Quote (cppjole @ Jan 31 2011 03:55pm)
ma čekaj moš li ti meni reć koja je to igra i kako se uplaćiva ( pp , alertpay ili nešto treće ) ??
/e nemoj me pmat nego napiši ode jerbo nemogu čitat pmove osim od modova , još malo... ja se nadam
Stranice na kojima ja igram su Full Tilt Poker i PokerStars.
Mozes uplacivat preko bilo kojeg sredstva.
Ali ja ti preporucam da odeš na www.pokerstrategy.com i tu rjesis kviz (odg trazis na google) i samo sljedi upute i nakon sto rjesis kviz mozes odabrati na kojoj sobi želiš početnih 50$ za igrati.
Tako sam ja bar počeo, nema nikakve cake da će te prevariti ako ti to pari sumnjivo jer oni su placeni da na ovi nacin dovode igrace.
Jedina mana je sto se trebas registrirati sa pravim svojim podatcima jer te u 50% slucajeva trazi osobnu karticu , i na taj nacin nemozes stalno dobivati 50$ iako mozes otici kod nekog prijatelja i na njegovo se ime registrirati.
Tako ti je najbolje za probati igrati pa ako sa tih 50$ uspijes dobiti nesto lipo dignes bez da si mora ikoju kunu iz svog djepa riskirati.
Pare ces moci podignuti tek nakon sto skupis 1000 Full tilt pointsa ili xxx na pstarsu. a to mozes skupiti bez problema , ja dnevno skupim vise od 2000 ftpova tako da to stvarno nije problem.