Quote (Kennoth @ Sat, Jan 10 2009, 10:01pm)
Dobio je jer jede govna di god stigne. Sta to ima s tobom koliko postova imam, nesto ti znaci u zivotu? Oce ti pruzit satisfakciju ako me pobijedis u igrici? Dobit ces dusevni mir? Nemoze me manje bolit kurac i za tebe i za tvoje likove. Bolji si priznajem, ako ti nesto to znaci u tvom zivotu, mora da cs bit sretan danima jer si bolji od nekog u jednoj igri zar ne?
Nije ni cudo da te edelwolf scamo, iako ja ne bi scamo cak ni tebe, ak si mu iso na kurac ko sto ides meni, potpuno ga razumijem
Sad odjebi
da znam da sam bolji
i sa svojim 7-8 ppd sam bolji
a ti moras shvatit da tvoji PPD:
1. smetaju svim ljudima na subu
2. nemaju nikakve koristi nego samo prave pola ljudi ovdje zivcanim jer ni1 topic nije nicemu nego za srat i za +1
3. te ne cine boljim, pametnijim niti vecom fotom...dapace ispadas glup sa svojim primitivnim sranjima tipo svojih avanturi premo PMsa ....
btw ja bi na tvom mjestu zavezo jezik da pricam sa nekim ko ima iskustva u d2 vise od mene, ko je bolji od mene, i ko je duze tu od mene, i za koga znam da je u pravu
mozda ispadam debilan pred nekima al vecina vas me nezna IRL.... ja cu vam rec sta mislim tipa ovom Napeu
have a nice day....(al zivot nadji prvo to je na prvom mjestu)
btw sta si htio rec onim ocjenama...koga kome puca kurac kakve su ti ocjene?
brijem da je tvojih 10% za spam?