d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Ima Nekog Iz Krk ?
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.50
Jul 15 2008 05:49am
Quote (nesius @ Mon, 14 Jul 2008, 20:48)
Bolje ti se ic kupat u Mađarsku budeš li se puno kurčija s tim govnom od zastave tamo. Da samo sloga srbina spašava... ffs...
Nemože vama ni kvisko pomoć.

laugh.gif
Member
Gold: 2.00
Jul 15 2008 08:21am
bili smo jedan narod i sada nemogu ne da vas pitam nesto bes flame sad.gif

@palysfort : I'll come with german license plates, not with anything serbian except my passport wink.gif last year when I went thru Hrvatsku I had no problems

@the others: whats so wrong having the serbian flag in my sig and the text ? I dont say Milot is "whatever" just becasue he has Albanian flags and kosovo shyt in his sig & profile and he claims albanians didnt do wrong owning kosovo (which is serbian country)

grow up and get over it, I never came to flame you guys but to ask you for some information

so if there is anyone who can help me, please send me a PM
Member
Gold: Locked
Jul 15 2008 09:35am
Quote (Viktor @ Tue, Jul 15 2008, 02:21pm)

@palysfort : I'll come with german license plates, not with anything serbian except my passport wink.gif last year when I went thru Hrvatsku I had no problems

@the others: whats so wrong having the serbian flag in my sig and the text ? I dont say Milot is "whatever" just becasue he has Albanian flags and kosovo shyt in his sig & profile and he claims albanians didnt do wrong owning kosovo (which is serbian country)

grow up and get over it, I never came to flame you guys but to ask you for some information

u made the fucking topic u read the fucking topic..... i offer you help and you simply say that "BOLDED" are u fucking dumb ? u should pm me and say can u tell me about this and that? and dont even try say that i am not right..... btw this is not flaming based on nationality ... this is flaming based on beeing INRESPONSIBLE to other ppls that wanna do some nice thingz....... once again .... U MADE THE TOPIC U DEAL WITH TOPIC.....

bog te jebo nemos doc na tudi forum trazit pomoc itd ... ja mu ponudin a on komentira hrvarske fašiste itd..... i jos oce da ga neko pma.... ma sramota nista drugo....
Member
Jul 15 2008 09:37am
krv isusovu boga gospu i ostalu ekipu iz devete galaksije..... iden zapalit dzoks mozda me smiri...
Member
Gold: 83,279.00
Jul 15 2008 10:19am
Ajde nemojte bit dica.. ako covik ima zastavu ima je radi sebe meni nista ne znaci sta je on u sig stavija zastavu srbije ili kosova ili boga isusa...
Niti nije dosa vridjat vamo nekog niti nista...
A uostalom nebi mi tribali imat problema sa Srbima niti s bilo kojom drugom nacijom, mi ih najvise imamo sami sa sobom jer cemo se medjusobno poubijat
Member
Gold: 5,010.00
Jul 15 2008 11:27am
Nisan srbofil ni srbofob, ali sa njima triba oprezno, ako im daš dosta prostora pretvaraju se u četnike u roku keks.

Member
Gold: 8,707.00
Jul 15 2008 12:20pm
Quote (Viktor @ Tue, Jul 15 2008, 02:21pm)

ovako!

to da smo bili jedan narod to okači mačku o rep!!!!
mi nikad nismo bili jedan narod, mi smo bili i ostali HRVATI a vi srbi i točka.
tako je bilo prije 100 tako prije 1000 i tako 10000 godina i tako če i ostati.

a šta se tiće ljetovanja odi u crnu goru, ili gdje god hočeš hrvatsku ti ne proporučam!!!!

toliko o prijateljstvu i frazi '' jedan narod''.
Member
Gold: 0.00
Jul 15 2008 12:24pm
Quote (Dr_Feelgood @ Tue, Jul 15 2008, 07:20pm)
ovako!

to da smo bili jedan narod to okači mačku o rep!!!!
mi nikad nismo bili jedan narod, mi smo bili i ostali HRVATI a vi srbi i točka.
tako je bilo prije 100 tako prije 1000 i tako 10000 godina i tako če i ostati.

a šta se tiće ljetovanja odi u crnu goru, ili gdje god hočeš hrvatsku ti ne proporučam!!!!

toliko o prijateljstvu i frazi '' jedan narod''.

vouch

Krf nije voda!
Member
Gold: 8,707.00
Jul 15 2008 12:29pm
Quote (Rakshasas(KD) @ Tue, Jul 15 2008, 04:19pm)
Ajde nemojte bit dica.. ako covik ima zastavu ima je radi sebe meni nista ne znaci sta je on u sig stavija zastavu srbije ili kosova ili boga isusa...
Niti nije dosa vridjat vamo nekog niti nista...
A uostalom nebi mi tribali imat problema sa Srbima niti s bilo kojom drugom nacijom, mi ih najvise imamo sami sa sobom jer cemo se medjusobno poubijat

a ne bi mi tribali imat problema uopče, pa ih opet imamo, jel da!

uostalom nije preporučljivo iz sigurnosnih razloga srbima ljetovat u hrvatskoj.

šta se tiče zastave mene ne smeta, a na parole sam ionako otupio... i to na sve.
samo evo nešto se mislim, da eto slučajno sretnem nekog tako i da izvali ovo ''jedan narod'' neznam kako bi to završilo....
i nemora biti nacionalist ni kreten, može bit normalan i nešto krivo reči na krivom mjestu, i naravno kad je +35 mozak je malo ''nabrijaniji'' i eto ga
došlo do ''šaketanja'', ofc, to šta je bija prošle godina pa je bilo ok, to samo govori da je ima sriče... i ništa drugo...
Member
Jul 15 2008 12:42pm
Quote (Dr_Feelgood @ Tue, Jul 15 2008, 06:29pm)
a ne bi mi tribali imat problema uopče, pa ih opet imamo, jel da!

uostalom nije preporučljivo iz sigurnosnih razloga srbima ljetovat u hrvatskoj.

šta se tiče zastave mene ne smeta, a na parole sam ionako otupio... i to na sve.
samo evo nešto se mislim, da eto slučajno sretnem nekog tako i da izvali ovo ''jedan narod'' neznam kako bi to završilo....
i nemora biti nacionalist ni kreten, može bit normalan i nešto krivo reči na krivom mjestu, i naravno kad je +35 mozak je malo ''nabrijaniji''  i eto ga
došlo do ''šaketanja'', ofc, to šta je bija prošle godina pa je bilo ok, to samo govori da je ima sriče... i ništa drugo...

udri ne zali
Go Back To Hrvatski Topic List
Prev1234Next
Closed New Topic New Poll