d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Imam I 2 Pitanje > U Vezi Trust Taga
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 83,279.00
Jul 29 2008 06:03pm
Ja san samo tija rec da se Hrvatsko postanje ovdi svodi na ''Moj je tata jaci od tvog''.
Member
Gold: 5,010.00
Jul 29 2008 06:27pm
Quote (Dr_Feelgood @ Wed, 30 Jul 2008, 00:08)

ali da se nadovežen i na to tvoje,
ma ja bi da glasati samo onima koji plačaju porez, ovi šta ne plačaju porez ne tribaju glasat i gotovo.
toliko

Moraš shvatit da nacionalne države i njihovi članovi nisu isključivo zasnovani na ekonomskim interesima koji se vrte oko plaćanja poreza. Države su puno kompleksniji sustavi.

Po toj isključivo ekonomskoj logici zabranija bi Janici i Goranu da glasaju na hrvatskim izborima zato jer plaćaju porez u Monte Carlu. A njih dvoje više napravili na međunarodnoj afirmaciji Hrvatske nego svi političari zajedno.
Member
Jul 29 2008 07:14pm
Bi ja, jer ko se ponosi hrvatstvom nek se ponosi do kraja
Member
Gold: 5,010.00
Jul 29 2008 07:33pm
Quote (Rakshasas(KD) @ Wed, 30 Jul 2008, 03:14)
Bi ja, jer ko se ponosi hrvatstvom nek se ponosi do kraja

ja ne bi nikom zabranjiva pravo glasa, zato jer lokacija plaćanja poreza ne bi smjela (a vjerujte mi i neće) biti kriterij po kojem bi se trebala određivati ustavna prava i obveze

nisu nacionalne države samo proračun, iako iz medija upravo to možemo zaključiti

uostalom bilo bi mi čudno da Slaven Bilić i njegovi momci glasuju u kneževini Monaco, uostalom ne znam ima li tamo uopće izbora, to je nekakva suvremena monarhija..

This post was edited by nugard on Jul 29 2008 07:38pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 29 2008 08:32pm
e ljudi ljudi covik pita kako doc do trust taga bi ovo pretvorili u parlaonicu o nacionalnostima ...
Member
Jul 29 2008 08:39pm
Quote (Patrickk @ Wed, Jul 30 2008, 04:32am)
e ljudi ljudi covik pita kako doc do trust taga bi ovo pretvorili u parlaonicu o nacionalnostima ...

Pa neka, meni gust raspravljat ovako.. bolje nego pisat +1 tongue.gif
Member
Gold: 1,342.20
Jul 30 2008 01:46am
nvm, post je bio nepotreban...

This post was edited by JaBaSh on Jul 30 2008 02:08am
Member
Gold: 8,707.00
Jul 30 2008 02:41am

nisu nacionalne države samo proračun, iako iz medija upravo to možemo zaključiti

uostalom bilo bi mi čudno da Slaven Bilić i njegovi momci glasuju u kneževini Monaco, uostalom ne znam ima li tamo uopće izbora, to je nekakva suvremena monarhija..[/QUOTE]

a gle, nek imaju 1 ili 2 u saboru, i to je to, pun mi je kufer toga šta upravo ti glasovi iz dijaspore nose prevagu i de facto odlučuju ko če bit mandatar za sastavljanje vlasti u hr. tamo u njemačkoj radi ko stoka na pokretnoj traci, plača porez njemcima, s vlastitim sinom i kčeri razgovara njemački a ne hrvatski, jer to oni ne žele ili neznaju, dođe na ljetovanje tu i onda lupeta nešto u stilu ovo bi trebalo ovako ono onako, i onda još može i glasat ko če bit kod nas na vlasti, pa ko tu koga jebe? onda muljaža s biračkim popisom, i eto čuda po ko zna koji put moj dragi sugrađanin ''najbrži prst hrvatskoga sabora'' uvjek ispadne gradonačelnik, neuništivi i nepobjedivi RADE IVAS, trebalo bi mu dodat još pridjev ''veličanstveni'', ili ''nepobjedivi'' ili ipak možda ''osvajač'', a šta če nam onda izbori, lipo stavimo njega za lokalnog feudalca i proglasimo tu titulu nasljednom tako da odma znamo ko če bit gradonačelnik iza njega. ovo ne govorim bez veze, nego je to tako bilo i bva do danas, mulja s glasovima mulja s biračkim popisom, a to sve skupa se događa svugdje u hr upravo zbog tog zakona da mogu glasat svi koji ne žive na prostoru RH.ukinimo republiku, proglasimo kraljevinu, županije gradove i opčine pretvorimo u feude, poništimo ustav i zakon jer če zakon bit ono šta kaže kralj i feudalci. uostalom u čemu je bit ako na vlast dođe netko ko nema večinsku potporu u zemlji kojom upravlja. institucija se zove vlada republike hrvatske, a ne vlada svih hrvata na planetu zemlja.
Member
Gold: 1,784.00
Jul 30 2008 07:06am
sam se vi raspravljajte smile.gif ...meni je Paly poslo pm smile.gif....zahvaljujem
Member
Jul 30 2008 07:19pm
[QUOTE=Dr_Feelgood,Wed, Jul 30 2008, 10:41am]nisu nacionalne države samo proračun, iako iz medija upravo to možemo zaključiti

uostalom bilo bi mi čudno da Slaven Bilić i njegovi momci glasuju u kneževini Monaco, uostalom ne znam ima li tamo uopće izbora, to je nekakva suvremena monarhija..[/QUOTE]

a gle, nek imaju 1 ili 2 u saboru, i to je to, pun mi je kufer toga šta upravo ti glasovi iz dijaspore nose prevagu i de facto odlučuju ko če bit mandatar za sastavljanje vlasti u hr. tamo u njemačkoj radi ko stoka na pokretnoj traci, plača porez njemcima, s vlastitim sinom i kčeri razgovara njemački a ne hrvatski, jer to oni ne žele ili neznaju, dođe na ljetovanje tu i onda lupeta nešto u stilu ovo bi trebalo ovako ono onako, i onda još može i glasat ko če bit kod nas na vlasti, pa ko tu koga jebe? onda muljaža s biračkim popisom, i eto čuda po ko zna koji put moj dragi sugrađanin ''najbrži prst hrvatskoga sabora'' uvjek ispadne gradonačelnik, neuništivi i nepobjedivi RADE IVAS, trebalo bi mu dodat još pridjev ''veličanstveni'', ili ''nepobjedivi'' ili ipak možda ''osvajač'', a šta če nam onda izbori, lipo stavimo njega za lokalnog feudalca i proglasimo tu titulu nasljednom tako da odma znamo ko če bit gradonačelnik iza njega. ovo ne govorim bez veze, nego je to tako bilo i bva do danas, mulja s glasovima mulja s biračkim popisom, a to sve skupa se događa svugdje u hr upravo zbog tog zakona da mogu glasat svi koji ne žive na prostoru RH.ukinimo republiku, proglasimo kraljevinu, županije gradove i opčine pretvorimo u feude, poništimo ustav i zakon jer če zakon bit ono šta kaže kralj i feudalci. uostalom u čemu je bit ako na vlast dođe netko ko nema večinsku potporu u zemlji kojom upravlja. institucija se zove vlada republike hrvatske, a ne vlada svih hrvata na planetu zemlja.[/QUOTE]

hahaha komika ...
Meni jedna stvar interesantna kod HDZ-ovaca..biraca...
Recimo tu na prostoru oko Zadra ljudi su se dosta napatili od rata, skabrnja,knin itd...
I Hdz je pomoga tim ljudima, ljudi su dobili kuce itd..
I bas san pita malo ljude ka zasto hdz..
I nebi virovali dobija san 90% odgovora '' HDZ sagradija kucu, moj glas njemu''
A i jos jedna stvar '' mater i caca rekli HDZ, ja glasa za HDZ''
Onda ima opet dosta ljudi koji su za HDZ , a kad ih pitas bize od toga ka sam vrag.. '' ja ? ma ne, nije bitno za koga san ja glasa''
HDZ je dobija najvise glasova u Zadru, (neznam je li cijela zupanija)
I vracam se ja iz Zg, a na srid grada plakat bice je ima 30 metara, stoji - HVALA..Zeludac mi se okrenija..
Onda lipo bivsi gradonacelnik Zadra, gospodin Kalmeta je sad ka eli Ministar, pa Ana Lovrin , takodjer bivsa gradonacelnica..
Otkad su oni gori ovdi se pocea neki kurac dogadjat..
STARI OVDI SE GRADI KA LUDO ... od pozdrava suncu,orgulja, nove stambene zgrade i to ih u godinu dignu po 5,dvorana,ceste, pizde materine...

Zakljucak: meni se sere kad vidin da se ovdi zapravo igra na ''daj pa ces dobit'' .. znaju oni koga triba pikirati..
Isto ka ona Kosorka, ona se ka okrenila prema zenama itd... ma boli nju kurac..
Opet je problem kod glasanja sto ima puno ljudi sto bi glasalo za HNS ili neku drugu stranku, al ce razmisljat na nacin ( ah oni ce ionako malo glasova dobit pa bolje da glasam za SDP da HDZ nebi dobija) .. to je isto retardirano..

Uzea san za primjer Zadar jer tu zivin i pratim malo dogadjanja.. sta ces, ljudima malo das i oni se ne bune vise, a oni ostali, a ko ih jebe,..
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll