d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Lol Kennoth > Haha Xd
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8,707.00
Mar 29 2009 12:05pm
Quote (Kennoth @ Sat, Mar 28 2009, 02:10am)
Ne mislim vremenski nego ti gledas a ja postam, a ono gore sam samo odgovorio onom liku al ajd. Ja inace ne reportam nikoga jer me totalno boli kurac, al osim toga vise i nemogu (warn). Jeste, spamam priznajem, ali di spamam? Ne spamam na trade forumima, ni na SA, ni na general helpu, spamam na general chatu i prije na user blogs tamo di se sa ljudima mos zajebavat (vecinom) bez da mi tu nest pametuju. Ma jebes ti warn, da je meni stalo do forum golda i do warna, ja ne bi radio stvari sto radim, ali budem ljut kad se logiram na forum sa 10% vise, a u zadnje vrijeme mi ni nece rec zasto, sto si mogo vidjet i u zadnjem mom topicu dole.

Takodjer, neznam dal si primjetio, ali ja sve manje i manje postam na hr subu jer 90% ljudi organski ne podnosim. Ostavim tu i tamo neki komentar i to je to.

aj, kenny ne seri, fališ nam tu, tu spamaj!!!!
i ovo oko nepodnošenja - pa šta s time, ne podnosim ja sam sebe pa opet nekako živim sam sa sobom, hahaha, šta bi ti htio ne stanovat u vlastitoj koži?
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Mar 29 2009 05:14pm
Quote (Dr_Feelgood @ Sun, Mar 29 2009, 07:05pm)
aj, kenny ne seri, fališ nam tu, tu spamaj!!!!
i ovo oko nepodnošenja - pa šta s time, ne podnosim ja sam sebe pa opet nekako živim sam sa sobom, hahaha, šta bi ti htio ne stanovat u vlastitoj koži?

Hehe

Nekako mislim da necu vise ikad igrat d2, cekam d3

Razmisljam nekom dat accove pa nek radi sta oce, na pamet mi padaju npr softy i kulen, dao bi ivanu (mislim na kaziklu-a) ali on je reko da ce mozda opet igrat kad izadje novi patch

This post was edited by Kennoth on Mar 29 2009 05:15pm
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll