d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Grom Grom > ....
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 14.49
Aug 10 2008 07:46am
Quote (Rakshasas(KD) @ Sun, 10 Aug 2008, 13:40)
1.Mos se ti kupat i u lokvi kad padne kisa.. ti si malo falija temu.. mi smo samo pricali o tome kako je velika razlika more i jezero...
2. Toliko si balina izklampaneta da neznas ni sam sto govoris.... evo sad je prije koji dan bije Lenny Kravitz u Zadru , sto ga to cini nekim gradom ? hahaha ..

Za mene je taj zagreb samo neko bizniss srediste, di je dobro naci posa... sve sto je prirodno je umjetno..

a i najsmisnije mi je jos na tom jarunu sto ima 50 lifeguarda, ofc jer gori sve plivaci dolaze tongue.gif

bogme ja ovdi nisan jos niti 1 vidija na moru tongue.gif

...I nemoj vrijeđat Zagreb to moa beba smile.gif svaki grad je poseban
na svoj način nema tu bolji i lošiji grad smile.gif svi smo hrvati jebate
šta se onda svađamo a živimo u istoj državi ffs sleep.gif...
Member
Gold: 5,010.00
Aug 10 2008 07:58am
Ova rasprava šta je slučajno a šta nije, je besmislena budalaština.
Member
Gold: 83,279.00
Aug 10 2008 08:25am
Quote (Tim_lopovaMIKI @ Sun, Aug 10 2008, 03:46pm)
...I nemoj vrijeđat Zagreb to moa beba smile.gif svaki grad je poseban
na svoj način nema tu bolji i lošiji grad smile.gif svi smo hrvati jebate
šta se onda svađamo a živimo u istoj državi ffs sleep.gif...

Ma neman ja nista protiv Zagreba, meni je oke gori, al nemos usporedjivat more i UMJETNO jezero...
Member
Gold: 14.49
Aug 10 2008 08:37am
Quote (Rakshasas(KD) @ Sun, 10 Aug 2008, 14:25)
Ma neman ja nista protiv Zagreba, meni je oke gori, al nemos usporedjivat more i UMJETNO jezero...

Pa to onda njima reci ja rekla more 100000000 puta bolje od nekog jezera smile.gif

This post was edited by Tim_lopovaMIKI on Aug 10 2008 08:37am
Member
Gold: Locked
Aug 10 2008 01:32pm
jebo bas pandure,iden na mul slusat iron maiden x]
Member
Gold: 1,784.00
Aug 11 2008 04:05am
Da se razumijemo...ja nisam reko da je jarun bolji od mora !!!....btw. nije Zagreb bezveze glavni grad.
Member
Gold: 650.00
Aug 11 2008 08:19am
E moram i ja nesto dodati. Kao prvo mislim da mogu biti objektivan jer sam rodjen i zivim u Zg a dalmatinac sam.

Usporedba umjetnog jezera i mora je glupa, pogotovo Jadrana koji spada u najprozirnija mora na svijetu. Ja proputovao cjeli svjeti rijetko gdje nisam bio i nasa obala je najljepsa.
Da u Zagrebu ima vise mjesta i mogucnosti za zabavu je tocno i logicno jer je daleko najveci grad. Ali ipak masa ljudi ljeti ide iz Zagreba i ne treba objasnjavati zasto.
Da na zalost prema medunarodnim anketama medju evropskim glavnim gradovima Zagreb spada u najdosadnije. Popunjenost hotela u Zg drasticno pada preko vikenda kad nema poslovnih ljudi a u na pr. Pragu se preko vikenda podupla.
Da je u Zg visi standard i prosjecno visa placa ali je tempo zivota brzi a to ukljucuje i rad. Na nivou cjele godine ljudi u prosjeku u Zagrebu rade vise ili intenzivnije i to 20-30%.

Ali bez obzira sto to moderna povjest ne naglasava ili ponekad niti ne spominje koljevka Hrvatske i hrvatsva je Dalmacija.
Svi kraljevi su bili Dalmatinci a sjever je doveo Madare.
Zagrebaclu biskupiju je osnovao Bela da smanji utjecaj Ninske koje je bila hrvatska.
Umjetno se pokusava stvoriti slika da je Dinamo bio simbol hrvatsva pa je zato bio potkradan u Jugi sto jednostavno nije istina. Dinamo je na zalost jednostavno bio uglavnom igracki najslabiji clan tzv. velike cetvorke.
Puno vise su krali Hajduk jer su morali, jer je bio puno jaci. Hrvatski nacionalizam je uvjek bio vise izrazen u Splitu (ponekad i primitivno) nego u Zg a i danas je u Splitu Hdz a u Zg Sdp.

Na kraju smo mi svi bar malo lokal patrioti pa je i meni Zagreb najljepsi i najdrazi ali da ima more ne bi mu skodilo. A najvise me smeta sta je na rijeci Savi a kao da i nije. Valjda jedini grad na rijeci sa neuredenim obalama.

I SVE JE TO HRVATSKA.
Member
Aug 11 2008 09:09am
Quote (Dalmos @ Mon, 11 Aug 2008, 16:19)
Umjetno se pokusava stvoriti slika da je Dinamo bio simbol hrvatsva pa je zato bio potkradan u Jugi sto jednostavno nije istina. Dinamo je na zalost jednostavno bio uglavnom igracki najslabiji clan tzv. velike cetvorke.

Dinamo je bija najslabiji, zato jer igrački kadar bija najviše hrvatski i bosanski, za razliku od ostala tri kluba di su srbi bili zastupljeni i prihvaćeni.

Dinamo je osvoija europski trofej, što se u hajdukovoj dužoj povjesti i tradiciji još nije dogodilo.

Hajduk je hrvatski klub od 1911 kad je i nasta i to nemam namjeru osporavat, al niti milimetar ni manje ni više od dinama.

Uostalom ne moram ni spominjat koji je datum simbolični dan početka domovinskog rata, tj raspada bivše države.

This post was edited by nugard on Aug 11 2008 09:11am
Member
Gold: 1,784.00
Aug 11 2008 02:43pm
Quote (Dalmos @ Mon, Aug 11 2008, 04:19pm)
E moram i ja nesto dodati. Kao prvo mislim da mogu biti objektivan jer sam rodjen i zivim u Zg a dalmatinac sam.

Usporedba umjetnog jezera i mora je glupa, pogotovo Jadrana koji spada u najprozirnija mora na svijetu. Ja proputovao cjeli svjeti rijetko gdje nisam bio i nasa obala je najljepsa.
Da u Zagrebu ima vise mjesta i mogucnosti za zabavu je tocno i logicno jer je daleko najveci grad.  Ali ipak masa ljudi ljeti ide iz Zagreba i ne treba objasnjavati zasto.
Da na zalost prema medunarodnim anketama medju evropskim glavnim gradovima Zagreb spada u najdosadnije. Popunjenost hotela u Zg drasticno pada preko vikenda kad nema poslovnih ljudi a u na pr. Pragu se preko vikenda podupla.
Da je u Zg visi standard i prosjecno visa placa ali je tempo zivota brzi a to ukljucuje i rad. Na nivou cjele godine ljudi u prosjeku u Zagrebu rade vise ili intenzivnije i to 20-30%.

Ali bez obzira sto to moderna povjest ne naglasava ili ponekad niti ne spominje koljevka Hrvatske i hrvatsva je Dalmacija.
Svi kraljevi su bili Dalmatinci a sjever je doveo Madare.
Zagrebaclu biskupiju je osnovao Bela da smanji utjecaj Ninske koje je bila hrvatska.
Puno vise su krali Hajduk jer su morali, jer je bio puno jaci. Hrvatski nacionalizam je uvjek bio vise izrazen u Splitu (ponekad i primitivno) nego u Zg a i danas je u Splitu Hdz a u Zg Sdp.

Na kraju smo mi svi bar malo lokal patrioti pa je i meni Zagreb najljepsi i najdrazi ali da ima more ne bi mu skodilo. A najvise me smeta sta je na rijeci Savi a kao da i nije. Valjda jedini grad na rijeci sa neuredenim obalama.

I SVE JE TO HRVATSKA.

sve se ja to slazem...al svi govore za dalmaciju kad je ljeto...pogledaj kad je zima...nebi zivio u dalmaciji po zimi da mi platis...kad pocne bura i puhat...a mi ljepo na sljeme na skijanje
Member
Aug 11 2008 03:37pm
Quote (t0nc3k @ Mon, 11 Aug 2008, 22:43)
sve se ja to slazem...al svi govore za dalmaciju kad je ljeto...pogledaj kad je zima...nebi zivio u dalmaciji po zimi da mi platis...kad pocne bura i puhat...a mi ljepo na sljeme na skijanje

Prijatelj mi studira u Zagrebi i kaže da ne vidi sunca po tri miseca. Ako ne pada kiša onda je oblačno bez sunca. sleep.gif

A mi na rivi pijemo kavu, siječanj, veljača, sunce udre, cvike na glavu, skoro možeš u kratke rukave oko podne. cool.gif

Bure svake godine ima manje, i na nju utječe ovo globalno zatopljenje, ove godine je nije bilo sve skupa 20 dana. smile.gif
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123456Next
Closed New Topic New Poll