d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Bye Bye D2
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,557.95
Jun 15 2010 06:35pm
Quote (Razakel @ Jun 15 2010 11:45pm)
di su oni lipi dani kad bi laga u srednjoj da san bolestan pa spojit 8 uri na dijabla bez prestanka (koji put pit i pišat)

bahamontiče ti si baš neki demon pripa san te se jebate

da me vidis uzivo i prepao bi se vjeruj mi!! ali sam zato u dusi dobar! i ne zelim nikome zlo(osim crncima,zidovima,svin nearijevskim rasama,donjim kastama...muslimanima...)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Jun 15 2010 06:36pm
Quote (bahamontik @ 16 Jun 2010 02:35)
da me vidis uzivo i prepao bi se vjeruj mi!! ali sam zato u dusi dobar! i ne zelim nikome zlo(osim crncima,zidovima,svin nearijevskim rasama,donjim kastama...muslimanima...)

ma ja mrzim rasiste, skoro ko šta mrzim židove xDD
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jun 16 2010 12:34am
Quote (Razakel @ Jun 15 2010 11:45pm)
di su oni lipi dani kad bi laga u srednjoj da san bolestan pa spojit 8 uri na dijabla bez prestanka (koji put pit i pišat)

bahamontiče ti si baš neki demon pripa san te se jebate

zvuči jebeno poznato, dešava mi se i danas iako je otišo d2 u kurac :/

Quote (P4jo @ Jun 15 2010 08:25pm)
igro sam taj d2pk par tjedana i dosadilo mi je , ima jos vise ovakvih kretena kao na pravom d2 
stvarno bi svakom preporucio bar probat igrat wow jer je puno zabavnije i nemoras stiskat 2-3 tipke kao u ostalim igrama da ubijes nekoga

to ti tako igras barba !
lijevo ww, desno tele i leap
xDD

pitaj zokia kako se igra sa 15 hotkeysa xDDD

vidit ću s tim d2pk šta će biti, ako ništa probat ću malo wowat na private serveru... nn plaćat
a to šta kažeš da nevalja, pretpostavljam da si igrao pubove i nisi joinao na nikakav pvp channel?

This post was edited by m4tej on Jun 16 2010 12:36am
Member
Gold: 41.72
Jun 16 2010 01:16am
Quote (m4tej @ Jun 16 2010 06:34am)
zvuči jebeno poznato, dešava mi se i danas iako je otišo d2 u kurac :/

to ti tako igras barba !
lijevo ww, desno tele i leap
xDD

pitaj zokia kako se igra sa 15 hotkeysa xDDD

vidit ću s tim d2pk šta će biti, ako ništa probat ću malo wowat na private serveru... nn plaćat
a to šta kažeš da nevalja, pretpostavljam da si igrao pubove i nisi joinao na nikakav pvp channel?

eh ofc jer je on v/t a ja barb koji nema sta vise bindat osim onog sta si naveo i boa
nisam reko da nevalja nego da mi d2 dosadi nakon par dana igranja i opet ga neigram par mjeseci lol
+ wow ti se bas neisplati igrat na pserveru
Member
Jun 16 2010 01:35am
Quote (P4jo @ Jun 16 2010 07:16am)
eh ofc jer je on v/t a ja barb koji nema sta vise bindat osim onog sta si naveo  i boa
nisam reko da nevalja nego da mi d2 dosadi nakon par dana igranja i opet ga neigram par mjeseci lol
+  wow ti se bas neisplati igrat na pserveru

zasto se ne isplati?
koja je razlika kad placas i kad je free?
meni tu nista jasno nije xDDD
Member
Gold: 41.72
Jun 16 2010 01:44am
Quote (m4tej @ Jun 16 2010 07:35am)
zasto se ne isplati?
koja je razlika kad placas i kad je free?
meni tu nista jasno nije xDDD

jer na privatnom je pun k toga buggano i ima po 100 ljudi i dosadi ti nakon 2 dana ^^
po 2 mjeseca 200 kuna nebi trebalo bit puno :P

This post was edited by P4jo on Jun 16 2010 01:46am
Member
Gold: 10,688.43
Jun 16 2010 01:57am
wow te ubiti ispadne 3 kune i 15 lipa dnevno. to ti je jedna kava iz aparata manje :)
Member
Jun 16 2010 03:55am
Quote (P4jo @ Jun 16 2010 07:44am)
jer na privatnom je pun k toga buggano  i ima po 100 ljudi i dosadi ti nakon 2 dana ^^
po 2 mjeseca 200 kuna nebi trebalo bit puno :P

ma ćemo vidit, nemam šta izgubit ^

Quote (The_Outsider @ Jun 16 2010 07:57am)
wow te ubiti ispadne 3 kune i 15 lipa dnevno. to ti je jedna kava iz aparata manje :)

will think about it !
Member
Gold: 8,707.00
Jun 16 2010 07:02am
Quote (bahamontik @ Jun 16 2010 12:35am)

je meštre!!! važno je bit dobar u duši !!!! jedino me malo zasmetalo ovaj popis ovih koje mrziš. pravi čovik koji je dobar u duši ne mrzi samo ove šta si ti nabroja. to je nekako pre malo!!!
aj da pokušam elaborirat. evo. ako mrziš crnce, židove sve koji nisu arijevci i muslimane onda ispada ustvari da su oni u povlaštenom položaju. jer stavljaš naglasak na niih a ostali - ništa.
to nije dobro!!! pravi ćovik triba mrzit SVE!!! bez iznimke!!! koji kurac bi tribali crnci, židovi , muslimani i ostali nearijevci imat povlašten položaj u odnosu na ostale? zašto bi ja njih triba mrzit više nego ostale? nemože to tako!!! ja mrzim sve jednako!!!! a prije svega najviše mrzim samog sebe!!! u ogledalu !!! ali i bez te naprave ! možda eventualno više nego šta mrzim sebe mrzim susjede!!! jebem im mater i oca, a usput im se u usta poserem!!! da vidiš koji su to kreteni i ti bi njih odma zamrzija!! aj nekako da pokušam ovo zaokružit. šta bi neki crnac triba imat bolji tretman od mog susjeda (u nozdrve se popišam istom!)? aj sad da nekako dam i neki epilog. ono, mislim, kako moš mrzit crnca a istovremeno ne mrzit vlastitog oca, mater, brata i sestru (susjede neću niti spominjat jeba im konj mater u 69 degutantih poza!!!!!)? daj to malo redefiniraj, eh. to je jednostavno rečeno prekratak popis.

p.s. o donjim kastama je svaka rasprava suvišna. radi se, jednostavno rečeno, o nižim oblicima života. to bi bila najkrča definicija koja zahvača tu skupinu.
Member
Gold: 7,557.95
Jun 16 2010 07:30am
Quote (Dr_Feelgood @ Jun 16 2010 01:02pm)
je meštre!!! važno je bit dobar u duši !!!! jedino me malo zasmetalo ovaj popis ovih koje mrziš. pravi čovik koji je dobar u duši ne mrzi samo ove šta si ti nabroja. to je nekako pre malo!!!
aj da pokušam elaborirat. evo. ako mrziš crnce, židove sve koji nisu arijevci i muslimane onda ispada ustvari da su oni u povlaštenom položaju. jer stavljaš naglasak na niih a ostali - ništa.
to nije dobro!!! pravi ćovik triba mrzit SVE!!! bez iznimke!!! koji kurac bi tribali crnci, židovi , muslimani i ostali nearijevci imat povlašten položaj u odnosu na ostale? zašto bi ja njih triba mrzit više nego ostale? nemože to tako!!! ja mrzim sve jednako!!!! a prije svega najviše mrzim samog sebe!!! u ogledalu !!! ali i bez te naprave ! možda eventualno više nego šta mrzim sebe mrzim susjede!!! jebem im mater i oca, a usput im se u usta poserem!!! da vidiš koji su to kreteni i ti bi njih odma zamrzija!! aj nekako da pokušam ovo zaokružit. šta bi neki crnac triba imat bolji tretman od mog susjeda (u nozdrve se popišam istom!)? aj sad da nekako dam i neki epilog. ono, mislim, kako moš mrzit crnca a istovremeno ne mrzit vlastitog oca, mater, brata i sestru (susjede neću niti spominjat jeba im konj mater u 69 degutantih poza!!!!!)? daj to malo redefiniraj, eh. to je jednostavno rečeno prekratak popis.

p.s. o donjim kastama je svaka rasprava suvišna. radi se, jednostavno rečeno, o nižim oblicima života. to bi bila najkrča definicija koja zahvača tu skupinu.

http://www.youtube.com/watch?v=EJAOuUwVCAY

nama ovdje prodajes ovakve price a u Srbiji skroz drugo jelda?? koji si ti dvostruki spijun!!
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll