XD šta niste znali za google translate:
Jezik: engleski
P: Što je d2jsp Ceh, i zašto bi ja želim da se pridružite jednom?
O: d2jsp Ceh je način za vas kako bi stvorili jedan zajednicki klub ili klan ili ceh za vas i vaše prijatelje. Svaki član je ceh dobiva oznaku pored njihovih postova, privatne poruke, a na svom profilu. Obrtništva ili bi se mogla koristiti za niz korisnih stvari, kao što su trgovanje, znajući da je sve u ceh X je vjerovati. Budite kreativni!
P: Kako napraviti Ceh? Koliko to košta?
A: Idi na glavnu stranicu Lista Ceh, i pomaknite se do dna. Kliknite na veliko podebljano Veza koju ste vidjeli. Cijena je 2500fg stvoriti ceh.
P: Kako se pridružiti Ceh? Kako mogu dobiti članova je da se pridružiš Ceh sam stvorio?
A: My Ceh Kliknite za prikaz popisa obrtništva (ili kliknite My Ceh, onda Ceh Popis u gornjem lijevom ako ste već u ceh), te odaberite ceh želite pridružiti. Kliknite na ime da ceh za odlazak na njihov član liste. Na donjem lijevom dijelu web stranice će biti link: "Kliknite ovdje da biste zatražili da pridružiti ovoj Ceh". Kliknite na ovaj zahtjev za pristupanje ceh. Nakon što ste to učinili, morate pričekati za Ceh vlasnika da se pridruži odobriti zahtjev. Imajte na umu, neki obrtništva onemogućiti sposobnost za nove članice, na zahtjev za pridruživanje, kao i vezu svibanj ne pojave na tim obrtništva.
P: Kako mogu ostaviti Ceh? Mogu li dobiti nogama od Ceh?
A: Da napustite svoju Ceh, kliknite My Ceh na vrhu otići u svoj ceh član liste, a zatim na dnu slijeva kliknite Ceh Ostavite link. Trenutno, Ceh Vlasnik ne može napustiti Ceh, ali je prijenos vlasništva na svibanj netko drugi (vidi dolje). Ako se učlanite u Ceh je Ceh Vlasnik može maknuti od Ceh u bilo koje vrijeme.
P: Koje značajke su dostupne na Ceh vlasnika?
A: Evo kratkog popisa tekuće značajke (upozorenje, ovaj svibanj ne biti u toku!):
* Ceh Member List (Besplatno!)
* Ceh Tag (Besplatno!)
* Ceh Management (besplatno!)
* Član / Rang / Rights Management (Besplatno!)
* Mogućnost kupnje ekspanzija član utore
* Mogućnost kupnje dodatnog člana redova
* Javni Ceh Charter
* NoteBox Ceh za obavijesti i mini-chat
* Live Chat IRC kanal na irc.d2jsp.org server (Uplata: 1000fg, kontaktirajte njaguar za detalje)
* Mogućnost kupiti Ceh Avatar
* Mogućnost kupiti Ceh opis
* Evidencije Ceh (besplatno!)
P: Koje osobine su planirane za d2jsp obrtništva?
O: Mnoge značajke planiranog za obrtništva. Više informacija bit će postavljene kao značajke su razvijeni.
P: Što je javna Ceh Charter?
A: Javni Ceh Povelje je kratak opis o tome što vaš ceh je, i što to znači. Obično, ti obris vašeg pravila i smjernice, i bilo ceh politike i / ili zahtjevima vam svibanj imati za članove. Ovo je javno prikazati poruku da je u osnovi potencijalne nove članove obavještava o tome što se očekuje od njih da bi postao član.
P: Zašto je to tako skupe stvari? Zašto postoji baza član ograničenje?
A: obrtništva su značila da je priveledge na one koji su spremni platiti za njih. Nakon što su visoka cijena znači da će ljudi koji će ih vjerojatno kupiti ih ozbiljnije. Imajući baze član ograničenje koje se mogu proširiti kako bi se omogućilo da se selektivno obrtništva u koji su dopustili da se pridruži njihovim ceh. Nadalje, ako je osoba zadužena obrtništva za ulazak njihovih ceh, član će biti bolje nego ponassali ako nisu imali ništa za izgubiti.
P: Kakva je politika Ceh ponašanje?
A: Morate slijediti site pravila, isto kao i prije. Administracija zadržava pravo na promjenu naziva ili zatvorite / izbrisati ceh za bilo razloga ili bez razloga.
P: Kako mogu odobriti / zaniječemo članova koji su sa zahtjevom da se pridružite mojoj Ceh?
A: Prvo, morate biti Ceh Vlasnik ili Odobri Member prava dodijeljena na svoj čin.
Zatim idite u "Moj Ceh stranicu, a na dnu će se popis članova na čekanju. Označite okvir za izbor i kliknite na odgovarajuće dugme na dnu na čekanju liste.
P: Kako mogu ukloniti / uredili članovi koji su već u mojoj Ceh?
A: Prvo, morate biti Ceh Vlasnik ili ukloni članice ili članica Uredi prava dodijeljena na svoj čin.
Zatim idite u "Moj Ceh stranicu, a na vrhu se popis trenutnih članova. Označite okvir za izbor i kliknite na odgovarajući gumb na dnu vašeg člana liste.
P: Kako mogu promijeniti članove Rang u mom Ceh?
A: Prvo, morate biti Ceh Vlasnik ili Edit Member prava dodijeljena na svoj čin.
Kliknite na Uredi član ikona na vašem Moj Ceh stranicu, koja će vas odvesti na uređivanje član dijalog. Ovdje možete odabrati koje rang želite biti dodijeljen taj korisnik.
P: Kako mogu urediti svoj Ceh Charter?
A: Prvo, morate biti vlasnik ili imati Ceh Uredi Ceh dodijeljena Povelja prava na svoj čin, i imati kupljen jedan Ceh povelje.
Kliknite na poveznicu Prikaži povelje iz vašeg Moj Ceh stranicu, ili sa Ceh Lista stranicu. Na vrhu je Ceh Charter stranicu ceh će prikazati vaše ime, i charter: s [Edit] vezu nakon njega. Kliknite na ovaj link da dođete do stranice za uređivanje.
P: Mogu li prijenos vlasništva Ceh za nekoga drugoga?
A: Da. Ako ste vlasnik ceh i želju da podnese ostavku i prijenos vaše ceh da netko drugi, ja ću učiniti za tebe za prijenos 1000fg. Kontakt posrednik za više informacija i pomoć, kao što je ovaj proces nije automatizirano. Napominjemo da IRC nije uključena u ceh transfere.
P: Mogu li promijeniti ime Ceh?
A: Da. Ako ste upravo napravili ceh, i napravio malu slovoslagač, ja ću to popraviti za vas, ako me kontaktirate roku od 24 sata od kreiranja svog ceh. Ako je više od 24 sata, možete dobiti ceh za promjenu imena 1000fg. Ako ste tek nedavno promijenili vlasništva (vidi gore), a željeli biste kupiti Ceh Preimenuj, ona će biti samo trošak 500fg. Napominjemo da IRC nije uključena u ceh preimenovati.
P: Što je Ceh NoteBox?
O: To je brz chatbox možete kupiti za svoj ceh. Ona omogućuje da se brzo članova komunicirati sa svaki ostali. Upravo sada, najveći broj unosa ona će se pohraniti 25, nakon toga, on počinje da uklonite sve stare zapise iznad tog iznosa.
P: Što je Ceh avatar?
O: Ceh avatar avatar prikazana je na glavnom ceh liste. Možete koristiti vaš Ceh avatar ovdje ili bilo kojim drugim avatar želite, možete kupiti Ceh avatar odlaskom na Moj Ceh, a zatim kliknite Purchase Ceh Avatar.
P: Što je Ceh opis?
O: Ceh je opis kratki opis prikazan ispod Ceh Ime u Ceh List. Kupiti Ceh opis idite na Moje Ceh, a zatim kliknite Purchase Ceh opis. Da biste uredili svoj opis, ući Ceh Postavke
P: Koje su Ceh Evidencije?
O: Na Ceh Evidencije možete vidjeti što happend u svoj ceh, koji su napustili, koji se pridružio, koji je htio da se pridruže, koji je kupio ono, itd.
P: Što je Ceh Point, i kako mogu dobiti njima?
A: A ceh točka je nešto zaradili puštajući Ljestve Slasher. Kada razini na 71 znaka možete pokussaj Master Quest i dobiti određenu količinu Ceh Points ovisno o tome koja Character Class ste bili kada ste prošli. Možete saznati više informacija ovdje:
http://ladderslasher.d2jsp.org/index.php?g=1 # FAQ
*inače ne volim čitat pa nisam pročito mozda vam sta pomogne...