Quote (OnlyInMemories @ Sun, Mar 22 2009, 01:44am)
Ja streban ???
Idiote maloumni cuo si za MIOC , e pa u tu skolu idem , znaci Matematika , Fizika , Kemija , Informatika su glavni predmeti i sad ti reci da ja strebam ??? Evo ako neznas svi ti mogu potvrditi da se to nemoze strebat da se to logicki mora shvatiti i zato je zasluzna inteligencija a za par elemenata gramatike stranog jezika sluzi strebanje !
Engleski znam pricati i cisto me boli kurac za sve prezente perfekte continouse i te slicne gluposti , uz to imam ucit i latinsku gramatiku a to nezelim uciti jer smatram da je latinski mrtav jezik i da ga netrebam znat a engleskoga znam i vise nego dovoljno !
Sad se ti pravi pametan , reci sad da je tvoja skola bolja od moje i da si pametniji od mene , samo se i dalje sramoti!Takoder ako cemo se vec pravit pametni reci mi jesi ikad bio na kojem natjecanju jesi ikad ista osvojio ? Ja imam pun kurac nagrada iz programiranja gdje je jedan zadatak teze shvatiti nego cijeli engleski jezik!
Meni se nasao pametovat ...
p.s . na tvoju zadnju recenicu da hocu li daleko dogurati ?
dogurat cu vise nego ti jer ja radim od prvoga srednje, i takoder imam direktan upis na faks i prosjek ocjena dovoljan za skolsku stipendiju ...
Quote (OnlyInMemories @ Sun, Mar 22 2009, 01:22am)
Znas nemoj se pravit pametan jer nisi pametan , jezici su glupost za nauciti i cisto me boli kurac za njih jer za njih nije potrebna pamet vec strebanje... ocito da je tvoja inteligencija jos jednom zakazala pa si se pribacija na strebanje...
e da i ucini nam uslugu odi na eng forum ili neki drugi strani forum ode vise nemoj dolazit ^^
Mislim da je ocito ko je prvi poceo prodavat zjake. Ja tebe ne poznajem osobno, pa nemogu znati koliko si pametan, osim po tvojim postupcima i pisanju po forumu, a prema tome moja prosudba bi bila vrlo niska.
Dobro, ide ti informatika, sta sad hoces, medalju? Svi su dobri u nekim stvarima, tako i ja, a jedan od njih je engleski, koji kao i ostale strane jezike, konstantno omalozavas jer neznas gramatiku i vremena. E pa potrudi se da naucis i bit ce ti neke stvari jasnije, a ne odmahivati rukom i reci 'meni to ne treba'.
Djaba tebi sve te skole, cak i fakultet ako ne budes na kraju skolovanja mogao naci posao. Ne govorim da neces, ali ta mogucnost uvijek postoji, barem ne u svojoj struci.
Takodjer, moja i tvoja skola su potpuno razlicite, pa se nemogu usporedjivati, jer ja ucim druge stvari poput gospodarstva, poduzetnistva, dionicarstva, knjigovodstva i sl. jer sam tako odabrao, i vjerojatno TEBI ne idu ti predmeti kao sto meni ne ide latinski, ili neki tamo tvoji ostali predmeti.