d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Hahaha Koji Seljak Xd
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,557.95
Jan 10 2009 01:32pm
Quote (m4tej @ Sat, Jan 10 2009, 07:22pm)
sa onim emo sranjima
jednom digo ovdje
jednom u guild chat
i 20 %
ma najedu mi se kurca moroni

jebo ja sam se bio nadoveza i meni su makli sve postove o tome ali nisam dobio warninga...svasta!! ali jest bila prebrutalna stranica,isplatilo ti se,ja je drzim na toolbaru svaki put kad zelim da se izrigam...koja glupaca,evo sad sam se opet izživcira!
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jan 10 2009 02:11pm
Quote (bahamontik @ Sat, Jan 10 2009, 07:32pm)
jebo ja sam se bio nadoveza i meni su makli sve postove o tome ali nisam dobio warninga...svasta!!  ali jest bila prebrutalna stranica,isplatilo ti se,ja je drzim na toolbaru svaki put kad zelim da se izrigam...koja glupaca,evo sad sam se opet izživcira!

haha
a zasto se zelis izrigat?
daj mi posalji tu stranicu u PM ja sam ju zagubio -.-
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Jan 10 2009 04:01pm
Quote (bahamontik @ Sat, Jan 10 2009, 08:18pm)
jebo m4tej di si ti zaradio tih 20% warninga nisam ni vidio do sad???

Dobio je jer jede govna di god stigne. Sta to ima s tobom koliko postova imam, nesto ti znaci u zivotu? Oce ti pruzit satisfakciju ako me pobijedis u igrici? Dobit ces dusevni mir? Nemoze me manje bolit kurac i za tebe i za tvoje likove. Bolji si priznajem, ako ti nesto to znaci u tvom zivotu, mora da cs bit sretan danima jer si bolji od nekog u jednoj igri zar ne?

Nije ni cudo da te edelwolf scamo, iako ja ne bi scamo cak ni tebe, ak si mu iso na kurac ko sto ides meni, potpuno ga razumijem

Sad odjebi
Member
Gold: 336.02
Jan 10 2009 04:18pm
Quote (Kennoth @ Sat, Jan 10 2009, 11:01pm)
Dobio je jer jede govna di god stigne. Sta to ima s tobom koliko postova imam, nesto ti znaci u zivotu? Oce ti pruzit satisfakciju ako me pobijedis u igrici? Dobit ces dusevni mir? Nemoze me manje bolit kurac i za tebe i za tvoje likove. Bolji si priznajem, ako ti nesto to znaci u tvom zivotu, mora da cs bit sretan danima jer si bolji od nekog u jednoj igri zar ne?

Nije ni cudo da te edelwolf scamo, iako ja ne bi scamo cak ni tebe, ak si mu iso na kurac ko sto ides meni, potpuno ga razumijem

Sad odjebi

problem je jer je edelwolf scammo kod je stigo... ja sam bio ok s njim pa me htio scammat..... to je gamad mala sto sam misli na sebe i zeli postic sto bolji score u igri, jebes sve to kad si glup ko kurac

neg, ja nek neko spusti pm s tom emo zenskom, zelim nekima dan zagadit prek msn-a biggrin.gif
Member
Jan 10 2009 05:04pm
Quote (Kennoth @ Sat, Jan 10 2009, 10:01pm)

Sad odjebi

da znam da sam bolji
i sa svojim 7-8 ppd sam bolji
a ti moras shvatit da tvoji PPD:
1. smetaju svim ljudima na subu
2. nemaju nikakve koristi nego samo prave pola ljudi ovdje zivcanim jer ni1 topic nije nicemu nego za srat i za +1
3. te ne cine boljim, pametnijim niti vecom fotom...dapace ispadas glup sa svojim primitivnim sranjima tipo svojih avanturi premo PMsa ....

btw ja bi na tvom mjestu zavezo jezik da pricam sa nekim ko ima iskustva u d2 vise od mene, ko je bolji od mene, i ko je duze tu od mene, i za koga znam da je u pravu

mozda ispadam debilan pred nekima al vecina vas me nezna IRL.... ja cu vam rec sta mislim tipa ovom Napeu
have a nice day....(al zivot nadji prvo to je na prvom mjestu)

btw sta si htio rec onim ocjenama...koga kome puca kurac kakve su ti ocjene?
brijem da je tvojih 10% za spam?
Banned
Gold: 10.80
Warn: 100%
Jan 10 2009 05:50pm
Quote (m4tej @ Sun, Jan 11 2009, 12:04am)
da znam da sam bolji
i sa svojim 7-8 ppd sam bolji
a ti moras shvatit da tvoji PPD:
1. smetaju svim ljudima na subu
2. nemaju nikakve koristi nego samo prave pola ljudi ovdje zivcanim jer ni1 topic nije nicemu nego za srat i za +1
3. te ne cine boljim, pametnijim niti vecom fotom...dapace ispadas glup sa svojim primitivnim sranjima tipo svojih avanturi premo PMsa ....

btw ja bi na tvom mjestu zavezo jezik da pricam sa nekim ko ima iskustva u d2 vise od mene, ko je bolji od mene, i ko je duze tu od mene, i za koga znam da je u pravu

mozda ispadam debilan pred nekima al vecina vas me nezna IRL.... ja cu vam rec sta mislim tipa ovom Napeu
have a nice day....(al zivot nadji prvo to je na prvom mjestu)

btw sta si htio rec onim ocjenama...koga kome puca kurac kakve su ti ocjene?
brijem da je tvojih 10% za spam?

Opet si ispao govno kao sto sam i ocekivao. Kome smeta moj ppd neka se jebe u guzicu jer mene boli kurac oceli tebi smetat ili nece. I govori svoje ime, mozda nekima smeta i to sto seres di stignes pa niko nista ne govori. Ja sam reko da si 'bolji' od mene a ne bolji, to je velika razlika, jer sta se ja imam dokazivati seljacini poput tebe, a to sto si ti duze na forumu me boli briga

edit: samo da dodam da sam sto posto siguran da igram duze od tebe, i nisam te NIKAD vidio u diablu prije foruma
Mrš!

This post was edited by Kennoth on Jan 10 2009 05:56pm
Member
Gold: 0.00
Jan 10 2009 06:57pm
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

This post was edited by leona on Jan 10 2009 06:57pm
Member
Gold: 0.00
Jan 10 2009 07:44pm
Quote (leona @ Sun, 11 Jan 2009, 01:57)
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

previse testosterona na jednom mjestu.jbga.
Member
Jan 11 2009 07:19am
Quote (Kennoth @ Sat, Jan 10 2009, 11:50pm)
Opet si ispao govno kao sto sam i ocekivao. Kome smeta moj ppd neka se jebe u guzicu jer mene boli kurac oceli tebi smetat ili nece. I govori svoje ime, mozda nekima smeta i to sto seres di stignes pa niko nista ne govori. Ja sam reko da si 'bolji' od mene a ne bolji, to je velika razlika, jer sta se ja imam dokazivati seljacini poput tebe, a to sto si ti duze na forumu me boli briga

edit: samo da dodam da sam sto posto siguran da igram duze od tebe, i nisam te NIKAD vidio u diablu prije foruma
Mrš!

ove godine sam usao u 7-u godinu diabla2 na batlle netu...
acci:
m4tej, m4tej2, m4t3j, g4nd, zaiman, brejnor, j4yzor

sc
hc
eto pa ako nisi cuo za te accse jbg...
svi stari igraci ih znaju.....
Member
Gold: 7,557.95
Jan 11 2009 07:28am
najbolje da međusobno trejdate nesto pa da neko zajebe! onda cete i imat razloga da se zakacite posteno! ali obadvoje treba zajebat nesto fino....znaci trejdajete se pa nek neko ne plati...pa se opet trejdajte a nek neko opet ne plati!!! zaboli vas!!!
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll