d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Netko Voljan Malo Prevoditi? > Besplatno Naravno - Tema: Guilds
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 169.00
May 3 2009 11:51am
Quote (Brane @ Sun, May 3 2009, 05:50pm)
Mogu sad postat MOD :))))?!?!

Brane sto si ti u dclone huntersima a nisi clona vidio :P
Member
Gold: 790.99
May 3 2009 11:53am
Quote (OnlyInMemories @ Sun, May 3 2009, 05:51pm)
Brane sto si ti u dclone huntersima a nisi clona vidio :P

baš zato sam se pridružio da vidim jednog :) ali neman sad instaliran d2
Retired Moderator
Gold: 1,355.27
Trader: Trusted
May 3 2009 11:54am
Quote (Brane @ Sun, 3 May 2009, 19:50)
Mogu sad postat MOD :))))?!?!

Naravno, samo ponovi postupak još jedno 100 puta i bit ćeš prvi na listi čekanja (odostraga naravno) :D
Member
Gold: 790.99
May 3 2009 12:05pm
Quote (PalysFort @ Sun, May 3 2009, 05:54pm)
Naravno, samo ponovi postupak još jedno 100 puta i bit ćeš prvi na listi čekanja (odostraga naravno) :D

zezam se

evo ovaj dio :

Q: Why is this stuff so expensive? Why is there a base member limit?
A: Guilds are meant to be a priveledge to those that are willing to pay for them. Having a high price means that the people that purchase them will probably take them more seriously. Having a base member limit that you can expand is to allow guilds to be selective in who they allow to join their guild. Furthermore, if guilds charge people to enter their guild, the member will likely be better behaved than if they had nothing to lose.

ja sam ga preveo ovako:
Q: Zašto je ovo tako skupo?Zašto je osnovni broj članova ograničen?
A: Jer je NJAGUAR ŠKRT ko BEEEEP J***A *************** ***************** ************************* ******************** PAS ********************************************* DA MU *******************************************..

a evo ti sad fino ovako:

Q: Zašto je ovo ovako skupo? Zašto je standardni broj članova ograničen?
A:Udruge su privilegije za one koje ih žele plaćati.Visoka cijena čini ljude koji ih kupuju da ih shvaćaju ozbiljno.Ograničenje standardnog broja članova koji možete proširiti čini ljude izbirljivijima kod primanja novih članova.Štoviše,ako udruge naplaćivaju ulazak,član će se vjerovatno bolje ponašati nego kad nema ništa izgubiti.

This post was edited by Brane on May 3 2009 12:05pm
Member
Gold: 6,821.00
May 3 2009 12:31pm
Evo veći dio je sredjen.. jedan dio sam preveo, a vidim da ima branetov prijevod zadnji pa to mozes izmijenit. Stavio sam razmake itd. ak valja valja :P
Svaka čast za prijevod Branko :) neki ljudi piju vikendom :P

Često postavljana pitanja o udruzi
Jezik: English
Preveo:Brane

P: Što je d2jsp udruga i zašto bih se želio pridružiti jednoj?
O: D2jsp udruga je način da napraviš svoj zajednički klub, klan ili udrugu za sebe i svoje prijatelje. Svaki član udruge dobija oznaku pokraj svojih postova, privatnih poruka i svog profila. Udruge su namijenjene raznim stvarima, kao što je trgovanje, znajuć da se svakome u udruzi može vjerovati. Budite kreativni!

P: Kako mogu napraviti udrugu i koja je cijena?
A: Idite do glavnog popisa udruga, na dnu stranice. Kliknite na veliki podebljani link koji vidite. Pravljenje udruge morate platiti 2500 fg.

P: Kako se mogu pridružiti nekoj udruzi? Kako mogu učlaniti ljude u svoju udrugu?
O: Kliknite Moja udruga da biste vidjeli popis udruga (ili kliknite moja udruga, onda na popis udruga gore lijevo ako ste već u nekoj udruzi), te izaberite udrugu kojoj se želite pridružiti. Kliknite ime te udruge da biste došli do popisa članova. Lijevo na dnu stranice će biti link: "Kliknite ovdje da biste zatražili primanje u udrugu". Kliknite ga kako biste zatražili primanje u udrugu. Kad to napravite, morate čekati vlasnika udruge da prihvati vaš zahtjev. Primjetite, neke udruge ne dopuštaju novim članovima da šalju zahtjeve za članstvo i takve udruge neće imati link.

Q: Koje mogučnosti su dostupne vlasnicima udruga?
A: Evo sažet popis trenutnih mogučnosti (Upozoronje: ovaj popis je možda zastarjeo!)

* Popis članova udruge (Besplatno!)
* Oznaka udruge (Besplatno!)
* Upravljanje udrugom (Besplatno!)
* Upravljanje članovima/rangom/pravima (Besplatno!)
* Mogučnost kupovanja dodatnih članskih mjesta
* Mogučnost kupovanja dodatnih članskih rangova
* Javna povelja udruge
* Okvir za bilješke udruge za notifikacije i mini-brbljanje.
* Kanal za IRC razgovor na irc.d2jsp.org serveru (Cijena: 1000fg, za detalje kontaktirati njaguar)
* Mogučnost kupovanja avatara udruge
* Mogučnost kupovanja opisa udruge
* Zapisi udruge (Besplatno!)

Q: Koje se mogučnosti planiraju za d2jsp udruge?
A: U planu su mnoge mogučnosti. Više informacija će biti postano kad mogučnosti budu gotove.

Q: Što je javna povelja udruge?
A: Javna povelja udruge je kratak sažetak o onome što je tvoja udruga i čemu služi. Obično je to opći pregled pravila, politike i/ili stvari koje su potrebne da bi se netko pridružio udruzi. To je javna poruka, koja informira potencijalne članove o onome što se od njih očekuje da bi postali član.

Q: Zašto je ovo tako skupo? Zašto je osnovni broj članova ograničen?
A: Udruge su osmišljene kao privilegija onima koji su spremni platiti za njih. Članovi koji su spremni platiti visoku cijenu, vjerojatno će se ozbiljnije odnositi prema tome. Ograničen broj članskih mjesta u udruzi pomaže u selekciji članova koje se želi primiti u udrugu. Nadalje, ako udruga bira članove, vjerojatnije će se isti ti ozbiljnije odnosit prema udruzi, nego ako nemaju što izgubiti.

Q: Koja je politika ponašanja u udruzi?
A: Morate poštovati pravila d2jsp-a, isto kao i prije. Administracija ima pravo preimenovati ili zatvoriti/izbrisati bilo koju udrugu iz bilo kojeg ili bez ikakvog razloga.

Q: Kako mogu prihvatiti/odbiti članove koji se žele pridružiti mojoj udruzi?
A: Prvo, morate biti vlasnik udruge ili imati pravo prihvaćanja/odbijanja članova priloženo uz vaš rang.
Zatim idite do stranice MOJA UDRUGA i na dnu će biti popis korisnika na čekanju. Označite kvadratiće i kliknite odgovarajuću tipku na dnu liste čekanja.

Q: Kako mogu izbaciti/urediti članove koji su već u udruzi?
A: Prvo, morate biti vlasnik udruge ili imati pravo izbacivanja članova priloženo uz vaš rang.
Zatim idite do stranice MOJA UDRUGA i na vrhu će biti lista članova. Označite kvadratiće i kliknite odgovarajuću tipku na dnu popisa članova.

Q: Kako mogu mijenjati rang članova u svojoj udruzi?
A: Prvo, morate biti vlasnik udruge ili imati pravu uređivanja članova priloženo uz vaš rang.
Kliknite Edit Member icon na vašoj Moja udruga stranici, koja će vas odvesti u okvir za uređivanje članova. Ovdje možete izabrati koji rang želite da bude prilože određenom članu.

Q: Kako mogu urediti povelju udruge?
A: Prvo, morate biti vlasnik udruge ili imati pravo uređivanja povelje udruge priloženo uz vaš rang, i imati kupljenu povelju udruge.
Kliknite na vidi povelju udruge sa moja udruga stranice, ili sa stranice popisa udruge. Na vrhu stranice povelje udruge će biti ime udruge i povelja: sa [Edit] linkom iza. Kliknite ovaj link da biste došli do stranice za uređivanje povelje.

Q: Mogu li prenijeti vlasništvo udruge na nekoga drugog?
A: Možete. Ako ste vlasnik udruge i želite odustati i prenjeti vaš guild na nekoga drugog ja ću to učiniti za vas za 1000 fg. Kontaktirajte mediatora za više informacija i pomoć, budući da ovaj proces nije automatski. Primjetite da IRC nije uključen u prenošenje udruge.

Q: Mogu li promijeniti ime udruge?
A: Možete. Ako ste tek napravili udrugu i napravili malu grešku u pisanju, ja ću je ispraviti za vas ako me kontaktirate u roku od 24 sata od stvaranja udruge. Ako je prošlo više od 24 sata, za promjenu imena morat ćete platiti 1000 fg. Ako ste nedavno promijenili vlasništvo (vidi gore) i želite promijeniti ime, stajat će vas samo 500 fg. Primjetite da IRC nije uključen u promjenu imena udruge.

Q: ŠTo je Okvir za bilješke udruge?
A: To je QUICK CHATBOX koji možete kupiti za svoju udrugu. Omogućava vašim članovima brzo međusobno komuniciranje. Trenutni najveći broj prijava koje će spremiti je 25, poslije toga, počinje brisati sve starije prijave od te vrijednosti.

Q: Što je avatar udruge?
A: Avatar udruge je avatar koji se vidi na glavnom popisu udruga. Svoj avatar možete koristiti ovdje i to bilo koji avatar koji želite, možete ga kupiti tako da idete do Moja udruga, te kliknete na Kupi mjesto za avatar udruge.

Q: Što je opis udruge?
A: Opis udruge je sažeti opis koji se vidi ispod imena udruge na popisu udruga. Da biste kupili opis udruge idite do MOJA UDRUGA, te kliknite na Kupi mjesto za opis udruge. Za promjenu opisa, idite na postavke udruge.

Q: Što su zapisi udruge?
A: U zapisima udruge možete vidjeti što se događa u vašoj udruzi, tko je otišao, tko se pridružio, tko se želio pridružiti, tko je što kupio, itd.

Q: Što su bodovi udruge i kako ih mogu dobiti?
A: Bod udruge je nešto što se dobije igranjem Ladder Slasher-a. Kada dosegnete level 71 možete pokušati Master Quest i dobiti određeni broj bodova ovisno o klasi lika s kojim si prošao. Više informacija ovdje: http://ladderslasher.d2jsp.org/index.php?g=1#FAQ

This post was edited by sid_hr on May 3 2009 12:32pm
Retired Moderator
May 3 2009 12:37pm
Hvala sid na dodatku ;)
Printam upravo obje verzije pa ću napraviti usporedni test - malo je ipak lakše mi nekako na papiru (stara garda :D )

This post was edited by PalysFort on May 3 2009 12:37pm
Retired Moderator
May 3 2009 01:53pm
Eto završeno :D
Ako netko vidi grešku, misli da bi trebalo nešto drugačije formulirati ili slično - više je nego dobrodošao da se javi, bilo ovdje, bilo putem PM-a.
Member
Gold: 15.50
May 3 2009 04:26pm
Quote (PalysFort @ Sun, May 3 2009, 08:53am)
Eto završeno :D
Ako netko vidi grešku, misli da bi trebalo nešto drugačije formulirati ili slično - više je nego dobrodošao da se javi, bilo ovdje, bilo putem PM-a.

gieb fgs,T_T hahaž

/e : nas aapero je izgubia trusted tag,samo sta je bija ''inactive'' tocnije,aktivan je bio svaki dan,kao to nije dovoljno...on je jedan od rjetkih sta nije doniro da postane medi...

NJAGUAR MAFIJA !!!

This post was edited by Angie on May 3 2009 04:28pm
Banned
Gold: 56.00
Warn: 30%
May 4 2009 09:04am
Morem i ja prevest ako je sto ostalo, nije krevet
Retired Moderator
May 4 2009 11:12pm
Quote (K3nn0th @ Mon, 4 May 2009, 17:04)
Morem i ja prevest ako je sto ostalo, nije krevet

Hvala na ponudi, zasad nema.
No i dalje stoji poziv za one koji koriste Hrvatski, a i za one koji ga ne koriste a imaju volje, da se malo pročeprka i vidi ima li načina da se bilo koji već prevedeni dio poboljša ;)
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll