Quote (bahamontik @ Sat, Nov 8 2008, 07:29pm)
nisu krive cajke nego nabrijani kreteni ili balavurdija koja ne zna pit alkohol!!i vjeruj mi jako rijetko se potuku ljudi na cajkama a prica se da se tamo tuce,kokain,pistolji itd...sto je zapravo antipropaganda za narodnjake jer kao mi Hrvati ne slusamo "tu" srpsku muziku...
ma stvar je u tome da se ja druzim sa dosta ekipe koji su takvi, odu na cajke, poneki imaju i pistolje i stalno im je na pameti kako bi istukli nekog.. ak si cito za ono u Vrapcu u podhodniku..

ja sam iz vrapca i znam puno ekipe koja je dolje razbijala ekipu, i sve je to uvjek nakon cajki
al velim bit je da prije nije bilo takve isfrustriranosti, koja je po mojem misljenju nastala jer su ekipi uzor postali glavesine koje se skupljaju po narodnjackim klubovima, i za koje se zna da s njima nema zajebancije, imaju novce, imaju najljepse cure i imaju status..
i djeca zabriju budi opasan budi lud nedaj da ti itko krivu rjec kaze, po potrebi spikaj nekog da se zna da stobom nema zajebancije i imat ces i sve ostalo.. kad se djete u takvom okruzenju razvija u odraslu osobu, nikad vise poslje nemoze bit normalan..
idem na cajke i sve al mi je zao to gledat jer djeca imaju krive uzore i krive prioritete u zivotu..