d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Mafijaski Atentati > Yap
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 24 2008 04:21pm
Quote (Dr_Feelgood @ Fri, 24 Oct 2008, 23:19)
moran priznat da nisan do sad nikad čuja da postoje državni aparat ka šta jole kaže, dok opet za državni aparat (jednina) san čuja.
opet šta se tiće samih aparata dobro ih poznajem jer radim s njima wink.gif, to mi je posao. hm, samu državu držim podalje od svog posla, jer to su moji aparati a ne državni. sama mafija kod nas ne postoji odnosno, ne postoji tako organizirana skupina kriminalaca u ovoj državi. naravno da postoje određeni kriminalni klanovi,
no to nije mafija. mafija naime ima potpuno drugačiju hijerarhiju i ima čak i princip po po kojem se napreduje u toj hijerarhiji. to u ovim našim klanovima ne postoji jer se radi uglavnom o hrpi slabo educiranih osoba koje uz to pate od ozbiljnih psihičkih poremečaja šta ih čini nesposobnima za bilo koji timski rad. ukratko, mafije kod nas nema - da, kod nas ima naoružanih budala. i, btw, ne brini se pravi profesionalac neče tebe i tvog punta dugnut u zrak ,e dobro zna za šta je plačen i koga on to treba "maknut", hm ali opet ipak se brini jer ovo kod nas nisu profesionalci nego neobrazovane budale koje greškom mogu "maknut"
bilo koga....hm, da rezimiram, u onaj milisekund kad vidiš bljesak znaj da te nije maka profić nego kreten.....tongue.gif

poremečaja kažeš?
Member
Gold: 8,707.00
Oct 24 2008 04:28pm
yap, "0zbiljnih poremečaja".
Member
Gold: 10,688.43
Oct 24 2008 07:22pm
Quote (Dr_Feelgood @ Fri, Oct 24 2008, 10:19pm)
moran priznat da nisan do sad nikad čuja da postoje državni aparat ka šta jole kaže, dok opet za državni aparat (jednina) san čuja.
opet šta se tiće samih aparata dobro ih poznajem jer radim s njima wink.gif, to mi je posao. hm, samu državu držim podalje od svog posla, jer to su moji aparati a ne državni. sama mafija kod nas ne postoji odnosno, ne postoji tako organizirana skupina kriminalaca u ovoj državi. naravno da postoje određeni kriminalni klanovi,
no to nije mafija. mafija naime ima potpuno drugačiju hijerarhiju i ima čak i princip po po kojem se napreduje u toj hijerarhiji. to u ovim našim klanovima ne postoji jer se radi uglavnom o hrpi slabo educiranih osoba koje uz to pate od ozbiljnih psihičkih poremečaja šta ih čini nesposobnima za bilo koji timski rad. ukratko, mafije kod nas nema - da, kod nas ima naoružanih budala. i, btw, ne brini se pravi profesionalac neče tebe i tvog punta dugnut u zrak ,e dobro zna za šta je plačen i koga on to treba "maknut", hm ali opet ipak se brini jer ovo kod nas nisu profesionalci nego neobrazovane budale koje greškom mogu "maknut"
bilo koga....hm, da rezimiram, u onaj milisekund kad vidiš bljesak znaj da te nije maka profić nego kreten.....tongue.gif

hmm ima nesto u tome...

al samo bi se nadovezao da nije neka "neobrazovana budala" kako ti kazes slucajno pospremila metak u glavu kceri od hodaka te nestala i nikad nece biti pronadjena.

nije slucaj pukanic ali mafija ili ti organizirani zlocin je;
Member
Gold: 83,279.00
Oct 25 2008 07:22am
Ma uopce mi nije zao sto se toga svega tice.. nek se kolju, al eto najvise nevini tu pate...
Moglo je ubit jos par ljudi koji nemaju veze s tim ...

Ili onaj kad je puca u Hodakicu moga je metak proci kroz nju i ubit jos koga iza biggrin.gif:D:D haha

Ma ja neznan sto bi reka na to sve, jos ce se oni obracunavati... al eto bar Sanader daje neke izjave po TV-u pa se valjan od smiha koje on pizdarije prica..
Member
Gold: 7,557.95
Oct 25 2008 08:06am
to je to! Sanader je reka da je stanje sasvim ok i ja mu vjerujem! bi li ko volio vodit romanticnu ljubav sa dr Ivom? zamisli jednu zvaku toplu sa Sanaderom? pa posli brutalan muski sexualni odnosaj? eto skrenio sam odmah sa mafije na muski odnosaj!
Member
Gold: 6,821.00
Oct 25 2008 08:09am
Quote (bahamontik @ Sat, 25 Oct 2008, 16:06)
to je to! Sanader je reka da je stanje sasvim ok i ja mu vjerujem! bi li ko volio vodit romanticnu ljubav sa dr Ivom? zamisli jednu zvaku toplu sa Sanaderom? pa posli brutalan muski sexualni odnosaj? eto skrenio sam odmah sa mafije na muski odnosaj!

nadam se da imas zdravstveno... trebat ce ti...
Member
Oct 25 2008 08:30am
Quote (sid_hr @ Sat, Oct 25 2008, 02:09pm)
nadam se da imas zdravstveno... trebat ce ti...

da vidis...uistinu neman zdravstveno! hm...cak nisam prije o tome niti razmisljao e pa hvala side! covjek zavrsi faks i odma izgubi zdravstveno coece!
Member
Gold: 6,821.00
Oct 25 2008 09:57am
Quote (bahamontik @ Sat, 25 Oct 2008, 16:30)
da vidis...uistinu neman zdravstveno! hm...cak nisam prije o tome niti razmisljao e pa hvala side! covjek zavrsi faks i odma izgubi zdravstveno coece!

odi na biro godinu dana imas onda...
Member
Gold: 20.00
Oct 25 2008 10:18am
Quote (bahamontik @ Sat, 25 Oct 2008, 15:06)

pravoslavni dalmatinac.. TO JE TO!

biggrin.gif
Member
Oct 25 2008 10:58am
pravoslavni gay dalmatinac...kamo srece da sam jos crnac ajme meni!!!
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev123458Next
Add Reply New Topic New Poll