d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Zeitgeist Movie > Nesto Gleda
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,557.95
Jan 25 2009 04:54am
Quote (Dr_Feelgood @ Sun, Jan 25 2009, 03:43am)
ma znaš šta ti bahamontiče!!!!

ustvari je još gore nego šta  je prikazano tamo.
no, to nije sve, izgleda da če bit još gore. dolazi novi feudalizam!!!!!
od uskoro pa nadalje ste kmetovi od zaba, privredne, splitske, ht, iskon i još nekih kojima čete plačat reket.
i naravno, moči čete zarađivat kod sumnjivih poslodovaca....a jedan od najsumnjivijih je Država.

ja uopce ne mislim da je drugacije! robovi smo i dan danas! ako to tako zelis nazvat! neko to zove i strukutura drustva,jesi znao to?? ja bih radije da je ovako nego da je anarhizam...koliko god mi svi naginjali anarhizmu mislim da je ipak ovako bolje!! drago je meni sta ima drzava,banaka i ht-a...drago mi je da ima policije i drugih institucija...vi kako zelite!! ako je to nekome preskupo?? preseli se u Somaliju ili Sudan...tamo vam je super,anarhija po vasem gustu pretpostavljam! samo si nabavite kalaš i pripremite se na dan bez pahuljica i mljeka ujutro! ps. nemate internet tamo pa ne morate plačat nikome!!
Member
Gold: 99.08
Warn: 10%
Jan 25 2009 08:44am
Quote (bahamontik @ Sun, Jan 25 2009, 10:54am)
ja uopce ne mislim da je drugacije! robovi smo i dan danas! ako to tako zelis nazvat! neko to zove i strukutura drustva,jesi znao to?? ja bih radije da je ovako nego da je anarhizam...koliko god mi svi naginjali anarhizmu mislim da je ipak ovako bolje!! drago je meni sta ima drzava,banaka i ht-a...drago mi je da ima policije i drugih institucija...vi kako zelite!! ako je to nekome preskupo?? preseli se u Somaliju ili Sudan...tamo vam je super,anarhija po vasem gustu pretpostavljam! samo si nabavite kalaš i pripremite se na dan bez pahuljica i mljeka ujutro! ps. nemate internet tamo pa ne morate plačat nikome!!

da pahuljice i mliko , asu prelud si nije za tebe pahuljice i mliko za tebe su unučuči ujutro najranije biggrin.gif
Member
Gold: 8,707.00
Jan 26 2009 01:34pm
Quote (bahamontik @ Sun, Jan 25 2009, 10:54am)

šta si se oma užga?
nisan ja napada državu ka instituciju niti se bavin podrivanjem poretka. samo ti oču reč da ovi šta mislimo da oni vladaju i kroje sudbinu svima nama ustvari nisu glavni igrači. glavni igrači ne stanuju u ovoj državi, barem ne za stalno, možda tu i tamo neki od njih dođe poist botnicu ispo peke i to je to. kapu nam kroje oni koji su navedeni u filmu, oni bankari i uglavnom face šta kontroliraju novac i njegove tokove. za njih nemoš glasat na izborima, oni su tu još od prije kad uopče nije bilo izbora. oni če tu ostat i dalje bez obzira za koga se glasovalo. oni su svjetska financijska vlada. funkciju su nasljedili i namjeravaju je ostavit u nasljedstvo! mene samo brine šta su koji kurac baš sad montirali ovu krizu. serem samo radi toga za ostalo me nije brige....
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll