Quote (MeLxGibSoN @ Sat, May 23 2009, 11:19pm)
Heh, zasad mi je najjača Nekra sa lvl 54 (malo sam ga zapostavio al stić ću do 99 keve mi). Umes Lament, Wall Of the Eyeless, armor iz najjačeg nekrićevog seta sa AC 800. Unique rukavice kaj dižu manu za 40%. Unique amulet +1 to all skills. Rites of Passage - Demonhide boots iz nekog seta. Drugog se ne sjećam, osim da imam gro čarmova i da sam dizo strenght do 100 da bi mogo koristit armor, a kasnije sve na manu.
Heh, za one koji neznaju. Iron Maiden + Blood Golem - kombo koji će vas učinit gotovo neuništivim na Hellu ( ali ne apsolutno neuništivim ).
Od jačih ličina imam i Ašašinu level 38 al sam počeo igrat s novom kojoj nabrijavam samo Burst of Speed i Claw Skill (ono kaj diže atak rating i dmg).Da vidite kako mala juri e (a oba skila su tek level 10). +jedan kobra strike da nebi bilo nismo znali
Kasnije sve na manu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mudar potez decko.
o gospode!!!! kako me ovo nasmije uvijek!!!! a da mi je znat koji su to gro charmovi jos sta ima...koja je to gosu oprema! vjerovatno ima warcries skillere na necrou ili cold skillere na fore sorci! ako uopce ima koji skiller!