d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Imam I 2 Pitanje > U Vezi Trust Taga
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,010.00
Jul 29 2008 04:46am
Quote (Rakshasas(KD) @ Tue, 29 Jul 2008, 12:39)
E pa sad ti onda daj da ljudi koji zive vani glasaju tongue.gif showprogram

ne bi ni ja da takvima da glasaju, ali BiH Hrvatima bi
Member
Gold: 20.00
Member
Gold: 10,555.00
Jul 29 2008 11:30am
Quote (PalysFort @ Tue, 29 Jul 2008, 11:14)
Sad me vučeš za jezik bespotrebno.
Sve što sam dao od para ako baš moraš znat je forum gold da dobijem DF acess.
Nikad nisam a bogme ni neću dat teško zarađen PRAVI novac za nekake bezvezarije.
A glede taga - pa ne budi lijen i pregledaj malo sve što ti je na materinjem jeziku napisano na ovom forumu - to su 99 % moje noćne smjene.
Ima jedna prastara poslovica glede pečenja pa govorenja (rečenja wink.gif ) , al m islim da nema potrebe ti i ti pišem.

nugard - ne znam na temelju čega osuđuješ Miota kao nacionalista pa i mi smo nacionalisti onda nismo li?
Milot je jedan od najsusretljvijih ljudi na jsp uopće wink.gif

P.S. Mediator tag ima jednu veliku prednost: duplo veći PM box biggrin.gif

Ma mnogo se pali taj Milot, jebem ti zivot slao meni neke pmove kao Kosovo je njihovo oni ce pobediti dan nezavistnoti je blizu, slao ta sranja a niti sam ja nesto pricao sa njim niti sam ga provocirao! Teshka retarda covek...Uff kad mu vidim brate onaj ava i sig povraca mi se....I ja sam srbin pa nisam natakao ni shajkachu niti sam stavio neke nacionalisticke poruke niti srpsku zastavu. Dete jebiga.
~D
Member
Gold: 83,279.00
Jul 29 2008 11:34am
BALKAN FTW !!! biggrin.gif
Member
Gold: 5,010.00
Jul 29 2008 01:09pm
Quote (DesecratoR @ Tue, 29 Jul 2008, 19:30)
Ma mnogo se pali taj Milot, jebem ti zivot slao meni neke pmove kao Kosovo je njihovo oni ce pobediti dan nezavistnoti je blizu, slao ta sranja a niti sam ja nesto pricao sa njim niti sam ga provocirao! Teshka retarda covek...Uff kad mu vidim brate onaj ava i sig povraca mi se....I ja sam srbin pa nisam natakao ni shajkachu niti sam stavio neke nacionalisticke poruke niti srpsku zastavu. Dete jebiga.
~D

Sve si reka u zadnjoj rečenici.
Member
Gold: 83,279.00
Jul 29 2008 01:23pm
Evo u cemu je problem
Problem je u tome sto je problem.
Dodje Srbin na nas forum ( razumijemo ga svi, covik pise latinicom, ne cirilicom) i onda se nadje par glava pa ga lipo ispljucaju i kad procitan ono tipa ( odi spamat u srpski/boasnki sub forum kojeg nemate ) onda mi se digne GLAVA na KOSI !!

I onda se opet nadje neki srbin pa dodje ovdi i pise SRBIIIJJAAA i sto ja znan sto i onda svi ka dica se sjate i izprostace boga isusa..Ok aj to pokazuje samo kolko ko godina ima..

Ali ja san na to da na ovom forumu pisu i bosanci, i srbi , i bilo ko tko pise da ga svi razumiju.. A mislin pa nisu svi ljudi govna..Kolko god mi govorili srbima da su nazadnjaci i ne zele u EU i zatvaraju se , a jebote pogle nas ..
Mi samo sto ne pobijemo ove turiste sta dodju ljetovat ovdi..A da ne govorin relacija Zagreb <-> Dalmacija..a tek onda Hrvatska <-> Srbija..
I sad zelin ovdi raspravu , a ne one jebo materske napadaje i te pizdarije..
Jer ako je vec Domovinski rat uzrok ( a i prije stanje ) naseg neslaganja, a u zadnje vrime sam dosta citao o tome, gledao i proucavao, a 80% Hrvata misli da smo mi jadni nevini, a i bogme parola '' Svi smo mi Mirko Norac'' je pre smisna..
A i to Kosovo , i odcjepljenje, ne zelin se uopce nervirat oko toga ko ima kakav sig i ko sto istice svojim ponasanjem.. Iman 20 god , i nadan se da cu zivit bar jos 50, lipo triba sacuvat zivce i glavu , tribat ce i posli

Fala, comment
Member
Gold: 10,555.00
Jul 29 2008 02:45pm
Quote (Rakshasas(KD) @ Tue, 29 Jul 2008, 20:23)
Evo u cemu je problem
Dodje Srbin na nas forum ( razumijemo ga svi, covik pise latinicom, ne cirilicom) i onda se nadje par glava pa ga lipo ispljucaju i kad procitan ono tipa ( odi spamat u srpski/boasnki sub forum kojeg nemate ) onda mi se digne GLAVA na KOSI !!

I onda se opet nadje neki srbin pa dodje ovdi i pise SRBIIIJJAAA i sto ja znan sto i onda svi ka dica se sjate i izprostace boga isusa..Ok aj to pokazuje samo kolko ko godina ima..

Ali ja san na to da na ovom forumu pisu i bosanci, i srbi , i bilo ko tko pise da ga svi razumiju.. A mislin pa nisu svi ljudi govna..Kolko god mi govorili srbima da su nazadnjaci i ne zele u EU i zatvaraju se , a jebote pogle nas ..
Mi samo sto ne pobijemo ove turiste sta dodju ljetovat ovdi..A da ne govorin relacija Zagreb <-> Dalmacija..a tek onda Hrvatska <-> Srbija..
Jer ako je vec Domovinski rat uzrok ( a i prije stanje ) naseg neslaganja, a u zadnje vrime sam dosta citao o tome, gledao i proucavao, a 80% Hrvata misli da smo mi jadni nevini, a i bogme parola '' Svi smo mi Mirko Norac'' je pre smisna..
A i to Kosovo , i odcjepljenje, ne zelin se uopce nervirat oko toga ko ima kakav sig i ko sto istice svojim ponasanjem.. Iman 20 god , i nadan se da cu zivit bar jos 50, lipo triba sacuvat zivce i glavu , tribat ce i posli

Fala, comment

Vouch! Razumem to sve i slazem se ofc, nikad nista nisam imao protiv hrvata niti sam ovde nesto spamovao mada je bilo neki napada ali sam ja to iskulirao. Stavise ujna mi je hrvatica i planiram tamo ici na letovanje. Tako da ako vam treba nesto momci tu sam. wink.gif
~Dalibor
P.S: I ime mi je hrvatsko.
Member
Gold: 8,707.00
Jul 29 2008 03:52pm
Quote (Rakshasas(KD) @ Tue, Jul 29 2008, 07:23pm)
Evo u cemu je problem

Fala, comment

Member
Jul 29 2008 04:01pm
omg stisa san krivi botun.

ali san tija odgovorit na ovo.
ovo šta se tiče dođe čovik na naš sub forum pa pita nešto.
ma nema problema uopče oko toga. onaj šta je pita za krk je reka rič koju nije triba reči!!!!!
reka je ' svi smo mi jedan narod', e pa nismo!!!
šta se tiče ovog desecrator ili kako mu je več acc vidim da je čovik ok.
ne mislin da je ovaj forum neki hrvatski rezervat, naravno da mogu doć i postat ljudi dobre volje bez obzira odakle dolaze.
uostalom, zašto bi triba i tu trpit neke izjave koje su dio nacionalističkih ideja....naravno da ču svaki put odgovrit!

hm, ovo ako godina i kao ima još godina za proživit, jebeš te godine života kad moraš nešto trpit i kad se svodi na parolu:
''Svi me jebu, a niko me ne zadovoljava''
Member
Jul 29 2008 04:08pm
Quote (nugard @ Tue, Jul 29 2008, 10:46am)
ne bi ni ja da takvima da glasaju, ali BiH Hrvatima bi

omg po ovin mojim odgovrima će ispast da san ja tu glavno sralo...hm

ali da se nadovežen i na to tvoje,
ma ja bi da glasati samo onima koji plačaju porez, ovi šta ne plačaju porez ne tribaju glasat i gotovo.
toliko
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll