Quote (bahamontik @ Jun 16 2010 12:35am)
da me vidis uzivo i prepao bi se vjeruj mi!! ali sam zato u dusi dobar! i ne zelim nikome zlo(osim crncima,zidovima,svin nearijevskim rasama,donjim kastama...muslimanima...)
e prvo da za bahamontika recem, na slikama izgleda predobro , prenevino, al izgled vara bice , al nije me briga , koliko on bio zao ili kakav takav , meni je drag jer nema dlake na jeziku i uvik se nasmijes na nekakvu glupost koju stavi za status ili ovdi nesta zakomentira. Međicoslave ostani nam na forumu jos dugo , zivija.
Quote (Cro_Pro @ Jun 16 2010 04:33pm)
ima sve vise ovih wannabe bahamotnik

Cro pro , molim te da ne mijesas doktora sa bahamontikom , doktor je ovdi od davnina i otkad znam za njega , zapravo otkad san poceja igrat diabla doktor je vec tamo bija i sta i prica zabavne pizdarije.
Doktor i bahamontik su ljudi kakvih hrvatska triba vise , ljudi bez dlake na jeziku , oni koji ce svima rec sta ide , a ne srat iza leđa ka sta to rade danasnji presjednici i razni saborski zastupnici. Da je njih dvojicu staviti u sabor , mislim da sabor nebi vise bila toliko dosadna i monotona stvar kakvom se danas percipira , mislim da bi to bilo nesto zabavnije od lud,zbunjen, normalan...
Ja sam nisam toliko slobodan da mogu nekoga poslat u kurac bez da me briga za posljedice koje cu sa time nanit , ali rastem ... valjda...