Quote (Rakshasas(KD) @ Sat, Mar 8 2008, 10:37pm)
LOL ako si ti najjaci hc igrac onda se ja ostavljam d2...
sad tu nesto pkas ovo ono, to ti je ovaj forum, skupis na sc 5k fg kupis sve na hc i onda si neki player haha.. jos onaj lod skupis 5 boca na pocetku i do 99 ih guras
rofl raks kad te se sjetim nisi smio bit u igri gdje sam ja bio..... iso si za filom ko mali psic a kad bi vidio da sam ja u igri nisi smio ni u throne sic mada si znao da te necu pk,
i ja nikad nisam s parama od sca kupio stvari na hc-u stvari sam kupio na hcu s necrom lvl 96 koji nikad nije bio u baalrun igri, sve solo, to je gg, al naravno ti neznas kako je solo dic lvl do 96...
jebote d2 skill u privat igri gdje se drugi portaju do thronea a ti sidjes dole i drkas dok monsteri umiru YEAH gosu stile.
A sto se tice najjaci u europi : dovoljno govori to da sam skinuo 3 membera bmpka, i imam kill lvl 97, a cjeli bmpk je imo 1 kill lvl 98 tad max, uz to i jedini sam s hrv channela koji je bio na top 5 shitlisti, i btw evo sad igram mozda 7 dana i ponovno sam na shitlisti, nisam bio najbogatji u europi nit sam bio najbolji pk (bilo ih je samo par jacih) mephisto i jos jedan kojem se nemogu sjetit nicka al imo je barbara s 19 zodova u socket itemima...
al dobro bio sam najbolji freelance pk znaci solo bez klana i nikad me nisu mogli skinut to je gg, ko me ubio ubio me fila kad sam presto igrat.
i jos da napomenem da mi se d2 svodi na baalrun uninstallo bi ga odmah i tad i sad ako je ista gust u d2 to su samo dvije stvari :
trade & pk (nazalost ti u nijedoj nisi bio dobar)