JAKRALJ !
Quote (Dr_Feelgood @ Jan 18 2011 03:18pm)
U AVIONU SE NALAZE JATELE I TITELE. I TITELE ISPADNE IZ AVIONA.
TKO JE OSTAO?
->
JAKRALJ----------------------------------------------------------------------------------------
Ovoj neznam tocan odgovor, nisam htio guglat, jer nije uopce fora izguglat
Imate 12 novčića, 11 jednakih i jedan različit ali ne znate da li je lakši ili teži. Iz 3 vaganja apotekarskom vagom naći ovaj novčić i odrediti da li je lakši ili teži.----------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je pre jako

Jako stara stvarm tho nije bas zagonetka

----------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je isto stara stvar, isto nije bas zagonetka al ajde moze se svrstat
Tri čovjeka dođu u motel iznajmiti sobu za $30. Svaki od njih plati $10. Nakon što su već otišli u sobu, recepcionar uvidi da je pogriješio, jer soba košta $25, a ne $30 pa dade raznosaču $5 neka ih im vrati. Raznosač uz put razmišlja kako podijeliti $5 na tri dijela i odluči vratiti svakome $1 i zadržati $2. Tako i učini.
Budući je svatko od trojice dao $10 i vraćen mu je $1 znači da je svatko od njih dao $9 za sobu: 3 x $9 = $27. Dva dolara je zadržao raznosač: 27+2=29. Gdje je nestao još jedan dolar?----------------------------------------------------------------------------------------
Ovo isto neznam odgovor, al cini mi se da je neka sprdnja, neznam tocno.
Tri kirurga trebaju operirati jednog pacijenta, a imaju samo dva para rukavica. Kako? Svi moraju koristiti obje ruke.----------------------------------------------------------------------------------------
I na kraju, ovo je moja omiljena
Ima jedan otok sa X bračnih parova. Na njemu vrijede sljedeća pravila:
1. Ako je neka žena nevjerna, to znaju svi osim njenog muža.
2. O tome se ne priča.
3. Ako muž sazna da mu je žena nevjerna, iste večeri je ubije i ujutro je stavi na kućni prag.
A onda je neki brodolomac boravio neko vrijeme na otoku i na odlasku izjavio: "Na ovom otoku ima nevjernih žena."
Četiri dana je sve bilo kao i prije, a petog jutra nakon njegova odlaska (npr. ako je otišao u nedjelju, onda u petak ujutro) pojavilo se nekoliko mrtvih zena na kućnim pragovima. Koliko?----------------------------------------------------------------------------------------
Eto znan da san zakasnija, al sam totalno zaboravija da sam reka da cu postat
Ima toga jos btw.
I fora je da NE GUGLATE, iako mislim da se bas i ne moze guglat.
VARANJEM NE VARATE NAS, NEGO SEBE !!! 
Haha,prof Raks
This post was edited by Rakshasas(KD) on Jan 18 2011 09:22am