Quote (Tim_lopovaMIKI @ Wed, Jan 7 2009, 07:06pm)
Još davno sam čula od staraca kako se priča da ima ženska čiji se duh pokazuje na jednoj cesti u Gorskom kotaru.
Žena je poginula na toj istoj cesti prije dosta godina. Ona stopira na cesti i uđe u auto...
alo
tejMa ovdje
1. duhoviovo sam i ja cuo... ja sam iz rijeke
navodno je neki lik (tatin poznanik ako se dobro sjecam al nemogu rec sigurno jer je to stari prico nekom frendu ja sam iza igro PC pa sam sluso onako bez da znaju) vozio doma prema Rijeci i vidio zensku kako stopira na cesti na kisi..... bilo mu zao sta ceka pa joj je stao i pokupio i odbacio u selo//grad do...... pustio ju je pred kucom nekom di je usla u dvoriste a on je otiso dalje.... za 10 minuta voznje skuzio je da joj je torbice dole na mjestu za noge suvozača.....
vratio se da joj da i uso je u to dvoriste pozvonio na vrata i reko mu je neki lik stari kao da je ona umrla prije 10-15 godina (nesjecam se detalja o vremenu...)
iskreno i ja vjerumem u duhove..... neznam ko je reko da je svijet prejebena stvar da nebi bilo takvih sranja.... zajebano smo mi drustvo....
iako neki kazu da duhovi nisu nasi mrtvi nego da nas svijet postoji u 2 vremenske dimenzije i nekad dolazi do preklapanja dimenzija...
tada mi vidimo one druge a oni nevide nas.... tj obrnuto nekad u njihovom svijetu
a vrag ce ih znat kolko tih sranja ima i prica...
2. aliensamo cu rec.... .david icke..... knjiga: najveća tajna
kad ko ufati vremena (npr leona pa da ne cita krlezu nek si proceta ovo =])
ovo nek vam bude lektira..... razbistrit ce vam se nakon sta procitate ovu knjigu...
meni je dosta stvari... takodjer starcima.........
3. ghost bustersdaj rano je pustite me sad sam zaluto....
al.... Fox Mulder & Dana Scully

jos jednom.... ovo nije joPa nego tejMa
(restricted mi je acc danas pa malo spammam sa njegovog) xD