d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Eo Ga! > Sta Mislite O Narodnjacima?
Prev1234510Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Nov 8 2008 08:44am
Quote (bahamontik @ Sat, Nov 8 2008, 10:57am)
Ja ih recimo volim! sviram ih za pare i zato ih volim>! i mogu reci da se da lipo zivit! sad ti budi pametan!

ako sviras za pare boli te kurac

al ja ih osobno mrzim ... dok su mi sevdasi GG smile.gif
Member
Gold: 7,557.95
Nov 8 2008 09:37am
DOBRA POLEMIKA...covjek se navikne brzo na sve! da je meni netko rekao u srednjoj skoli da cu ih svirat upucao bih ga a danas "gustam" u njima...
Member
Nov 8 2008 09:43am
Quote (nugard @ Sat, Nov 8 2008, 01:22pm)
ne mislim

ne misli! to je ok!
Member
Gold: 5,010.00
Nov 8 2008 09:58am
Quote (bahamontik @ Sat, 8 Nov 2008, 17:43)
ne misli! to je ok!

pretpostavlja sam da će bit ovakav komentar

dajte malo kreativnosti, potrudite se..
Member
Gold: 0.00
Nov 8 2008 10:46am
na narodnjake se ide jer su tamo dobre zene... pola ekipe koja sere po narodnjacima se nezna zabavljat i vjerojatno ide van medu ona crna sranja sta stuju vraga..

i narodnjaci imaju smisla isto kao i svi drugi zanrovi, to sta nevoli neko ne znaci da nema smisla, mrzite iz krivih razloga..
Member
Nov 8 2008 11:02am
Quote (Legna @ Sat, Nov 8 2008, 04:46pm)
na narodnjake se ide jer su tamo dobre zene... pola ekipe koja sere po narodnjacima se nezna zabavljat i vjerojatno ide van medu ona crna sranja sta stuju vraga..

i narodnjaci imaju smisla isto kao i svi drugi zanrovi, to sta nevoli neko ne znaci da nema smisla, mrzite iz krivih razloga..

zene su vanzemaljci...stvarno savrsene! meni svaki put bude zao sto nisam lijep i bogat>! smrc smrc...ili da sam barem heterosekualac! (lol)
Member
Nov 8 2008 11:40am
Quote (Kennoth @ Sat, Nov 8 2008, 04:12pm)
Odvratna glazba. Korov dobre glazbe. Ali kolko vidim nitko ne voli a narodnjacki klubovi uvijek puni. Pa si ti sad misli

bas nekim cudom se u pupe ( kafic sa narodnom glazbom) uvik dogode ubojstva
evo ima par dana dvojica su se svadala ko ce ic prije na wc i ofc ovaj ga je izboa nozem
na metal koncertu u splitu toga nikad nije bilo
na takva mista nema sanse da bi isla...
nikoga ne osudujem,imam i ja prijatelje koji vole tu glazbu, ali meni nema gusta nego otic na jedan dobar koncert u kvazija smile.gif
Member
Nov 8 2008 12:20pm
Quote (leona @ Sat, Nov 8 2008, 06:40pm)
bas nekim cudom se u pupe ( kafic sa narodnom glazbom) uvik dogode ubojstva
evo ima par dana dvojica su se svadala ko ce ic prije na wc i ofc ovaj ga je izboa nozem
na metal koncertu u splitu toga nikad nije bilo
na takva mista nema sanse da bi isla...
nikoga ne osudujem,imam i ja prijatelje koji vole tu glazbu, ali meni nema gusta nego otic na jedan dobar koncert u kvazija smile.gif

evo ovo je dobar razlog biggrin.gif

previse ekipe koja ide na cajke brije na agresivu, i nisi car ako nemas pistolj tongue.gif

zato ja kazem da to kvari nasu mladez, ja sam prije 6-7 godina izlazio na hip hop i tukli smo se cesto al sve je bilo normalno, svako to mora proc, a danas te neko ubije il izbode jer si ga krivo pogledo..

i balavci si razmisljaju budi lud imaj pistolj i bices car i dobices zene! biggrin.gif

ali svugdi je polagano tako, u zg u onaj Roko neznam kad sam uso unutra a da se nismo potukli prije vani, i to jednostavno nemos izbjec.. hrvatska je postala krcata nabrijanim kretenima i za to su krive cajke
Member
Nov 8 2008 12:29pm
Quote (Legna @ Sat, Nov 8 2008, 06:20pm)
evo ovo je dobar razlog biggrin.gif

previse ekipe koja ide na cajke brije na agresivu, i nisi car ako nemas pistolj tongue.gif

zato ja kazem da to kvari nasu mladez, ja sam prije 6-7 godina izlazio na hip hop i tukli smo se cesto al sve je bilo normalno, svako to mora proc, a danas te neko ubije il izbode jer si ga krivo pogledo..

i balavci si razmisljaju budi lud imaj pistolj i bices car i dobices zene! biggrin.gif

ali svugdi je polagano tako, u zg u onaj Roko neznam kad sam uso unutra a da se nismo potukli prije vani, i to jednostavno nemos izbjec.. hrvatska je postala krcata nabrijanim kretenima i za to su krive cajke

nisu krive cajke nego nabrijani kreteni ili balavurdija koja ne zna pit alkohol!!i vjeruj mi jako rijetko se potuku ljudi na cajkama a prica se da se tamo tuce,kokain,pistolji itd...sto je zapravo antipropaganda za narodnjake jer kao mi Hrvati ne slusamo "tu" srpsku muziku...
Member
Nov 8 2008 12:48pm
Quote (bahamontik @ Sat, Nov 8 2008, 07:29pm)
nisu krive cajke nego nabrijani kreteni ili balavurdija koja ne zna pit alkohol!!i vjeruj mi jako rijetko se potuku ljudi na cajkama a prica se da se tamo tuce,kokain,pistolji itd...sto je zapravo antipropaganda za narodnjake jer kao mi Hrvati ne slusamo "tu" srpsku muziku...

ma stvar je u tome da se ja druzim sa dosta ekipe koji su takvi, odu na cajke, poneki imaju i pistolje i stalno im je na pameti kako bi istukli nekog.. ak si cito za ono u Vrapcu u podhodniku.. biggrin.gif ja sam iz vrapca i znam puno ekipe koja je dolje razbijala ekipu, i sve je to uvjek nakon cajki

al velim bit je da prije nije bilo takve isfrustriranosti, koja je po mojem misljenju nastala jer su ekipi uzor postali glavesine koje se skupljaju po narodnjackim klubovima, i za koje se zna da s njima nema zajebancije, imaju novce, imaju najljepse cure i imaju status..

i djeca zabriju budi opasan budi lud nedaj da ti itko krivu rjec kaze, po potrebi spikaj nekog da se zna da stobom nema zajebancije i imat ces i sve ostalo.. kad se djete u takvom okruzenju razvija u odraslu osobu, nikad vise poslje nemoze bit normalan..

idem na cajke i sve al mi je zao to gledat jer djeca imaju krive uzore i krive prioritete u zivotu..
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1234510Next
Add Reply New Topic New Poll