d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Evo Indy Za Koju Godinu...
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Mar 21 2009 04:56pm
Quote (nesius @ Thu, Mar 19 2009, 03:33am)
http://img8.imageshack.us/img8/1368/lolnicepicl.jpg

keni sa curom... rofl.gif

Reported for acquiring personal photo.
Member
Gold: 169.00
Mar 21 2009 04:58pm
Quote (Kennoth @ Sat, Mar 21 2009, 10:56pm)
Reported for acquiring personal photo.

Fail ?
Banned
Mar 21 2009 05:11pm
Quote (OnlyInMemories @ Sat, Mar 21 2009, 11:58pm)
Fail ?

Reported for not providing the aforementioned fail.

This post was edited by Kennoth on Mar 21 2009 05:11pm
Member
Mar 21 2009 05:17pm
Quote (Kennoth @ Sat, Mar 21 2009, 11:11pm)
Reported for not providing the aforementioned fail.

U fail when u was born
Banned
Mar 21 2009 06:13pm
Quote (OnlyInMemories @ Sun, Mar 22 2009, 12:17am)
U failed when u were born

Allow me to correct your grammar mistakes that would be classified as: fail.
Member
Mar 21 2009 06:22pm
Quote (Kennoth @ Sun, Mar 22 2009, 12:13am)
Allow me to correct your grammar mistakes that would be classified as: fail.

Znas nemoj se pravit pametan jer nisi pametan , jezici su glupost za nauciti i cisto me boli kurac za njih jer za njih nije potrebna pamet vec strebanje... ocito da je tvoja inteligencija jos jednom zakazala pa si se pribacija na strebanje...

e da i ucini nam uslugu odi na eng forum ili neki drugi strani forum ode vise nemoj dolazit ^^
Banned
Mar 21 2009 06:27pm
Quote (OnlyInMemories @ Sun, Mar 22 2009, 01:22am)
Znas nemoj se pravit pametan jer nisi pametan , jezici su glupost za nauciti i cisto me boli kurac za njih jer za njih nije potrebna pamet vec strebanje... ocito da je tvoja inteligencija jos jednom zakazala pa si se pribacija na strebanje...

e da i ucini nam uslugu odi na eng forum ili neki drugi strani forum ode vise nemoj dolazit ^^

Hahaha koji zatucani kreten. Samo cu ti reci da ja engleski ne ucim i uvijek sam ga znao savrseno, a to sto ti moras strebati po cijele dane da se izvuces sa dvojkom to nije moj problem.

Moja inteligencija zakazala? To kazes svakome ispred koga si ostao glup? 'Ne, nisam ja, ti si, ilitiga, moj tata je jaci od tvog'.

Daleko ces dogurati u zivotu s 'jezici su glupost za nauciti i cisto me boli kurac za njih', bravo samo tako nastavi, siguran sam da te slijedi svjetla buducnost u gradskoj cistoci.

This post was edited by Kennoth on Mar 21 2009 06:27pm
Member
Mar 21 2009 06:44pm
Quote (Kennoth @ Sun, Mar 22 2009, 12:27am)
Hahaha koji zatucani kreten. Samo cu ti reci da ja engleski ne ucim i uvijek sam ga znao savrseno, a to sto ti moras strebati po cijele dane da se izvuces sa dvojkom to nije moj problem.

Moja inteligencija zakazala? To kazes svakome ispred koga si ostao glup? 'Ne, nisam ja, ti si, ilitiga, moj tata je jaci od tvog'.

Daleko ces dogurati u zivotu s 'jezici su glupost za nauciti i cisto me boli kurac za njih', bravo samo tako nastavi, siguran sam da te slijedi svjetla buducnost u gradskoj cistoci.

Ja streban ???
Idiote maloumni cuo si za MIOC , e pa u tu skolu idem , znaci Matematika , Fizika , Kemija , Informatika su glavni predmeti i sad ti reci da ja strebam ??? Evo ako neznas svi ti mogu potvrditi da se to nemoze strebat da se to logicki mora shvatiti i zato je zasluzna inteligencija a za par elemenata gramatike stranog jezika sluzi strebanje !
Engleski znam pricati i cisto me boli kurac za sve prezente perfekte continouse i te slicne gluposti , uz to imam ucit i latinsku gramatiku a to nezelim uciti jer smatram da je latinski mrtav jezik i da ga netrebam znat a engleskoga znam i vise nego dovoljno !
Sad se ti pravi pametan , reci sad da je tvoja skola bolja od moje i da si pametniji od mene , samo se i dalje sramoti!
Takoder ako cemo se vec pravit pametni reci mi jesi ikad bio na kojem natjecanju jesi ikad ista osvojio ? Ja imam pun kurac nagrada iz programiranja gdje je jedan zadatak teze shvatiti nego cijeli engleski jezik!

Meni se nasao pametovat ...

p.s . na tvoju zadnju recenicu da hocu li daleko dogurati ?
dogurat cu vise nego ti jer ja radim od prvoga srednje, i takoder imam direktan upis na faks i prosjek ocjena dovoljan za skolsku stipendiju ...

This post was edited by OnlyInMemories on Mar 21 2009 06:45pm
Banned
Mar 21 2009 06:52pm
Quote (OnlyInMemories @ Sun, Mar 22 2009, 01:44am)
Ja streban ???
Idiote maloumni cuo si za MIOC , e pa u tu skolu idem , znaci Matematika , Fizika , Kemija , Informatika su glavni predmeti i sad ti reci da ja strebam ??? Evo ako neznas svi ti mogu potvrditi da se to nemoze strebat da se to logicki mora shvatiti i zato je zasluzna inteligencija a za par elemenata gramatike stranog jezika sluzi strebanje !
Engleski znam pricati i cisto me boli kurac za sve prezente perfekte continouse i te slicne gluposti , uz to imam ucit i latinsku gramatiku a to nezelim uciti jer smatram da je latinski mrtav jezik i da ga netrebam znat a engleskoga znam i vise nego dovoljno !
Sad se ti pravi pametan , reci sad da je tvoja skola bolja od moje i da si pametniji od mene , samo se i dalje sramoti!Takoder ako cemo se vec pravit pametni reci mi jesi ikad bio na kojem natjecanju jesi ikad ista osvojio ? Ja imam pun kurac nagrada iz programiranja gdje je jedan zadatak teze shvatiti nego cijeli engleski jezik!

Meni se nasao pametovat ...

p.s . na tvoju zadnju recenicu da hocu li daleko dogurati ?
dogurat cu vise nego ti jer ja radim od prvoga srednje, i takoder imam direktan upis na faks i prosjek ocjena dovoljan za skolsku stipendiju ...

Quote (OnlyInMemories @ Sun, Mar 22 2009, 01:22am)

Mislim da je ocito ko je prvi poceo prodavat zjake. Ja tebe ne poznajem osobno, pa nemogu znati koliko si pametan, osim po tvojim postupcima i pisanju po forumu, a prema tome moja prosudba bi bila vrlo niska.

Dobro, ide ti informatika, sta sad hoces, medalju? Svi su dobri u nekim stvarima, tako i ja, a jedan od njih je engleski, koji kao i ostale strane jezike, konstantno omalozavas jer neznas gramatiku i vremena. E pa potrudi se da naucis i bit ce ti neke stvari jasnije, a ne odmahivati rukom i reci 'meni to ne treba'.

Djaba tebi sve te skole, cak i fakultet ako ne budes na kraju skolovanja mogao naci posao. Ne govorim da neces, ali ta mogucnost uvijek postoji, barem ne u svojoj struci.

Takodjer, moja i tvoja skola su potpuno razlicite, pa se nemogu usporedjivati, jer ja ucim druge stvari poput gospodarstva, poduzetnistva, dionicarstva, knjigovodstva i sl. jer sam tako odabrao, i vjerojatno TEBI ne idu ti predmeti kao sto meni ne ide latinski, ili neki tamo tvoji ostali predmeti.
Member
Mar 21 2009 07:01pm
Quote (Kennoth @ Sun, Mar 22 2009, 12:52am)
Mislim da je ocito ko je prvi poceo prodavat zjake. Ja tebe ne poznajem osobno, pa nemogu znati koliko si pametan, osim po tvojim postupcima i pisanju po forumu, a prema tome moja prosudba bi bila vrlo niska.

Dobro, ide ti informatika, sta sad hoces, medalju? Svi su dobri u nekim stvarima, tako i ja, a jedan od njih je engleski, koji kao i ostale strane jezike, konstantno omalozavas jer neznas gramatiku i vremena. E pa potrudi se da naucis i bit ce ti neke stvari jasnije, a ne odmahivati rukom i reci 'meni to ne treba'.

Djaba tebi sve te skole, cak i fakultet ako ne budes na kraju skolovanja mogao naci posao. Ne govorim da neces, ali ta mogucnost uvijek postoji, barem ne u svojoj struci.

Takodjer, moja i tvoja skola su potpuno razlicite, pa se nemogu usporedjivati, jer ja ucim druge stvari poput gospodarstva, poduzetnistva, dionicarstva, knjigovodstva i sl. jer sam tako odabrao, i vjerojatno TEBI ne idu ti predmeti kao sto meni ne ide latinski, ili neki tamo tvoji ostali predmeti.

50 % ljudi me poznaje na ovom forumu i oni mogu sve to potvrditi.
Gramatiku Engleskoga nemoram uciti jer je znam , znam ga pricati odlicno , znam i gramatiku al u nekim situacijama napises glupost i cisto ti je svejedno jer si to napisa na hrpi pixela i na nekom forumu , nije nista vazno da bih pazio ...
A sto se tice tvoga gospodarstva poduzetnistva , dionicarstva, knjigovodstva i sl. sto mislis tko radi sve te komplicirane programe u kojima ce te vi raditi sve te elemente ( osim gospodarstva koji nije vrijedan spomena )
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll