je brush i renders, svaki najsitniji detalj je render ili brush, i ofc gro gro efekata.. ako nadem psd ,ti posaljem :D

al bit je ako radis sebi za dusu radi kvalitetno ako radis da tamo prodas po gfx sto brze napravis to ce se bolje prodat! :D

recimo evo ovaj sig sam danas radio liku

ovo sam koristio za render
http://img140.imageshack.us/img140/8589/tref.png

i trazio me neki icy effect

ovaj c4d je dao icy efekt

http://img359.imageshack.us/img359/2011/c4dchromeburst22fd.png

nebi me dragi bog natjero da ja njemu to idem brushem radit! :D

This post was edited by Legna on Jul 9 2009 01:53pm
Member
Gold: 2,000.50
Jul 9 2009 01:56pm
Moze li mi netko dat neki texture ili c4d render da napravim kao matejov predzadnji u profilu (ovaj crveni),render imam
Member
Gold: 336.02
Jul 9 2009 02:03pm
Quote (Dodily @ Thu, Jul 9 2009, 08:56pm)
Moze li mi netko dat neki texture ili c4d render da napravim kao matejov predzadnji u profilu (ovaj crveni),render imam

http://www.layeredgfx.com/forums/
evo pa pretrazuj
imas na netu dost tih c4d rendera
btw, ovdje imas par dobrih tutoriala http://www.sigtutorials.com
Member
Gold: 7,557.95
Jul 9 2009 02:46pm
jos uvijek nisam kod hrvata vidio neki dobar grafit kao signature!!! a nekako mi se cini da ima ode ljudi koji vole svoje ruke okoristit zidovima!!! a mozda stvarno ne gledam dobro...a jebi ga...eo zavrsit cu recenicu zarezom,
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Jul 9 2009 02:53pm
keep it simple ~~
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1323334353667Next
Add Reply New Topic New Poll