Quote (bahamontik @ Jun 16 2010 12:35am)
da me vidis uzivo i prepao bi se vjeruj mi!! ali sam zato u dusi dobar! i ne zelim nikome zlo(osim crncima,zidovima,svin nearijevskim rasama,donjim kastama...muslimanima...)
je meštre!!! važno je bit dobar u duši !!!! jedino me malo zasmetalo ovaj popis ovih koje mrziš. pravi čovik koji je dobar u duši ne mrzi samo ove šta si ti nabroja. to je nekako pre malo!!!
aj da pokušam elaborirat. evo. ako mrziš crnce, židove sve koji nisu arijevci i muslimane onda ispada ustvari da su oni u povlaštenom položaju. jer stavljaš naglasak na niih a ostali - ništa.
to nije dobro!!! pravi ćovik triba mrzit SVE!!! bez iznimke!!! koji kurac bi tribali crnci, židovi , muslimani i ostali nearijevci imat povlašten položaj u odnosu na ostale? zašto bi ja njih triba mrzit više nego ostale? nemože to tako!!! ja mrzim sve jednako!!!! a prije svega najviše mrzim samog sebe!!! u ogledalu !!! ali i bez te naprave ! možda eventualno više nego šta mrzim sebe mrzim susjede!!! jebem im mater i oca, a usput im se u usta poserem!!! da vidiš koji su to kreteni i ti bi njih odma zamrzija!! aj nekako da pokušam ovo zaokružit. šta bi neki crnac triba imat bolji tretman od mog susjeda (u nozdrve se popišam istom!)? aj sad da nekako dam i neki epilog. ono, mislim, kako moš mrzit crnca a istovremeno ne mrzit vlastitog oca, mater, brata i sestru (susjede neću niti spominjat jeba im konj mater u 69 degutantih poza!!!!!)? daj to malo redefiniraj, eh. to je jednostavno rečeno prekratak popis.
p.s. o donjim kastama je svaka rasprava suvišna. radi se, jednostavno rečeno, o nižim oblicima života. to bi bila najkrča definicija koja zahvača tu skupinu.