d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > After Training > What Should I Do?
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 231.25
Feb 14 2009 07:49am
Quote (bahamontik @ Sat, Feb 14 2009, 02:01pm)
pa sad! daleko od toga da neman fizicku alergiju na religiju! nema potrebe lagat da nije...nego neko spominja 10 "SVETIH BOZJIH ZAPOVIJEDI" pa se ja malo nadoveza! nadam se da se ne ljutis Nugard mojom opterecenoscu religijom...ovo s mojim apsolutnim istinama moran priznat da ne shvacam bas??? jesi li ti deder katolik ili?? zapravo po tvojim postovima zakljucujem da si prije "KLEROFAŠISTA" nego samo mali minion svoje župe? ali to je ok...meni si sladak!!! biggrin.gif

Covjek osim sto nema ovakve histericne ispade, slucajno jest jedini autoritet sto se tice vjerskih i socijalnih pitanja ovdje, pa bi umjesto kontinuiranog valjanja ovakvih bedastoca mogao i procitat i shvatit koju njegovu recenicu.
Member
Gold: 5,010.00
Feb 14 2009 08:16am
Klerofašist - inače ta je konstrukcija bila popularna među staljinistima prvih par godina titove jugoslavije, kad je trebalo osmišljavati smrtne presude bez realnih dokaza.

Zanimljiv izraz al ako netko nije ni vjernik ni fašist teško da može bit klerofašist.

This post was edited by nugard on Feb 14 2009 08:19am
Member
Gold: 7,557.95
Feb 14 2009 08:44am
Quote (Kacavida @ Sat, Feb 14 2009, 01:49pm)
Covjek osim sto nema ovakve histericne ispade, slucajno jest jedini autoritet sto se tice vjerskih i socijalnih pitanja ovdje, pa bi umjesto kontinuiranog valjanja ovakvih bedastoca mogao i procitat i shvatit koju njegovu recenicu.

jedni autoritet vjerskih i socijalnih pitanja?? sta je on? teolog koji i radi kao socijalni radik u slobodno vrijeme...kao prvo ja se salim di stignem,a pogotovo cim netko otvori pitanje religije itd...drugo zaspama sam topic pateticnom Poljaku koji zeli u vojsku! htio sam samo isprovocirat nekog katolika da se uvati u diskusiju s menom...ako sam falio po pitanju Nugarda(a cim je rekao da nije vjernik a nije ni ustasa),znaci da sam falio-jbg,rizik! PRIHVATI OPROST... nekako mi je prije pario kao kombinacija ustase i katolika pa odatle termin klerofasist,MY BAD...eto! opet me histerija uvatila....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! da histerican ispad! kacavida dobar ti je nick!
Member
Feb 14 2009 09:09am
Ja sam katolik al nisam vjernik ka i 90% hrvata a to znači da sam se krstija pričestija i krizma, jedem bakal, kitim bor, mater sprema ribu petkom... Ne idem u crkvu i ne zanimaju me bozanićeve političke propovijedi/priče o grijehu struktura itd... Moji su redovito išli u crkvu u komunizmu, danas samo za blagdane, malo im se zgadilo šta je "bivši drug postao gospodin i sidi u prvom redu"...

Sebe definiran ka agnostika katoličke tradicije/kulture. Pitanje katoličanstva doživljavam kao kulturološku crtu između istoka i zapada. Katoličanstvo povezujem sa nacionalnim identitetom, a vjeru kao privatnu stvar svakog pojedinca.

Šta se tiče ustaša, did je bija. Ja sam 87. godište tako da sam zakasnija.

This post was edited by nugard on Feb 14 2009 09:15am
Member
Gold: 10,688.43
Feb 14 2009 09:53am
Quote (nugard @ Sat, Feb 14 2009, 03:09pm)
Ja sam katolik al nisam vjernik ka i 90% hrvata a to znači da sam se krstija pričestija i krizma, jedem bakal, kitim bor, mater sprema ribu petkom... Ne idem u crkvu i ne zanimaju me bozanićeve političke propovijedi/priče o grijehu struktura itd... Moji su redovito išli u crkvu u komunizmu, danas samo za blagdane, malo im se zgadilo šta je "bivši drug postao gospodin i sidi u prvom redu"...

Sebe definiran ka agnostika katoličke tradicije/kulture. Pitanje katoličanstva doživljavam kao kulturološku crtu između istoka i zapada. Katoličanstvo povezujem sa nacionalnim identitetom, a vjeru kao privatnu stvar svakog pojedinca.

Šta se tiče ustaša, did je bija. Ja sam 87. godište tako da sam zakasnija.

mudroslovan je ovi barba nugard wink.gif

ljepo si to srocio, mogao bi sebe svrstat u tu grupaciju ali ne ovako lijepo se izjasnit
Member
Feb 14 2009 10:11am
Quote (bahamontik @ Sat, 14 Feb 2009, 15:44)
jedni autoritet vjerskih i socijalnih pitanja? sta je on? teolog koji i radi kao socijalni radik u slobodno vrijeme...

inače socijalni radnik nije zadužen za socijalna pitanja nego za (patološke) socijalne slučajeve,

za socijalna ilitiga društvena pitanja su zaduženi sociolozi koji su pritom i slušali kolegij sociologija religije, tako da i o tome mogu nešto reći

pošto sam student sociologije onda si dajem za pravo da nešto malo znam, a to šta me kacavida smatra jedinim autoritetom za društvena pa i religijska pitanja (koja su unutar društvenih) to samo govori kakav je on car (inače on je autoritet kad se na jsp-u raspravlja o bilo čemu šta pluta po vodi) biggrin.gif

This post was edited by nugard on Feb 14 2009 10:12am
Member
Gold: 25.00
Feb 14 2009 10:33am
evo jedan poucan filmic:

pouka:

nema je... al opet nije lose pogledat biggrin.gif

a mozda cak i ima:

pouka bi bila.... kako je ovaj topic u kojemu tip pita oce li jebat mater nekome nakon treninga zavrsija kao neka religijska i drustvena rasprava ? blink.gif

This post was edited by speedking on Feb 14 2009 10:37am
Member
Gold: 7,557.95
Feb 14 2009 11:10am
Quote (nugard @ Sat, Feb 14 2009, 04:11pm)
inače socijalni radnik nije zadužen za socijalna pitanja nego za (patološke) socijalne slučajeve,

za socijalna ilitiga društvena pitanja su zaduženi sociolozi koji su pritom i slušali kolegij sociologija religije, tako da i o tome mogu nešto reći

pošto sam student sociologije onda si dajem za pravo da nešto malo znam, a to šta me kacavida smatra jedinim autoritetom za društvena pa i religijska pitanja (koja su unutar društvenih) to samo govori kakav je on car (inače on je autoritet kad se na jsp-u raspravlja o bilo čemu šta pluta po vodi)  biggrin.gif

e super!! Kacavida,iman pitanje za tebe...Noina arka je valjda mogla PLUTAT PO VODI jelda?? bar uzmimo da je mogla(pa i govno pluta)...kako je onda uspio Noa utrat sve zivotnije u nju i to po dvi od svake??
Banned
Gold: 0.00
Warn: 80%
Feb 14 2009 11:57am
Quote (speedking @ Sat, Feb 14 2009, 04:33pm)
evo jedan poucan filmic:

http://www.youtube.com/watch?v=_LtoqGPn8Cc

pouka:

nema je... al opet nije lose pogledat biggrin.gif

a mozda cak i ima:

pouka bi bila.... kako je ovaj topic u kojemu tip pita oce li jebat mater nekome nakon treninga zavrsija kao neka religijska i drustvena rasprava ? blink.gif

??? peder?
Member
Gold: 10,688.43
Feb 14 2009 12:47pm
Quote (bahamontik @ Sat, Feb 14 2009, 05:10pm)
e super!! Kacavida,iman pitanje za tebe...Noina arka je valjda mogla PLUTAT PO VODI jelda?? bar uzmimo da je mogla(pa i govno pluta)...kako je onda uspio Noa utrat sve zivotnije u nju i to po dvi od svake??

kako stavit 2 slona u auto?

2 napred 2 odozada

Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1234567Next
Add Reply New Topic New Poll