Mislim da ja jos nemam odluka koje su u tolikoj mjeri utjecale na to kako mi je sada. Odnosno nemam onih koje su utjecale osobito lose.
Ono sto me muci jesu odluke koje moram sada donjeti, ili uskoro, sa kojima nemam nikakvog iskustva.
Mislim da je znacajni dio onoga sta ce nastati od svega rezultat srece. Odnosno, bez obzira na odluke koje mi donesemo toliko je vanjskih faktora koji utjecu na rezultat, da je zapravo taj rezultat jako malo posljedica nase odluke.
Naravno pod time ne mislim na to koju skolu si zavrsio ili koga si ozenio, jer je to poprilicno u nasoj vlasti.
Ali na primjer, da li raditi vani i biti daleko od mlade familije i imati 5 puta vise novaca? Ili raditi ovdje, biti sa familijom i sa zapravo dobrim poslom ali vise prezivljavati nego zivjeti?
Da li dignuti kredit za stan ili cekati pa pokusat skupit bar dio iznosa? Ili pak radit vani prvih 3-4 godine pa kasnije sa konja na magarca sta se para tice?
Odluke ovog tipa su dovoljno vezane za opcenitu gospodarsku i politicku situaciju, odnosno za snalazljivost u svakoj, da ce u mom slucaju one biti vjerojatno krive. Ja znam napravit semu i cijev da ide ravno, ali o trzistu i vrijednostima koje su trenutno stabilne i onima koje nisu nemam blage veze.
Da zakljucim, danas ne zalim, ali pitajte me za 5 godina

e sjetio sam se. zao mi je sta sam kupio skuter a ne polozio za motor ranije pa sada imao motor. al to je minor issue
This post was edited by Kacavida on Jul 28 2009 09:12am